23/10/2008: Με αφορμή την -χθεσινή- Παγκόσμια Ημέρα Καρκίνου του Μαστού, επαναφέρω στην κορυφή αυτό το (για πολλούς διαφορετικούς λόγους) θαυμάσιο ποστ. Όσοι το επισκεφθείτε για πρώτη φορά, καλό είναι να γνωρίζετε οτι τα περισσότερα απο τα 900 σχόλιά του γονατίζουν τον server μου και θα εμφανιστεί με κάποια καθυστέρηση και δυσκολία… Επίσης, αφαίρεσα την φωτογραφία, ωστε να μην γονατίσει η επισκεψιμότητα και τους ξένους server..
05/11/2007: Το post είχε ανέβει πρώτη φορά στις 5/2/2007.

Η απίστευτη συμμετοχή σας με άφησε άφωνο. Δεκάδες άνθρωποι συνέβαλλαν, γράφοντας σχόλια για τους εαυτούς τους ή για συγγενείς, μοιράζοντας τις ιστορίες τους, πόνο και ελπίδα.

Εμεινα άφωνος.

Στην αρχή απαντούσα στα σχόλια, αλλά μετά παρατήρησα οτι το βήμα λόγου που δινόταν εδώ στους (έμμεσα ή άμεσα) παθόντες ήταν πολύ πιο σημαντικότερο απο την δική μου γνώμη.

Έτσι σας άφησα να λέτε ότι βάραινε την καρδιά σας.

Είσαστε πολλοί – πολλοί περισσότεροι απο όσους περίμενα.

Αυτή η συμμετοχή σας με αναγκάζει να το επαναφέρω στην επικαιρότητα, καθώς, μιλώντας με την Αντικαρκινική Εταιρεία, και λαμβάνοντας υπόψιν το #51 σχόλιο απο τον Γιώργο, σκέφτηκα οτι δεν μπορώ να μείνω απαθής παρακολουθώντας αυτήν την συζήτηση.

Πρώτα, το post:

5/2/2007:

Πες το δυνατά ρε, Καρκίνος.

Όχι το ζώδιο, το άλλο. Η «ασθένεια». Η «επάρατη νόσος». Η «κατάρα». Το «ακατανόμαστο».

Η μάνα μου έπαθε καρκίνο της ουροδόχου κύστης, και πέθανε -τελικά- απο αυτό. Κυρίως, έφταιγε (και φταίει) το κάπνισμα. (Τώρα, πως φτάνει η τζούρα απο το πρωϊνό απαραίτητο τσιγάρο στην ουροδόχο κύστη, τρέχα γύρευε. Φτάνει όμως. Να είσαστε σίγουροι, γιατί η μάνα μου για περίπου ενάμισι – δύο χρόνια, είχε ένα σωληνάκι, πλαστικό, που έδιωχνε τα ούρα σε μία σακούλα).

Όταν τριγυρνούσα στην Πάρο μετά τον θάνατό της, όλοι στραβομουτσουνιάζανε όταν έλεγα «Καρκίνος». Όταν άκουγα τους ανθρώπους να μιλάνε για άλλους, που πέθαναν απο καρκίνο, έλεγαν «η ασθένεια».

Μα τον θεο, ούτε να το προφέραν δεν μπορούσαν.

Τι τρέχει με αυτό; Τι είδους κόλλημα είναι; Μήπως και αν το πεις, κολλάς; Μην είναι κολλητικό; Μην το κολλάς με την αναφορά;

~

Κάπου τρία χρόνια πριν, στο γραφείο, έχω χάσει μπόλικα κιλά. Απο την Taste and Diet. Κάθε μέρα, τρώω το φαγητό που μου φέρνουνε – για μήνες λέμε τώρα, ε; – στο εστιατόριο, μαζί με ΟΛΟΥΣ τους άλλους. Πιάνει το κόλπο, τα χάνω τα περιττά, γίνομαι γκομενάκι, είμαι στα πάνω μου, ξυρίζω το κεφάλι μου.

Τι το ‘θελα;

Μήνες μετά, όσο είχα διατηρηθεί, ανακαλύπτω οτι υπάρχει φιλολογία: ο Γιάννης έχει καρκίνο (φτου! που έκανε και ο Φιλιππίδης όταν παρουσίαζε τα ζώδια στις ειδήσεις του Μαστοράκη στον Αντέννα).

Σου λέει ο άλλος, ξυρισμένο κεφάλι ίσον χημειοθεραπεία, χαμένα κιλά, that fits.

Ε, ούτε τότε δεν είπανε «καρκίνος». Το έμαθα απο κουβέντα που ξεκίναγε «το ξέρουμε οτι είσαι άρρωστος«.

Άρρωστος, όχι καρκίνος.

Σαν να έχεις τον σατανά μέσα σου.

Και, σαν να μην έφτανε αυτό, αν τελικά τον αποκτήσεις (μακρυά απο μας, ε;) δαγκώνεσαι.

Πως να το πεις; Φυλαγεσαι.

Γιατι σε κοιτάνε σαν πεθαμένο – ήδη. Όπως τους κοίταζες και εσύ παλιά.

~

Λοιπόν, παλικάρια, να τα βρούμε λίγο εδώ: Ζεις, απο τον καρκίνο. Επιβιώνεις. Είναι μπάσταρδη ασθένεια, αλλά δεν είναι θανατική καταδίκη. Πολλοί γλυτώνουν – έχω παραδείγματα-. Και μετά είναι καλά. Απολύτως καλά. Ούτε την ψυχή τους πουλήσανε, ούτε φαντάσματα είναι. Άρρωστοι πριν – καλά τώρα. Και ούτε έχουν να ντρέπονται για κάτι.
Και αξιοπρεπείς, και αμόλυντοι. Για αυτό, αν ακούσετε κανέναν με καρκίνο, μην το κοιτάξετε σαν πεθαμένο. Σαν κρυολογημένο κοιτάχτε τον. Και μην φοβηθείτε να το πειτε – καρκίνος.

Δεν υπάρχει «ανίατη ασθένεια», «επάρατη νόσος», «η ασθένεια» και άλλες τέτοιες υπεκφυγές.

Και αν το αντιληφθούμε, ίσως κάνουμε κάτι για αυτό. Αν υποψιαστούμε οτι με τον τρόπο ζωής μας (φυτοφάρμακα, κινητά, τσιγάρα, διατροφή) κινδυνεύουμε, και δώσουμε λίγο σημασία, μπορεί και να το αποφύγουμε.

Δεν κολλάει με το να το πεις. Με το τσιγάρο, μπορεί. Με το να το πεις, όχι.

Και, αν θέλετε να με ακούσετε, μην το ανάψετε το γαμημένο για λίγο. Έτσι, τιμής ένεκεν.

Μιλώντας με την Αντικαρκινική Εταιρεία, πήρα δύο τηλέφωνα: Πρώτον, το 210.6456713-5, στο οποιο μπορείτε να βρείτε ψυχολογική και άλλη υποστήριξη είτε ως ασθενείς, είτε ως κοντινά πρόσωπα, και το τηλέφωνο 197 που παρέχει μία ακόμα ψυχολογική βοήθεια. Όταν το τηλεφώνημα αφορά θέματα καρκίνου το 197 θα σας περάσει στην αντικαρκινική.

Μην διστάσετε να τους καλέσετε. Η ψυχική σας υγεία (είτε είσαστε ασθενείς, είτε είσαστε κοντικά πρόσωπα) είναι εξίσου σημαντική με την σωματική.

Αν πρέπει να μάθουμε να λέμε «καρκίνος» χωρίς να ντρεπόμαστε, τότε σίγουρα πρέπει να μάθουμε να αντιμετωπίζουμε τον πόνο της καρδιάς και του νου μας, χωρίς δισταγμούς.

Στην γραμμή θα σας απαντήσουν άνθρωποι που γνωρίζουν πολλά για την ασθένεια, και γνωρίζουν πως να απαλύνουν τον πόνο της ψυχής σας.

Ελπίζω απο καρδιάς να έχω κάνει ότι μπορώ για να απαλύνω τον πόνο σας…

Καταχωρήσεις:

  • Αρχική ημερομηνία: 5/2/2007
  • Δεύτερη ημερομηνία: 5/11/2007
  • Τρίτη ημερομηνία: 23/10/2008

Οι σέρβερ μοιάζουν να μην αντέχουν άλλο να δείξουν αυτήν την σελίδα. Κοντά στα χίλια comment, με γεμάτο κείμενο, και πάνω απο τριάντα τρείς χιλιάδες επισκέψεις, είναι σίγουρα πρόκληση -στην καλύτερη περίπτωση- για το WordPress. Για να το αντιμετωπίσω, χρειάστηκε να χωρίσω τα σχόλια σε σελίδες. Τα σχόλιά σας, μπορείτε ακόμα να τα δείτε συνολικά σε μία σελίδα, πατώντας στην αντίστοιχη επιλογή..

5.051 thoughts on “Πες το δυνατά ρε, Καρκίνος.

  1. KΑΛΗΜΕΡΑ. ΣΗΜΕΡΑ ΕΒΓΑΛΑ ΤΑ ΡΑΜΜΑΤΑ, ΜΕΤΑ ΕΚΑΝΑ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΟΥ, ΓΕΝΙΚΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΗΚΑ ΑΡΚΕΤΑ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΕΝΝΟΗΣΑ ΟΤΙ ΘΕΡΑΠΕΥΟΥΝ. ΑΝ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ ΤΑΧΟΛ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΡΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΡΟ ΑΛΛΕΡΓΙΟΓΟΝΟ ΦΥΤΟ. ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΛΑΟΙ ΕΠΙΣΗΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΗ ΒΓΑΖΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΒΟΤΑΝΙΑ!
    ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΩΦΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΑΝΑΣΤΕΛΛΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ . ΟΧΙ ΟΤΙ ΘΕΡΑΠΕΥΟΥΝ . ΔΙΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΑΚΟΜΑ ΘΕΡΑΠΕΥΑΝ ΠΟΣΗ ΑΡΑΓΕ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΗ? Π.Χ. ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ. ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΕΣ ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ? 20-30!!! ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΡΩΩ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΑ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ.

  2. Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά εδώ στο στέκι της δύναμης .θα πρέπει να ζητήσω μια μεγάλη συγγνώμη από όλους γιατί έχω να γράψω μήνες και νιώθω ότι φέρθηκα εγωιστικά που δεν αφιέρωσα έστω 5 λεπτά για μια καλησπέρα. Δεν θα δικαιολογηθώ γιατί ότι και να γράψω δεν με δικαιολογώ . έχω και ένα πρόβλημα και εξηγούμε ο πατέρας μου είναι σε πολύ καλή κατάσταση και νιώθει υπέροχα έχει κάνη ένα υπέροχο λαχανόκηπο εργάζεται ατελείωτες ώρες αν και κουράζετε και φαίνετε αυτό από το πόσο νωρίς κοιμάται δεν πάει καφενείο όπως παλιά και περπατά γυμνάζετε και γενικά είναι γεμάτος ζωή όλα αυτά καλά εκτός του ότι άρχισε πάλι να καπνίζει τη να κάνω δεν ξέρω νομίζω πως αυτό είναι κάτι καταστροφικό πόσο ?????????????????? περιμένω την άποψη σας

  3. ειμαι 45 χρονων και ο καρκινος χτυπαει δευτερη φορα τη ζωη μου.η πρωτη φορα πριν 16 χρονια οπου και εχασα το ενα μου νεφρο.τωρα ξανα με καρκινο του μαστου.χειρουργηθηκα και τωρα βρισκομαι στη διαδικασια των χημειοθεραπειων.μου εχουν πεσει τα μαλλια και καθε θεραπεια τη βιωνω σαν ενα θανατο.δεν πιστευω οτι ειμαι εγω και φοβαμαι πολυ.ωρες ωρες χανω το μυαλο μου,γιατι τοσος πονος

  4. ΑΓΑΠΗΤΗ ΙΩΑΝΝΑ ΟΛΟΙ ΠΟΝΕΜΕΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ SITE. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ 7 ΕΓΧΕΙΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ 8Η ΠΡΙΝ 10 ΜΕΡΕΣ. ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΟΥΛΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ. ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΣΩΣΩ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΡΙΖΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΥΣΤΕΡΙ ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΥΠΗΜΑ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΩ ΝΑ Μ ΕΠΗΡΡΕΑΣΕΙ. ΠΗΓΑΙΝΑ ΓΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΒΑΜΜΕΝΗ ΣΤΟΛΙΣΜΕΝΗ ΑΔΙΑΦΟΡΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΡΩΤΟΥΣΑΝ » ΕΣΕΙΣ ΠΟΙΟΝ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΕ?» ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΚΟΥΓΑ ΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΝΟΔΩΝ ΚΑΙ ΕΠΗΡΡΕΑΖΟΜΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ.
    ΟΥΤΕ ΤΗ ΛΕΞΗ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ. ΤΙΣ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΧΥΜΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΘΑΡΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΜΙΤΑ FUN. KATA TA T ALLA Η ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ ΡΟΔΑΝΙ… ΕΜΑΘΑ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΡΟΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΕΙ.
    ΕΚΤΟΤΕ ΤΑ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΕΡΧΟΜΑΙ ΣΤ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΩ ΕΓΩ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ ΠΑΕΙ. ΕΓΩ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΦΤΑΝΩ ΕΚΕΙ ΛΕΩ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΣΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ. ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΜΟΥ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ. ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΟΠΟΥ ΘΕΛΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΠΟΝΑΩ ΚΙΟΛΑΣ ( αφου δεν ειμαι εγω). ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΙ ΒΙΟΨΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ ΕΒΑΛΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΡΑΜΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΠΟΡΡΟΥΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΙ. ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΑΜΥΝΑΣ ΒΡΗΚΑ ΕΓΩ ΙΣΩΣ ΩΦΕΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΣΑΣ.
    ΕΣΥ ΠΑΛΙ ΤΑ ΒΓΑΛΕΣ ΠΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΦΡΟ ΘΑ ΜΑΣΗΣΕΙΣ ΑΠ ΤΟ ΜΑΣΤΟ?

  5. ιωαννα σε καταλαβαινω απολυτα οι χημειοθεραπειες ειναι οτι ποιο δυσκολο και εγω ετσι ενιωθα και για να ειμαι ειλικρινεις ειναι αυτο που φοβαμαι περισσοτερο, δυσκολο πολυ. αλλα προσπαθησε να σκεφτεσαι οτι θα τελειωσουν και τα μαλλακια σου θα ξαναβγουν και πολυ ποιο δυνατα και ομορφα.πραγματικα κοιταζομουν στον καφρεπτη και δεν ηξερα ποια κοιταζα αλλα εχει δικιο η ολια το σωμα ειναι μονο σωμα αλλαζει αλλα ειμαστε ιδιες. υπομονη θελει και επιμονη ολη η δυναμη ειναι μεσα μας.

  6. Κορίτσια κουράγιο, είναι μια δύσκολη περίοδος της ζωής μας, αλλά το καλό με τον μαστό είναι ότι είναι περαστική. Μην κλαιγόμαστε, υπάρχουν άνθρωποι που δεν τους δίνεται η ευκαιρία ούτε καν να ξαποστάσουν. Στον μαστό ξέρουμε, είναι συγκεκριμμένος αριθμός θεραπειών. Δείτε το έτσι.
    Αχ Olia, τι μου θύμισες. Αυτό με την γλώσσα ροδάνι, προπαντός αν συνόδευαν 2-3 άτομα έναν ασθενή. Πολύ πετυχημένο. Και τα κινητά να χτυπούν ασταμάτητα κ κουβέντες του κ..ου, μη σεβόμενοι τους υπόλοιπους ασθενείς στον χώρο.
    Κουράγιο και κρατήστε τα λόγια της Scarlet O’ Hara. »Αύριο ξημερώνει μια άλλη μέρα».
    sundy

  7. Ωπ να μαι και γω ! Εκει που κανω εγω θεραπειες ευτυχως τους διωχνουν εξω τους πιο πολλους συνοδους! Το «χειροτερο» ειναι κατι παππουδες που ερχονται με τις γυναικες τους οι οποιες δεν βαζουν ΓΛΩΣΣΑ μεσα. Θυμαμαι χαρακτηριστικα μια γιαγια-συνονδο, επι 4-4μιση ωρες να μιλαει ασταματητα σε ολο το δωματιο , στις νοσηλευτριες που μπαινοβγαιναν και γενικοτερα σε οτι κινουνταν…Και οχι τιποτα αλλο , να μην λεει και τιποτα ουσιαστικο…Ευτυχως το κινητακι μου με ραδιο με εσωσε για ακομη μια φορα 😛 .

    Για τα φαγητα που λετε , δεν μιλαω ,δεν με παιρνει , τρωω τα παντα οπως και πριν την διαγνωση…

    Καλο κουραγιο και δυναμη σε ΟΛΟΥΣ !
    Καλο βραδυ!
    Δεν μπορειτε να πειτε ,συγκηνητικη ιστορια 😛

  8. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΗ ΙΩΑΝΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΝΕΛΣΟΝ ΜΑΝΤΕΛΑ
    Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΟΞΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΙΣ ΠΟΤΕ ΑΛΛΑ ΝΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ
    ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΄ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ
    ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΥ
    Η ΖΩΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΠΟΥ ΕΛΠΙΖΑΜΕ ΑΛΛΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΗΡΘΑΜΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΟΡΕΨΟΥΜΕ
    ΚΑΙ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Η ΠΕΤΡΟΥΛΑ ΘΑ ΧΟΡΕΨΟΥΜΕ ΜΕ ΦΙΓΟΥΡΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
    ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΓΛΥΚΑ ΜΟΥ
    Η ΝΙΚΗΤRIA

  9. Καλό μήνα κ από μένα.
    Κορίτσια ακούω τις ιστορίες σας και λέω τίποτα δεν πέρασα συγκριτικά. Δεν μπορώ όμως να συμφωνήσω ότι το πνεύμα μου είναι αλλού. Δυστυχώς συμμετέχω στο όλο γίγνεσθαι ψυχή τε και σώματι. Μακάρι να μπορούσα να το δω αλλιώς. Και κοιτώντας στον καθρέφτη έβλεπα μιαν άλλη, ξένη, δεν έβλεπα εμένα, μέχρι κ το βλέμμα μου είχε μια θολούρα, δεν ήμουν με τίποτα εγώ.
    sundy

  10. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΟΛΙΣ ΕΧΘΕΣ ΒΡΗΚΑ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΕΝΙΩΣΑ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΜΕ ΚΑΤΙ ΚΟΙΝΟ,ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΕΣ,ΧΑΡΟΥΜΕΝΕΣ ΓΕΛΑΣΤΕΣ,ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΗΖΩΗ ΜΑΣ.ΕΓΩ ΜΟΛΙΣ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΡΙΝ ΑΚΑΝΑ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ.28ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ 5 ΜΑΙΟΥ ΕΚΑΝΑ ΜΑΣΤΕΚΤΟΜΗ.ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΤΡΕΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΟΥ.ΕΝΙΩΣΑ ΠΩΣ ΕΧΩ ΤΕΛΙΩΣΕΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΙΔΗ ΠΕΘΑΝΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΧΑΝΩ ΞΑΦΝΗΚΑ ΚΑΘΕ ΟΝΕΙΡΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ,ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΜΟΥ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ.ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΝΙΚΗΣΩ.5 ΙΟΥΝΙΟΥ ΞΕΚΙΝΩ ΤΙΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΜΟΥ.Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΕ ΚΑΘΥΣΗΧΑΣΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΝΕΡΓΙΕΣ ΠΟΛΛΕΣ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ.Η ΙΣΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΙΝ ΣΙΤΟΥΣ ΓΚΡΕΙΤ 3 ,ΜΗ ΟΡΜΟΝΟΕΞΑΡΤΟΜΕΝΟ.ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΚΑΙ ΧΕΡΣΕΠΙΚ.ΙΣΩΣ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΗΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΑΤΑΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΜΕΝΑ.

  11. Νικολέτα, σίγουρα είσαι ακόμα πολύ μπερδεμένη.
    Σιγά σιγά θα αποδεχτείς το γεγονός και θα κάνεις το καλύτερο για σένα. Σίγουρα η ζωή δεν τελειώνει με τον καρκίνο του μαστού. Απλά αποσύρεσαι από την κυκλοφορία, ας το πούμε έτσι, για ένα διάστημα. Ξέρω και γυναίκες που δεν είχαν καθόλου παρενέργειες, όλα αυτά είναι από περίπτωση σε περίπτωση διαφορετικά.
    Θα κατασταλάξεις κ θα δεις ότι όλα αντιμετωπίζονται.
    Δεν κρατιέμαι, τόσες πολλές δυστυχώς που μαζευτήκαμε θα αναφέρω ξανά το μπλογκ που έφτιαξα για
    τον καρκίνο του μαστού.
    Απλά Νικολέτα, εσύ που είσαι τόσο πρόσφατη, ίσως τρομάξεις λίγο με τις αλήθειες που λέμε. Επισκέψου το όταν αισθανθείς εσύ έτοιμη.

    http://www.sundycancer.blogspot.com

    Με αγάπη
    sundy

  12. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΑΝΤΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ ΟΚΑΙΡΟΣ ΓΙΝΟΜΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ.ΕΧΩ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΠΟΛΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΝΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΟΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΜΑΓΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΠΑΛΕΨΕΙΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΙΤ ΔΕΝ ΤΡΟΜΑΖΩ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΝ ΕΖΗΣΑ ΠΡΙΝ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ.ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΩ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ.

  13. Nικολέτα ναι, έχουμε έναν κώδικα επικοινωνίας μεταξύ μας. Μια συμπάσχουσα μου το είπε ωραία, υπάρχει μια αδελφοποίηση, καταλαβαίνουμε ο ένας τον άλλον.
    Και έθιξες ένα θέμα που έχει δώσει πολλές φορές τροφή για διαμάχες εδώ στο site. Το πόσο διαφορετικό είναι να νοσείς εσύ ο ίδιος από έναν οικείο σου, αν μάλιστα αυτός ο οικείος είναι κ μεγαλύτερος ηλικίας. Είπες αυτό που πιστεύω και γω στην τελευταία σου φράση. Αυτό όμως που περνάω τώρα είναι τελείως διαφορετικό. Δέχομαι μόνο ότι υποφέρεις περισσότερο και χάνεις την γη κάτω από τα πόδια σου αν η ασθένεια αφορά ένα παιδί σου, ειδάλως αλοίμονο σαυτόν που έφυγε, όλοι οι άλλοι βρίσκουν τον δρόμο τους. Σημειώνω κ πάλι, δεν το κατηγορώ αυτό, αυτός είναι ο ρους των πραγμάτων, η ζωή συνεχίζεται κ έτσι πρέπει να είναι. Απλά συμφωνώ μαζί σου ότι αλλιώς είναι να αφορά εσένα, αποδεικνύεται ότι οι οικείοι είναι περαστικοί από αυτό το μπλογκ, εμφανίζονται όσο έχουν τα ζόρια για νατους στηρίξουμε ποιοί; εμείς που στην ουσία θέλουμε στήριξη. Και μετά μην τους είδατε εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων.
    Καληνύχτα
    sundy

  14. Ζητω συγγνωμη για το ποστ μου , αλλα γιατι παντα «κοιταμε» να γνωριζουμε περιπτωσεις που ολα πηγαν οκ κλπ κλπ κλπ.
    Καλο βραδυ

  15. ωωωπ τα ερωτηματικα ξεχασα! …Δεν εθεσα το ερωτημα για να «ψυχοπλακωσω» κανεναν η γενικα να φερω καποιον σε δυσκολη θεση αλλα το σκεφτομαι καιρο! Δεν περιμενω απαντηση…

  16. Εγώ θα σε τσιγκλίσω Χ<18.
    Εγώ κοιτάω κ έχω υπ’ όψιν μου κ τις περιπτώσεις που δεν πάνε καλά κ δυστυχώς είναι πολλές. Κοιτάω την αλήθεια κατάματα. Με ωφελεί να τις κοιτάζω κατάματα.
    Καληνύχτα
    sundy

  17. ετσι πρεπει …τουλαχιστον αυτο πιστευω εγω..πρεπει να βλεπουμε και τις 2 πλευρες. Μας ωφελει!

  18. KAΛΗΜΕΡΑ
    ΜΠΟΡΕΙ ΟΙ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ
    ΔΙΚΙΟ ΟΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΙ ΟΜΩΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ
    ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΕΥΧΗ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΠΑΜΕ ΓΙΑ
    ΤΙΣ 3ΜΗΝΕΣ ΤΑΚΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ
    Η ΝΙΚΗΤRIA

  19. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΑΝΤΑ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑΣ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΠΙΘΑΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ,ΝΙΚΗ Η ΗΤΑ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΙΣΟΠΑΛΙΑ.ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ .ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΙΤΑ ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ.

  20. Καλημερα και απο εμενα , Nικητρια ,ευχομαι να πανε ολα καλα! Νικολετα και εμεις εννοειται οτι προσπαθουμε για το καλυτερο αποτελεσμα αλλα πρεπει να κοιταμε και τις 2 πλευρες.

  21. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΝΙΚΗΤΡΙΑ,ΙΣΩΣ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΙΣΙΟΔΟΞΩ.ΕΧΩ ΔΥΟ ΚΟΡΕΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ .ΜΟΛΙΣ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΙΣΩΣ ΜΕΤΑ ΕΙΜΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ

  22. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
    ΛΟΙΠΟΝ Η ΧΗΜΕΙΟΘ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΤΟ ΜΑΛΛΙ ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΟ ΤΟ ΝΥΧΙ ΕΝΑ ΙΝ ΧΡΩΜΑΤΑΚΙ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΣΕΞΙ ΣΥΝΟΛΑΚΙ ΣΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΑΕΙ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΡΟΥΖ ΦΛΕΡΤΑΡΙΣΜΑ ΜΕ ΤΟ
    ΚΑΘΡΕΠΤΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΚΑΙ ΟΛΑ
    ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ
    Η ΣΑΝDYΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΟΥ
    ΝΙΚΕΣ ΗΤΤΕΣ ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ
    ΑΝΤΕ ΓΛΥΚΑ ΜΟΥ ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

  23. Όποια κοσμοθεωρία και αν έχει ο καθένας θέλει το καλύτερο για τον εαυτό ή για το οικείο του πρόσωπο που νοσεί. Ο καθένας το αντιμετωπίζει με τον τρόπο που τον βοηθάει καλύτερα. Εμένα πχ κ τον Χ<18 τον βοηθάει να έχει στο μυαλό του κ τις 2 πιθανότητες, άλλος θέλει να βλέπει τα πάντα αισιόδοξα, κ ποιός δεν το θέλει άλλωστε; άλλοι δεν μπορούν να ανοίξουν μάτι από την απαισιοδοξία, αλλά μην τους κατηγοράμε, μήπως κ αυτοί δεν θα θέλαν να τα βλέπουν αλλιώς τα πράγματα;
    Πιστεύω ότι ένας υγιής ρεαλισμός με μπόλικη ελπίδα είναι το καλύτερο, αλλά δεν είναι πάντα εύκολο να το πετύχεις. Και το να καταπιέζεις τα πργματικά σου συναισθήματα κ τους φόβους δεν είναι και αυτό υγιές.
    Παρακάτω σας κάνω copy=paste κάποια νέα από το ΑSCO. Πάντα βέβαια έχω επιφύλαξη στο τι γράφουν οι δημοσιογράφοι, πολλές φορές η αλήθεια διαστρεβλώνεται. Όποιος θέλει κ μπορεί, μπορεί να μπει στην ιστοσελίδα του ASCO, όπου υπάρχουν οι διάφορες ανακοινώσεις σε στυλ περιλήψεων.

  24. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΝΙΣΤΩ ΠΡΟΣΟΧΗ-ΤΟ ΝΕΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥς ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ ΜΑΣΤΟΥ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΟΣΩΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ BRCA-1 KAI 2.
    Απλά ότι καινούργιο ανακαλύπτεται σε γεμίζει αισιοδοξία και βλέπεις ότι η έρευνα αποδίδει.

    Νέο φάρμακο για τον καρκίνο του μαστού
    [02.06.2009, 09:24]
    Μέγεθος γραμμάτων: Μικρότερα γράμματα Μεγαλύτερα γράμματα
    Νέο φάρμακο για τον καρκίνο του μαστού

    Νέο φάρμακο για τον καρκίνο του μαστού μπορεί να βοηθήσει χιλιάδες γυναίκες που πάσχουν από κληρονομικές μορφές της νόσου. Έρευνα με τη συμμετοχή 54 γυναικών με προχωρημένο γενετικό καρκίνο του μαστού έδειξε ότι το φάρμακο Οlaparib μπορεί να σταματήσει την ανάπτυξη των όγκων και να τους περιορίσει στο 40%. Σε μία περίπτωση, ο όγκος εξαφανίστηκε μετά τη θεραπεία, σύμφωνα με τα αποτελέσματα που παρουσιάστηκαν χθες στο Ορλάντο της Φλόριντας, κατά το 45ο ετήσιο συνέδριο της Αμερικανικής Εταιρείας Κλινικής Ογκολογίας (ΑSCΟ).

    Το φάρμακο Οlaparib αφορά τους καρκίνους του μαστού που προκαλούνται από ελαττώματα στα γονίδια ΒRCΑ-1 και ΒRCΑ-2. Πολλές γυναίκες που διαπιστώνουν πως είναι θετικές στις μεταλλάξεις των γονιδίων αυτών υποβάλλονται προληπτικά σε μαστεκτομή, καθώς ο κίνδυνος να παρουσιάσουν καρκίνο του μαστού κατά τη διάρκεια της ζωής τους φτάνει το 80%. Υπολογίζεται ότι το 8% του συνόλου των κρουσμάτων καρκίνου του μαστού στις γυναίκες οφείλεται σε γενετικούς παράγοντες.

    Το Οlaparib, το οποίο παρασκευάζεται από την ΑstraΖeneca, είναι το πρώτο από μια νέα τάξη φαρμάκων ειδικά σχεδιασμένων για την αντιμετώπιση καρκίνων που σχετίζονται με τα γονίδια ΒRCΑ, το οποίο δοκιμάζεται σε ασθενείς. Ο Άντριου Τατ, διευθυντής της Μονάδας Έρευνας για τον Καρκίνο του Μαστού στο Βασιλικό Κολέγιο του Λονδίνου, ο οποίος ηγήθηκε της δοκιμής, δήλωσε πως τα αποτελέσματα του Οlaparib δίνουν «πολλές υποσχέσεις».

    Κατά τη διάρκεια του 45ου συνεδρίου της ΑSCΟ, το οποίο λήγει σήμερα, έγιναν αρκετές ανακοινώσεις. ● ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΟΝΑ: O δρ Βίνσεντ Μίλερ του Αντικαρκινικού Κέντρου Sloan-Κettering της Νέας Υόρκης παρουσίασε μια κλινική δοκιμή που δείχνει ότι η θεραπεία με συνδυασμό δύο αντικαρκινικών φαρμάκων- το Τarceva της Roche και το Αvastin της Genentech- επέτρεψε να καθυστερήσει η εξέλιξη προχωρημένων καρκίνων του πνεύμονα. Μια άλλη κλινική δοκιμή με 663 ασθενείς με προχωρημένο καρκίνο του πνεύμονα, που πραγματοποιήθηκε για το φάρμακο Αlimta της Εli Lilly, το οποίο εμποδίζει τον πολλαπλασιασμό των κυττάρων, έδειξε ότι αυξήθηκε κατά 26% το ποσοστό επιβίωσης των ασθενών που πήραν το Αlimta σε σχέση με την ομάδα ελέγχου στην οποία δόθηκε ψευδοφάρμακο (επιβίωσαν για 13,4 μήνες έναντι 10,6 μηνών).

    ● ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ «ΕΜΒΟΛΙΟ»: Έπειτα από 30 χρόνια αποτυχιών, ερευνητές ανακοίνωσαν τις πρώτες σημαντικές επιτυχίες στις προσπάθειες να χρησιμοποιηθεί το ανοσοποιητικό σύστημα στην καταπολέμηση του καρκίνου. Η μέθοδος αποκαλείται «εμβόλιο κατά του καρκίνου», παρ΄ ότι χρησιμοποιείται για τη θεραπεία, παρά για την πρόληψή του. Σύμφωνα με τους γιατρούς, το ένα από τα εμβόλια αυτά, που παράγεται από την Βiovest Ιnternational Ιnc, επιτρέπει να αποφευχθεί η αρνητική εξέλιξη ενός κοινού λεμφώματος για περισσότερο από έναν χρόνο, σε σύγκριση με μια κλασική θεραπεία.
    . ΤΑ ΝΕΑ

    Φιλιά
    sundy

  25. ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΠΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΕΠΙΣΚΕΥΤΗΚΑ ΟΓΚΟΛΟΓΟ.ΕΝΑΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΕΥΘΗΝΤΗ ΝΟΣΟΚ.ΚΛΗΝΙΚΗΣ .ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΝΑ ΜΠΩ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΟΤΟΚΟΛΟ ΜΕ ΑΒΑΣΤΙΝΚΑΙ ΧΕΙΜΙΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ.ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΙΑΤΡΙΟ ΤΟΥ ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΕΝΩ ΕΒΑΛΑ ΒΑΛΒΙΔΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΝ ΟΥΤΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΝ ΟΓΚΟΛΟΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.ΜΙΛΟΥΣΑ ΜΕ ΜΙΑ ΒΙΟΛΟΓΟ Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΡΩΤΟΥΣΑ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΣΥΝ ΤΟ ΑΒΑΣΤΗΝ.ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΖΩ ΖΗΤΗΣΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΑΛΛΟΥ ΟΓΟΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ.ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΥΟ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΓΩ ΘΑ ΕΜΠΑΙΝΑ ΤΥΧΑΙΟΠΟΙΙΜΕΝΑ Η ΜΙΑ ΕΙΧΕ ΑΒΑΣΤΙΝ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΟΧΙ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΧΕΡΣΕΠΤΙΝ ΤΙΠΟΤΑ.ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΟΙ ΧΕΙΜΙΟΘΕΡΑΠΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥΕΠΡΕΠΕ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΩ .ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΤΟ ΑΒΑΣΤΙΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΓΚΡΙΣΗ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ .

  26. sundy ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
    ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΓΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΠΟΛΛΩΝ ΜΟΡΦΩΝ ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ
    ΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΓΕΝΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ
    ΠΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΝΑ ΛΕΜΕ ΣΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΑΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟΝ ΝΙΚΗΣΑΜΕ
    ΟΤΑΝ ΕΧΩ ΑΓΧΟΣ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥΛΟΓΟΥ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΑΙΔΙΑ
    ΓΑΜ….ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΕΚΩ ΚΑΤΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ
    ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΜΟΡΦΕΑ ΔΕΝ
    ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΝ ΧΟΡΤΑΣΩ ΘΕΛΩ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΝΑ ΤΗΝ
    ΖΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΥ
    ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΓΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΜΜΙΑ ΨΗΛΗ ΝΤΑΡΝΤΑΝΑ
    ΤΟ 3ΜΗΝΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΡΚΙΝΕ ΓΙ’ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΛΛΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ
    ΚΑΛΟ ΥΠΝΟ ΓΛΥΚΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
    Η ΝΙΚΗTRIA

  27. «Ήταν κάποτε ένας πιλότος κ πετούσε πάνω απο μια ζούγκλα….

    Αλλα ξαφνικά το αεροπλάνο κάτι παθαίνει κ κάνει αναγκαστική προσγείωση μέσα σε αυτήν.

    Αφού καταφέρνει να βγει απο τα συντριμια του αεροπλάνου ζωντανός,το επόμενο που έπρεπε να κάνει ήταν να μάθει που ακριβώς βρισκόταν..

    Αρχίζει λοιπόν κ 100 μέτρα πιο κάτω βλέπει έναν τυπα πάνω σε ένα δεντρο ο οποίος έκανε πως οδηγούσε μηχανή,κ του λέει

    – Συγγνώμη κύριε,

    -Βρρρ,βρουμμμμμ,βββρρρρρρ,ββρρρρουμ,μπιπ-μπιπ,

    -Συγγνώμη κύριε,να σας ρωτήσω κάτι;

    Αυτός εξακολουθουσε κ έκανε ότι οδηγούσε μηχανη κ υπεθεσε τελικα ότι έπεσε σε τρελλό….

    Συνεχίζει λοιπον κ 50 μετρα πιο κάτω βλέπει έναν ακόμη τυπα ο οποίος έκανε κ αυτός ότι οδηγουσε μηχανή κ μαλιστα με μεγάλη ταχύτητα.

    Προσπαθει πάλι κ λέει:

    -Συγγνώμη κύριε να σας κάνω μια ερώτηση;

    -Βρρρρ,βρρρρρρ,βρρρρρρρρρρρρρμμ,ΜΠΙΜΠ_ΜΠΙΜΠ_ΜΠΙΜΠ

    -Κύριε;

    Τι να κάνει απεγνωσμένος προχωράει πιο κάτω κ μετα απο 50 ακόμη μέτρα. Βλεπει ενα ΤΥΠΑ αραγμένο πάνω σε ένα δεντρο, διαβαζε εφημερίδα κ δίπλα του είχε την καρύδα με το χυμό…πολυ κουλ τυπος, είπε ο πιλότος απο μέσα του, και τον ρωτάει:

    -Συγγνωμη κύριε;

    Κατεβαζει ο τυπας την εφημερίδα,βγάζει το γυαλί και του απανταει:

    -Παρακαλώ, τι θα θέλατε;

    -Δοξα το θεο, λέει, βρήκα έναν νορμαλ ανθρωπο….Επιτέλους. Να σας ρωτησω,μη με παρεξηγησετε, αλλά εσείς είστε φυσιολογικός;

    -Χαχα,μα φυσικά άνθρωπε μου,είμαι απόλυτα φυσιολογικός. Μα πως σας δημιουργήθεικε αυτή η απορία;

    -Τιποτα μωρέ, απλά οπως ερχόμουνα λίγο πιο κάτω συνάντησα δυο τυπάδες οι οποίοι έκαναν πως οδηγούσαν μηχανες.

    Και κάνει ο τυπας:

    -ΩΧ ΜΕ ΦΤΑΣΑΝΕ;;;; Βρρρρρρρρρρρρρρ,βρρρρρρρρρρρρρρρρρρμμμμμμμμμμμ,ΒΡΡ ΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡμμμμμμ ΜΠΙΜΠ ΜΠΙΜΠ ΜΠΙΜΠ ΜΠΙΜΠ !!!!»

    Από το αρχείο του http://www.inout.gr

    ΥΓ: Να το τεκμηριώσω: απλά γράφω κάτι που δεν έχει καμία σχέση με καρκίνο 😉

    γιώργος

  28. GEMAN ΩΡΑΙΟ
    ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΜΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ Σ’ΕΝΑ ΜΠΑΡ ΤΗΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΠΟΤΟ ΤΗΝ ΡΩΤΑΕΙ ΤΙ ΘΑ ΠΙΕΙ ΑΠΑΝΤΑΕΙ
    ΟΥΙΣΚΥ ΡΩΤΑΕΙ ΔΥΟ ΔΑΚΤΥΛΑΚΙΑ? ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΑΣ ΠΙΟΥΜΕ
    ΤΟ ΠΟΤΟ ΜΑΣ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ
    ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ
    ΑΝΕΒΑΣΤΕΜΕ ΡΕ ΤΟ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ
    GEMAN HTAN OTI KAΛΥΤΤΕΡΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ

    Η ΝΙΚΗΤRIA

  29. Έλα φιλενάδα, όλα καλά θα πάνε !

    Μην το σκέφτεσαι άλλο, ο άντρας σου νομίζω είναι πιο χαλαρός 😉 Για να μη μπαίνει στο internet το έχει φιλοσοφήσει καλύτερα. Όσα πάνε και όσα έρθουν βρε, μη μασάτε.

    Όλα θα πάνε καλά, καλή επιτυχία 😉

  30. GEMAN EYXAΡΙΣΤΩ
    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΠΡΕΠΕΙ Ν’ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΚΑΝΕΝΑ
    ΙΤΣΙΟ Π.Χ ΝΑ ΠΛΑΚΟΘΩ ΣΤΑ ΟΥΖΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΟΓΚΑ ΑΝΤΕ ΙΣΩΣ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΥΑΛΟ
    Η’ΚΑΛΥΤΤΕΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΑΧ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΗΚΕ Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΣΕ ΑΛΛΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΩΡΑ ΤΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ
    ΤΩΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΓΚΕΣ ΘΑ ΛΕΜΕ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΧΡΟΝΙΑ
    ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ SANDY ΚΑΠΟΙΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΓΙΑ ΣΕΧΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
    ΕΧΕΙΣ?[ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΝΗΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΣΟΒΑΡΑ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ
    ΣΕΞΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ]
    Η NIKHTRIA

  31. Γεια σας,
    Νικήτρια, δυστυχώς δεν είμαι πολύ καλή στο να ανεβάζω.
    Το μόνο ανεβαστικό που μπορώ να σου πω είναι ότι θα σε σκέφτομαι αύριο με την ευχή να πάνε όλα όπως τα θέλεις.
    Όσο για τις σέξι καταστάσεις κ αυτές υποφέρουν λόγω των θεραπειών.
    Εύχομαι να έχετε τα αποτελέσματα που θέλετε.
    Με αγάπη
    sundy

  32. Sundy EYΧΑΡΙΣΤΩ
    ΜΑΣ ΦΤΑΝΕΙ Η ΘΕΛΗΣΗ ΣΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΟΥ
    ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΜΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ [ΚΑΛΑ ΟΧΙ ΠΑΝΤΑ] ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΞΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ = ΣΕΞ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΡΩΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΣΑΡΚΑ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑΓΕΛΑΤΕ
    ΝΑ ΚΛΑΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΑΣ- ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΑΣ ΜΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ Η ΑΝΑΣΑ ΤΟΥ
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΡΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ …….
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ
    ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ?
    H NIKHTRIA

  33. ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΓΕΙΑ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΕΦΙΑ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΗ ΑΛΛΑ ΒΑΡΕΘΗΚΑ.

    ΒΓΗΚΕ Η ΒΙΟΨΙΑ, ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΛΙΠΟΝΕΚΡΩΣΗΣ ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑ ΚΑΡΚΙΝΑΚΙ Ο,6 ΕΚ. ΤΩΡΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?
    ΠΡΕΠΕΙ ΛΕΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΑΛΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΑΣΧΑΛΙΑΙΟΥΣ ΛΕΜΦΑΔΕΝΕΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΦΡΟΥΡΟ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΜΕΘΟΔΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΛΑΜΜΕΝΟΙ ΛΕΜΦ. ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΧΕΙ ΜΗΧΑΝΙΜΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΛΟΞΕΡΟΥΝ. ΠΡΕΠΕΙ ΛΕΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΙΔΙΩΤΙΚΑ. ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. { ΜΙΣΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΟΥΙΣΚΥ ΗΠΙΑ ΧΘΕΣ}
    ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ.

    ΝΑ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΗΘΕΙ Ο ΜΑΣΤΟΣ ΟΠΩΣ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ Η ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΟΛΟΣ? ΑΝ ΔΕ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΚΙΝΑΚΙ ΠΑΡΑΠΕΡΑ? Η ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ ΤΟ ΠΙΑΣΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟ?
    ΠΩΣ ΕΒΓΑΛΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΑΡΚΙΝΟ ΜΑΣΤΟΥ ΑΦΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΟΡΜΟΝΙΚΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ?
    ΚΙ ΑΝ ΕΧΩ ΤΑΣΗ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΚΙ ΑΛΛΑ?
    ΗΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΔΕΙΚΤΕΣ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΑΥΤΟ Η ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΔΕΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΕΧΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.