6 thoughts on “Norah Jones στο Ηρώδειο.

  1. Παρά τη ζέστη, το Ηρώδειο ήταν γεμάτο, η Norah Jοnes καταπληκτική, φοβερή φωνή σε live, πλακατζού (ego den xero na sfirizo) και πολύ καλό το νέο της άλμπουμ (record, που έλεγε και η ίδια).

  2. Λοιπόν, λόγω επαγγελματικής διαστροφής, αλλά και προτροπής του αρκούδου, θα γράψω λίγο περισσότερα να μου φύγει και η σύγχυσις για τις πυρκαγιές.
    Όπως έλεγα, η Norah ήταν καταπληκτική. Ανετη στη σκηνή, απλή, μάς έβγαλε φωτογραφία, μας είπε πολλές φορές ‘ευχαριστώ’ στα ελληνικά, μας χαρακτήρισε the coolest place (έστω και αν έκανε φοβερή ζέστη) και μας εξομολογήθηκε ότι δεν έχει ξαναπαίξει σε τόσο αρχαίο χώρο. Θυμήθηκε και τα greek theatre σε Λος Αντζελες και κάπου αλλού, αλλά σαν το δικό μας greek theatre, δεν υπάρχει άλλο. Γέλασα όταν είπε ‘ego den xero na sfyrizo’ και χάρηκα πάααρα πολύ όταν έκλεισε με τραγούδι του Tom Waits, που της πάει πάρα πολύ.
    Ήταν λίγο περίεργα τα πράγματα στην αρχή. Βγήκε ένας συμπαθητικός τυπάκος, ο οποίος όμως είχε λίγο τον αξεκόλλητο. Τελικά μετά από κανά 40λεπτο ‘ξεκόλλησε’ για να γίνει break 15 λεπτών και να αρχίσει εκ νέου η συναυλία με την Norah Jones. Περίεργο όλο αυτό, αλλά ΟΚ. Καλή καρδιά. Αλλωστε, για να είναι Ελληνικό Φεστιβάλ, κονομήσαμε και δωρεάν νερά.
    ΥΓ. Για όσους δεν το πήραν είδηση (μεταξύ αυτών και εγώ) μας τίμησε με την παρουσία του ο μίστερ Αλογοσκούφης, άνευ κιθάρας, αλλά μετά συζύγου και κόρης. Τουλάχιστον ήλθε στην ώρα του. Τόσοι φωτογράφοι τι χρειάστηκαν? Α! ξέχασα, έχουμε εκλογές….

    Σημείωση arkoudou: είχα σκοπό να σβήσω αυτό το comment αφού μεταφέρθηκε σε ξεχωριστό post… αλλά αφού απαντήσατε, ας μείνει και εδώ…:)

  3. Πραγματικά εξαιρετική συναυλία αν και στην αρχή, λόγω της παρατεταμένης παρουσίας του τυπάκου υπέθεσα ότι η Nora έπεσε ξερή από τη ζέστη και αυτός έβγαζε το φίδι από την τρύπα. Τον Αλογοσκούφη δεν το είδαμε. Διακριτικός τουλάχιστον…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.