Παλιότερα, σας είχα μιλήσει για το Paper Napking – το οποίο όμως, για τεχνικούς λόγους άσχετα με την εργασία του, το σταματήσανε.

Για όσους δεν θυμούνται, και βαριούνται να ανατρέχουν σε παλιότερα post μου, (αν είναι ποτέ δυνατόν!) μία σύντομη περιγραφή:

Είναι ένας email λογαριασμός, που στην πραγματικότητα δεν υπάρχει. Τον δίνετε σε όποιον δεν γουστάρετε να ξαναμιλήσετε, και όταν αυτός με το καλό στείλει ένα μαίηλ, παίρνει μία απάντηση του τύπου «αυτό είναι ένα μήνυμα απόρριψης. Το πρόσωπο που σας έδωσε αυτή τη διεύθυνση δεν θέλει να έχει καμία σχέση μαζί σας», και πάει λέγοντας.

Το παλαιότερο post μου πάντως είχε πολύ περισσότερη πλάκα, απο αυτήν την κρύα περιγραφή 🙂 Μπορείτε ακόμα να το δείτε, δεν έφυγε..

Για αυτούς που το θυμούνται συνεχίζω το post:

Τέλος πάντων λοιπόν, αυτή η υπηρεσία σταμάτησε. Και άλλοι όμως είχαν παρόμοια ιδέα, και την έφεραν σε εφαρμογή.

Έχετε ένα site που θέλετε να δοκιμάσετε; Σας ζητάει όμως έναν πραγματικό mail λογαριασμό. Την στιγμή που τον δίνετε ξέρετε καλά, οτι θα έρθει ένα χρήσιμο mail, που θα έχει το password σας και άλλα στοιχεία, και απο εκεί και πέρα, όλα τα άλλα θα είναι spam.

Κάποιοι λοιπόν, το σκέφτηκαν, και έφτιαξαν μία email υπηρεσία που λειτουργεί ως …προσωρινό mail.

Δίνετε το email σας (όποιο σας έρθει στο μυαλό, απο arkoudos@mailinator.com μέχρι bush@mailinator.com), χωρίς να έχετε πρωτα ανοίξει λογαριασμό – δεν είναι απαραίτητο, και λειτουργεί μόνο για μερικές ώρες. Υστερα, σβήνει τα πάντα, και χάνονται όλες οι προσπάθειες των spammer στην λήθη…

Μπαίνετε στο site, και τσεκάρετε τον λογαριασμό. Αν κάποιος σας έχει στείλει κάτι, θα φανεί. Επειδή όμως δεν υπάρχει password, και άλλοι μπορούν να δουν τον λογαριασμό σας (δοκιμάστε να βάλετε το bob). Έτσι, καλό θα είναι α) να μην έχετε στείλει κάτι εκεί δοκιμαστικά, γιατί μπορεί να δουν το αληθινό mail σας άλλοι και να σας βάλουν σε τίποτα spam λίστες, και β) να μην σας στείλουν τίποτα σημαντικό, όπως είναι ένα password.

Αν δεν μπορείτε να αποφύγετε το β, τότε τουλάχιστον επιλέξτε ένα mail που δεν θα μπορεί κανείς να μαντέψει (πχ sjdhjfks11@mailinator.com)…

Θυμηθείτε το όμως μετά ε; για να μπορείτε να μπειτε…

Ωραίο; Δοκιμάστε το και εσείς.

Δυστυχώς δεν δουλεύει σωστά με τα ελληνικά – αλλά παρόλα αυτά, μπορεί να δοκιμαστεί άνετα για οποιαδήποτε αγγλόφωνη υπηρεσία

One thought on “Ταχυδρόμοοοος! Γράμμααα…..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.