Παρακολουθώ το φιλικό παιχνίδι του Ολυμπιακού στην ΝΕΤ. Αντίπαλος είναι η Χέρενφέιν. Η Ολλανδική ομάδα παίζει με την πρώτη της εμφάνιση. Ο γαύρος παίζει με την τριτοτέταρτη εμφάνιση που είναι η μαύρη.

(στα φιλικά (σχεδόν) ποτέ τα τελευταία χρόνια ο Ολυμπιακός δεν κατεβαίνει με την πρώτη του εμφάνιση στα φιλικά. Περιμένει τα επίσημα παιχνίδια. Για κάτι τέτοιες λεπτομέρειες την γουστάρω την ομάδα μου)

Τι λείπει απο τον Ολυμπιακό;

Ο οχτρός!

Η εμφάνιση ΔΕΝ εχει πια χορηγό την Vodafone!

Δεν μπορώ να σας περιγράψω πόσο χαρούμενος είμαι που βγάλαμε αυτή την αλητεία απο την φανέλα μας! Σαν να πήραμε πρωτάθλημα – και βάλε!

Επιτέλους!

Μισώ θανάσιμα την vodafone για την …αμνηστία που της έχουν χορηγήσει στο σκάνδαλο των υποκλοπών και δεν αγόραζα εμφάνιση τόσα χρόνια μόνο και μόνο γιατί χορηγός ήταν αυτή η κωλοεταιρία.

Τέλεια στιγμή για μένα να ξεφορτωθούμε αυτή την ντροπή. Τέλεια στιγμή για να νιώσω επιτέλους λίγο καλύτερα για την ομάδα μου να βγάλουμε αυτό το στίγμα απο την φανέλα.

Στο καλό vodafone λοιπόν, και να σε έχουμε γραμμένη! Στα τσακίδια!

(*) Η ελπίδα μου στηρίζεται στο ότι ο χορηγός μπαίνει σε όλες τις εμφανίσεις, για κάθε τύπο παιχνιδιού – ελπίζω να μην διαψευστώ και να μην ξαναδώ ποτέ vodafone μπροστά μου…

4 thoughts on “Ευτυχία είναι: να βλέπεις τον Ολυμπιακό χωρίς την vodafone επάνω του!

 1. Γεια σου Αρκούδε.

  Δεν το είχα σκεφτεί ποτέ έτσι.. Άσε που η παρατηρητικότητα μου συναγωνίζεται τη μνήμη μου μαζί με την συγκέντρωση μου σε ποιότητα και παίζει αν με ρώταγες ποιος είναι ο χορηγός να σου έλεγα ο ΟΤΕ (λέμε τώρα). Αλλά τέλος πάντων δεν έχεις άδικο, δεν πρέπει να πριμοδοτούμε την ανηθικότητα…

  Όσο για τα καλά νέα, ήμουν εκεί που είσαι πριν 6 χρόνια κοντά (και πριν 3 πάλι) και τώρα σκεφτόμενος τα, νοσταλγώ παρά το αρχικό άγχος που είχαμε και την κούραση, γνωρίζοντας πόσο συντριπτικά όμορφα είναι τα συναισθήματα και ότι μάλλον δε θα τα ξαναζήσω.

  Να σας ευχηθώ ότι καλύτερο μέσα από τα βάθη της ψυχής μου αφιερώνοντας αγαπημένη, επιτυχημένη κουβέντα από κινηματογράφο.
  ===
  Bob: It gets a whole lot more complicated when you have kids.
  Charlotte: It’s scary.
  Bob: The most terrifying day of your life is the day the first one is born.
  Charlotte: Nobody ever tells you that.
  Bob: Your life, as you know it… is gone. Never to return. But they learn how to walk, and they learn how to talk… and you want to be with them. And they turn out to be the most delightful people you will ever meet in your life.
  Charlotte: That’s nice.
  ===

 2. Πρεπει να εισαι απ τους λιγους που παρατηρουν τετοια πραγματα. Εχουμε συνηθισει να βλεπουμε τα «στραβα» σε αυτη την χωρα και να τα δεχομαστε αδιαμαρτυρητα!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.