Αρκετά φιλοξένησα το παιχνίδι στα λημέρια μου. Πλέον, το βρίσκετε εδώ. όπως λέω και πιο κάτω, sorry για την μουσική που έπαιζε στο site. Ενοχλητική, ξέρω.

Οδηγίες (και άλλα τέτοια)

Το παιχνίδι είναι εξομοίωση καπιταλισμού. Αγοράζεις λεμόνια, παγάκια, ζάχαρη και ποτήρια, φτιάχνεις την συνταγή για την τέλεια λεμονάδα, βγαίνεις στον δρόμο και αποφασίζεις που και πως θα πουλήσεις, πως θα διαφημιστείς, και πόσο θα κοστίζει το προϊόν σου.

Όλα παίζουν ρόλο. Tip: ελέγχετε πάντα τις αντιδράσεις των πελατών σας, και αλλάξτε την συνταγή σας αν δεν τους κάνει.
Έχεις ένα κεφάλαιο, και προσπαθείς να διατηρήσεις την φήμη σου ψηλά, για να μπορείς να πουλήσεις ακριβότερο και χειρότερο προϊόν.

Βάστα όσο μπορείς (δεν υπάρχει ανταγωνισμός) και γίνε πλούσιος!

Στο παιχνίδι μπορείς να σώσεις (μάλλον δουλεύει με cookies, που σημαίνει οτι μόνο για το μηχάνημα που βρίσκεσαι) κάτι που δεν έχουν οι άλλες εκδόσεις (πχ των 30 ημερών)

Δικαιώματα

– Το παιχνίδι είναι φτιαγμένο απο την freeonlinegames.com (υπάρχει και σε έκδοση 30 ημερών)

– Το πρωτοβρήκα (την απλή έκδοση των 30 ημερών) στο game24 του sport24.gr

– Δεν έφτιαξα εγώ το παιχνίδι, δεν ευθύνομαι αν τα λεμόνια είναι χαλασμένα, ούτε αν τα παγάκια είναι απο καθαρό νερό. Μην μου φέρετε κανέναν Ευαγγελάτο χριστουγεννιάτικα…:)

Εγώ με το παιχνίδι κόλλησα. Έπαιξα την μικρή έκδοση των 30 ημερών και έβγαλα $5800 σε 30 ημέρες (αντε, καλοφάγωτα)

Πρώτον, να ζητήσω δημόσια συγνώμη για την μουσική. Είναι τρομερά εκνευριστικό να μπαίνεις σε ένα site και να παίζει μουσική αυτόματα, το ξέρω, αλλα δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Εκτός βέβαια να κατεβάσω το παιχνίδι, πράγμα που θα κάνω απο Δευτέρα.

Δεύτερον, απο ότι κατάλαβα, αρκετοί παίζουν. θυμηθείτε οτι μπορείτε να μιλάτε μεταξύ σας μέσω του chat στα δεξιά, και οτι έχει ανοίξει κέντρο απεξάρτησης απο παιχνίδια σε κάθε δημόσιο νοσοκομείο 🙂