Μου ψιθυρήσανε κάτι απίστευτα σήμερα….

Απόσπασμα απο τον Στάθη της Ελευθεροτυπίας:

Εδώ και λίγους μήνες είμαι συνδρομητής της ΤΙΜ (καρτοκινητό). Πριν ένα μήνα περίπου, άρχισα να δέχομαι καθημερινά 5-6 μηνύματα από το 1260 της ΤΙΜ με περιεχόμενο πολιτικές, αθλητικές, οικονομικές ειδήσεις και εορτολόγιο.

Αφού βεβαιώθηκα ότι δεν χρεωνόταν κάποιο ποσό στον λογαριασμό μου, δεν έδωσα παραπάνω σημασία.

Χθες όμως ήρθε το παρακάτω μήνυμα: 25/6/06, ώρα 10.36, 1260: θα συνεχίσετε να λαμβάνετε καθημερινά τις εορτές με χρέωση ευρώ 0,1 ανά ημέρα, αν θέλετε να απενεργοποιήσετε την υπηρεσία, στείλτε ΓΙΟ OFF στο 7030….

Πως το έκανε παλιά ο Χατζηχρήστος; «Μπήκατε τσάμπα, αλλά θα πληρώσετε για να βγείτε…». Κάποτε ήταν αστείο τώρα μερικοί θρασύτατοι το σοβάρεψαν…

Υπόψιν, ένα γράμα είναι στον Στάθη. Δεν ξέρω αν είναι και αληθινό, δεν έχω ΤΙΜ. Αν έχει συμβεί σε σας, περιμένω με ενδιαφέρον την αντίδρασή σας…

Όλο το άρθρο στην χθεσινή έκδοση του Ναυτίλου.

Τι έγινε ρε παιδιά; ο ένας υποκλέπτει, ο άλλος κλέβει…

Σας θυμίζω οτι έχω ξαναασχοληθεί με τις αλητείες τους….

Υ.Γ. – τεστ: πόσο είναι €0,1; Ένα λεπτο, ή δέκα λεπτά; Και γιατί δεν το γράφουμε σωστά 0,10 λεπτα του ευρώ; Και με το ΦΠΑ τι γίνεται;

Υ.Γ. Και ο vasnoe έχει ασχοληθεί με το θέμα

6 thoughts on “Η Vodafone… μας ακούει, η ΤΙΜ μας κλέβει!

  1. Σωστός. Με όλα αυτά τα κόλπα, έχασα την μπαλα… 🙂

    Πήγα να το διορθώσω, αλλά το αφήνω. Να μην κάνω ένα λάθος και εγώ; 😀

  2. «Αν έχει συμβεί σε σας, περιμένω με ενδιαφέρον την αντίδρασή σας…»

    einai shmantiko na ma8oume an uparxoun ki alloi sundromhtes oi opoioi upesthsan thn idia eksapathsh. den arkei pou o Sta8hs anedeikse mia, kata ta grafomena tou anagnwsth, agurtia, prepei na ginei dhmosiografikh ereuna. oi upoloipoi as rwthsoume tous gnwstous mas pou xrhsimopoioun tis uphresies ths TIM gia na ma8oume kata poso eusta8oun oi kataggelies. epishs perimenw kai thn antidrash ths etairias pou pi8anon na uparksei, an parei ektash to zhthma.

  3. Δεν είναι ακριβώς έτσι. Πριν περίπου δύο μήνες η ΤΙΜ πράγματι άρχισε να στέλνει «δωρεάν» μηνύματα στους συνδρομητές της. Και όχι σε όλους, αλλά σε αυτούς που είχαν καρτοκινητό (είχα συμβόλαιο ΤΙΜ το οποίο μόλις έληξε, καθώς και καρτοκινητό B-free και τα μηνύματα ήρθαν μόνο στο καρτοκινητό). Τα θέματα που κάλυπταν τα μηνύματα αυτά ήταν τρία.

    α) Νέα (πολιτική και γεγονότα)
    β) αθλητικά (ποδόσφαιρο) και
    γ) γιορτές και αργίες

    κάθε θέμα αναλογούσε σε 2 μηνύματα την ημέρα (δηλ. 2 μηνύματα για πολιτικά, δύο για αθλητικά κτλ)

    Η χρέωση για τις παραπάνω υπηρεσίες είναι 10 λεπτά ανά θέμα. Δηλαδή δυνολικά 30 λεπτά την ημέρα.

    Το θέμα είναι χωρίς την έγκριση σου σε βάζουν να πληρώνεις μια υπηρεσία την οποία εσύ αν δεν την χρειάζεσαι θα πρέπει να απενεργοποιήσεις.

    Κάποιος όμως (σαν εμένα) που δεν ανοίγει και τόσο συχνά το καρτοκινητό του θα χρεωθεί χωρίς να το ξέρει, γιατί απλούστατα, δεν απενεργοποίησε την υπηρεσία την οποία ποτέ δεν ζήτησε.

    Να σας το πω απλά. Άνοιξα το καρτοκινητό μου δέκα μέρες αφού η υπηρεσία σταμάτησε να είναι δωρεάν και διαπίστωσα ότι είχα χρεωθεί 3€. Και θα άρχισα να ψάχνω πως να την απενεργοποιήσω μιας και έπρεπε να στείλω 3 μηνύματα (ΓΙΟ OFF για τις γιορτές, ΝΕΑ OFF για τα πολιτικά και ΠΟΔ OFF για τα αθλητικά) για τα οποία όμως εγώ, ποτέ δεν είχα ενημερωθεί.

    τι λέγαμε;

  4. να ζητήσω συγγνώμη για τα ορθογραφικά ή συντακτικά λάθη μου αλλά κι εγώ όταν σχολίαζα το παραπάνω κείμενο ήμουν έξαλλος…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.