Photo sharing and image hosting - EchoPic

«Δεν υπάρχει ακόμα θεραπεία για το AIDS. Προστάτεψε τον εαυτό σου.»

Πέρα από τα πονηρά χαμογελάκια, και τα χαχανητά, ειδικά οι νέοι και οι νέες καλό θα ήταν να σοβαρευτούν για λίγο: Εμείς οι «μεγάλοι» θα έπρεπε να σας πούμε περισσότερα για το sex απο το να κοκκινίζουμε απλώς. Τι να γίνει όμως, τα μάθατε και έτσι (το ίδιο και εμείς).

Φιλαράκο, είναι απλό: πάρε ένα προφυλακτικό απο το περίπτερο, και την επόμενη φορά που θα πας να κάνεις έρωτα, βάλτο στο πέος σου. Δεν είναι λιγότερη η ηδονή(*), ειδικά αν σκεφτείς οτι αν το κάνεις, θα σου δίνεται η ευκαιρία να το κάνεις συνέχεια.

Η ή Ο συνοδός του; Καλά θα κάνεις να το απαιτήσεις. Κάθε σεξουαλική επαφή χωρίς προφυλακτικό, δεν είναι παιχνίδι, είναι επικίνδυνη. Όσο σίγουρη/σίγουρος και αν αισθάνεσαι για τον άλλον, ζήτα το – και όχι μόνο την πρώτη φορά.

Ξεχάστε οπτικούς συναγερμούς, ή διακριτά στοιχεία: AIDS μπορεί να έχουν όλοι, χωρίς να το ξέρουν, έως για και πάντα. Ό-λοι. Χωρίς να το ξέρουν.

Ξεχάστε προς στιγμήν όλες τις σκηνές που είδατε με το αχαλίνωτο σεξ μεταξύ των αγαπημένων σας ηθοποιών: ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΠΟΤΕ ΣΕΞ χωρίς προφυλακτικό. Αν έκαναν, ίσως αυτή να είναι και η τελευταία τους ταινία.

Ξεχάστε προς στιγμήν τις ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες, τις άλλες πενήντα τόσες μη-θανατηφόρες ασθένειες, ή οτιδήποτε άλλο: Το μόνο σεξ που σας επιτρέπει να το επαναλάβετε, είναι το ασφαλές.

Ξεχάστε την μόδα: Το να βάζεις προφυλακτικό, δεν είναι σαν να βάζεις το αγαπημένο σου τζιν, είναι σαν να βάζεις ζώνη ασφαλείας μπαίνοντας σε ένα αυτοκίνητο που δεν έχει φρένα, και πρόκειται να βγεί στην εθνική: Αυτονόητο.

Σπασαρχίδικο, το ξέρω, αλλά ο κανόνας είναι: Με προφυλακτικό – ασφαλής, χωρίς προφυλακτικό – …

Το AIDS είναι αληθινό, είναι δίπλα μας και σκοτώνει.

Η ασφαλής ερωτική επαφή, δεν είναι απλώς καλύτερη, είναι αυτονόητη.

(*) και αν νομίζεις οτι είναι, σου περνάει απο το μυαλό τι θα σου κάνει η αμφιβολία αμέσως μετά;

5 thoughts on “1 Δεκέμβρη. Η ημέρα που όλοι θα σας θυμίσουν να βάλετε το προφυλακτικό σας (το ίδιο θα σας θυμίσω και εγώ)

  1. Τα μεγάλα πνεύματα, My bear!
    Αν και εγώ επέλεξα άλλο τρόπο.
    http://antidrasiandsex.blogspot.com/2008/12/blog-post.html

    (το παράδειγμα με τη ζώνη δεν είναι καλό. Χωρίς ζώνη κινδυνεύεις μόνο εσύ. Χωρίς προφυλακτικό, βάζεςι σε κίνδυνο και άλλους, πιθανότατα πολύ αγαπημένους)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.