Ο κόσμος το ‘χει τούμπανο, και ‘μεις κρυφό καμάρι…

Παρακολουθούσα με έκπληξη δεκάδες (δεν υπερβάλλω καθόλου) περιοδικά και εφημερίδες να εκθειάζουν το The Mall…

Σε κουβέντα που έκανα με τον Βασίλη, το αποτέλεσμα ήταν The Lats. Αυτός, που φέρνει και υπουργούς να του εγκαινιάσουν το έργο του.

Ως εδώ καλά – άλλωστε, σκεφτήκαμε ψηφοθηρικούς λόγους, προβολή και άλλα τέτοια προοδευτικά…

Σεμνά και ταπεινά

‘Ελα όμως που δεν είναι όλος ο κόσμος «Ε» της Ελευθεροτυπίας, ΒΗΜΑgazino και paper.magazine…. έλα που (που και που) υπάρχουν και καθαρές φωνές αντίστασης…

Τοιχοκολλημένο, σαν προκύρηξη, βρήκα το εξώφυλλο του περιοδικού ΓΑΛΕΡΑ. Ενδιαφέρον το εικαστικό – αλλά ποιος έχει τα 5-6 ευρώ που θέλει;

Αμ δε, η ΓΑΛΕΡΑ διατίθεται και δωρεάν – για τους κυβερνοναύτες (το πιάσατε το υπονοούμενο;)

Ιδού το άρθρο – έκπληξη:

Τhe Mall: Η λέξη αυθαιρεσία γράφεται µε δύο Lamda

Με το πρόσχηµα των Ολυµπιακών Αγώνων χτίστηκε και λειτουργεί το µεγαλύτερο αυθαίρετο της Ευρώπης. Ένα πολεοδοµικό θρίλερ όπου συµπρωταγωνιστούν εταιρείες real estate, κατασκευαστικές και εµπορικές, ο Δήµος Αµαρουσίου, πολιτικοί όλων των κοµµάτων, media. Παράνοµο και αυθαίρετο εξακολουθεί να είναι το νέο εµπορικό κέντρο.

Όλο το (πεντασέλιδο άρθρο), απολαυστικά και εξαιρετικά ενδιαφέρον, εδώ, απο τον Νικόλα Λεοντόπουλου.

Σημειώνω: Και ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και περιοδικά και μμε. Όλοι στο κόλπο – με Αυτόν που το όνομά του «ξεχνούν» να αναφέρουν όσοι λένε την λέξη «διαπλοκή»

5 thoughts on “Ρεμάλλ

  1. Αφού δε βλέπω να σχολιάζει κανείς ας κάνω την αρχη:
    Κάτι τέτοια βλέπω και απογοητεύομαι… και εδώ πέφτει το δίλημμα: να φύγω μετανάστης ή να πάρω μιά κουμπούρα (ή έστω, μαγκούρα!;) και να τους αρχίσω στη σειρά; Κι άν φύγουν αυτοί δεν θα βρεθούν άλλοι; Μα καλά, ΤΟΣΟ σκατολαός είμαστε;;; (ρητορικόν το ερώτημα…)

  2. Ίσως να μην είμαστε μόνο εμείς.
    Ίσως κάνω αυτή τη σκέψη για να ξεγελάσω τον εαυτό μου.
    Πέρα από όλα τα άλλα απεχθάνομαι το parking του The Mall και το φασισμό των παρκαδόρων του. 3 ορόφοι χάος, πάνω από 1 άδειος και επιμένουν να παρκάρεις σε μια θέση όπου δεν θα ανοίγουν οι πόρτες σου…

  3. Η Γαλέρα, στο βιβλιοπωλείο «Πολιτεία» δίνεται στα 3,75 ευρώ. Και μιλάμε για το τρέχον τεύχος όχι για τα παλιά. Το ίδιο ισχύει για όλα τα φιλολογικά περιοδικά που έχει το βιβλιοπωλείο, καθώς και το (φιλοσοφικό)Cogito και πολλά άλλα. Πολύ καλή περίπτωση. Τσεκ ιτ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.