Απο πείραμα σε πείραμα πάω, για να δούμε αν αυτό θα μου βγει σε καλό… 🙂

Σε αυτό το blog, όπως και σε κάθε blog, ο ιδιοκτήτης έχει τον πρώτο λόγο. Οι επισκέπτες αρκούνται να σχολιάσουν τα κείμενα του ιδιοκτήτη – ή να απαντήσουν στα σχόλια άλλων. Θεωρώ όμως οτι πολλοί απο τους επισκέπτες μου έχουν αξιόλογες θέσεις, ικανοποιητικό λόγο, και κάτι να πουν.

Το πιο σημαντικό; έχουν κάτι να πουν.

Τώρα, θες δεν ξέρουν να ανοίξουν ένα blog, θες έχουν και θέλουν να γράψουν για κάτι άλλο που δεν «χωράει» στο blog τους, δεν έχουν την ευκαιρία να το πουν.

Ας το αλλάξουμε αυτό, μαζί.

Αν θέλετε να γράψετε και εσείς ένα κείμενο, και να το διαβάσουν όλοι οι επισκέπτες μου (ναι, και οι τρεις 😛 ), ιδού η ευκαιρία σας:

Απο σήμερα, και μέχρι την Παρασκευή 31/10/2008, θα σας έχω μία φόρμα κάτω απο αυτήν την σελίδα, με την οποία μπορείτε να μου στείλετε το δικό σας κείμενο. Αν μου αρέσει(*), θα το δημοσιεύσω στο blog, με την υπογραφή σας.

Είτε είσαστε blogger, είτε όχι, έχετε μια ευκαιρία να φιλοξενηθείτε στο σπιτάκι μου, ως οικοδεσπότες.

Δεν υπάρχει ούτε θέμα, ούτε καν γενική κατεύθυνση. Μπορεί να είναι ένα κείμενο για την κατάσταση στην οικονομία, τον καρκίνο, την εξυπηρέτηση στο δημόσιο ή τον σκύλο σας.

(*) Επειδή, τελικά, εδώ θα γίνει η φιλοξενία, θα πρέπει και εγώ να έχω λόγο στο τι δημοσιεύεται – και τι όχι. Σας υπόσχομαι οτι δεν θα αλλάξω ούτε ένα κόμμα απο το κείμενό σαςαν νομίζω οτι αξίζει να δημοσιευτεί, θα δημοσιευτεί ακριβώς ως έχει, αν όχι – μην μου κρατήσετε κακία 🙂 .

Συμπληρώστε την φόρμα που ακολουθεί (μην ξεχάσετε τα απαραίτητα πεδία), και θα σας ενημέρωσω -αν όλα πάνε καλά-, πότε θα δημοσιευτεί το κείμενό σας.

Σας παρακαλώ να μην ξεχνάτε οτι ο μοναδικός που θα κρίνει αν ένα post αξίζει ή όχι να δημοσιευτεί σε αυτο το blog, είμαι εγώ. Δεν διατηρώ όμως απολύτως κανένα δικαίωμα στο κείμενό σας – αν θέλετε να το αναδημοσιεύσετε, είτε σε έντυπο, είτε σε ηλεκτρονικό μέσο, μπορείτε να το κάνετε ελεύθερα. Θα δημοσιεύσω όσες περισσότερες συμμετοχές μπορώ, και όλες οι δημοσιεύσεις θα έχουν απόσταση δημοσίευσης 3 ημερών η κάθε μία. Αν δεν θέλετε να διατηρεί το κείμενό σας τα γενικά ask2use δικαιώματα που έχει αυτό το blog – αλλά δικά του, απλώς με ενημερώνετε, και τα ενσωματώνουμε. Αν πάλι το μετανιώσετε, και θελήσετε να κατέβει, θα το κατεβάσω στην πρώτη ευκαιρία. Αντιλαμβάνεστε οτι κάθε κείμενό σας θα είναι ανοιχτό σε σχόλια, και η πολιτική δημοσίευσής τους δεν αλλάζει απο την πολιτική που ακολουθώ για το υπόλοιπο blog.

Για όσους δεν θέλουν να συμμετάσχουν, ή τα post τους δεν γίνουν δεκτά:

– Αν θέλετε να ανοίξετε δικό σας blog, σας προτείνω να πάτε είτε στον Pathfinder (προσωπική επιλογή) είτε στο wordpress.

– Αν έχετε blog και θέλετε να το διαβάσουν περισσότεροι, μπορείτε να το επικοινωνήσετε απο την σελίδα μου What’s your blog? αφήνοντας απλώς ένα σχόλιο.

– Και φυσικά, αν έχετε blog, σας προτείνω τα δικαιώματα χρήσης ask2use.com

Αντε να δούμε πως θα πάει και αυτό… 🙂

Η ενέργεια έληξε, σας ευχαριστώ για την συμμετοχή! Όλα τα κείμενα θα δημοσιευτούν στην κατηγορία Αναγνώστες

One thought on “ο λόγος σε σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.