Ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του κόσμου; Μεγάλες κουβέντες.

Σίγουρα όμως ένας απο τους πιο εντυπωσιακούς1. Το βίντεο στο οποίο σας στέλνω έχει γυριστεί για λογαριασμό της Nike, και παρότι έχει σχεδόν κατηγορηθεί για ψεύτικο, εγώ θέλω να πιστεύω οτι είναι αληθινό. Έτσι και αλλιώς, μιλάμε για το ποιό πολυσυζητημένο βίντεο για τον Βραζιλιάνο άσσο.

Που όπως μπορείτε να φανταστείτε, κάνει θαύματα με την μπάλα.

Πρόεδρε2, όταν τελειώσεις με τα …διαδικαστικά3 (Aναταράξεις στην AΔAE λόγω Vodafone,Kάτω από το γραφείο Kόκκαλη ο «κοριός» ,Σιωπούν για την εμπλοκή της Intracom 4) φέρτον στο λιμάνι – βραζιλιάνος είναι και αυτός…

  1. Και αυτήν την κουβέντα, όλο και πιο σπάνια την λέμε αυτές τις μέρες []
  2. Δεν θέλω αηδίες, ένας είναι ο πρόεδρος []
  3. Απο τον Μανώλη τα link – και η απαίσια μνησικακία του για τον Πρόεδρο :). Εσύ ρε φίλε πρέπει να είσαι βάζελος. []
  4. Και τα τρία απο την έγκριτη Καθημερινή, που πάντως έχει ιδιαίτερη αδυναμία στον Πρόεδρο… []

2 thoughts on “Ο Ροναλντίνιο και ο Πρόεδρος…

  1. Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά το video του Ronnie είναι 100% ψεύτικο. Μάλιστα η Nike έχει γυρίσει και ένα αντίστοιχο μπασκετικό με πρωταγωνιστή τον LeBron James. Σε αυτό, φαίνεται ο James και καλά σε προπόνηση να ευστοχεί σε συνεχόμενα σουτ από την μία μπασκέτα στην άλλη. Βέβαια αυτό και αν είναι ψέμα, αφού ΚΑΝΕΝΑΣ άνθρωπος δεν μπορεί να σουτάρει μόνο με καρπό (όπως κάνει ο LeBron) και να φτάσει την μπάλα από μπασκέτα σε μπασκέτα. Αν θες το συγκεκριμένο video (καθώς και ένα που δείχνει την τεχνοτροπία που χρησιμοποιείται σε αυτό του Ροναλντίνιο) στείλε mail να σου τα στείλω.

  2. Αν και με απογοήτευσες, έκανα την έρευνά μου: Το βίντεο στο οποίο αναφέρεσαι, μπορούμε να το δούμε και να το απολαύσουμε, αν και μοιάζει να απέχει απο την αλήθεια.

    Παρόλα αυτά, προτιμώ να μην αναζητώ την αυθεντικότητά τους. Κάθομαι απλώς και το χαζεύω… 😀

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.