6 thoughts on “Τώρα δεν τον διώξανε;

 1. Ο δολοφόνος επιστρέφει στο τόπο του εγκλήματος…
  Και κάτι σχετικά άσχετο…στην τελευταία «Έρευνα» του Π. Τζίμα, πληροφορήθηκα ότι την ολοκλήρωση του C4I ανέλαβε η Siemens. Νομίζω ότι το πρόβλημα ήταν στο software και πάνω εκεί θα δουλέψει η Siemens.

 2. καλά, αυτά που γίνονται συμφέρουν μόνο τον καραμανλή, που δείχνει ότι κάνει κάθαρση με το να δικάζει υπουργούς και να προωθεί την διαφάνεια.
  το C4I είναι πράγματι της siemens η οποία κι ανέλαβε την εκπαίδευση των χειριστών του συστήματος. ένας φίλος μου μπάτσος μου λέει πάντος ότι το σύστημα εν μέρει λειτουργεί κανονικά… (υπήρχαν φήμες για πλήρη αχρήστευση του)

 3. Ρε συ biafra, καλά τα λες, αλλά σκέψου και αυτό:

  Πρώτον, ήταν μεγάλη γαϊδουριά να του δίνει …ρολόϊ ο Βουλγαράκης, για να μετράει τις ώρες να επιστρέψει. Είναι θρασύτατη κίνηση, λίγες ημέρες μετά, να τον επαναφέρεις.

  Δεύτερον, να με συμπαθάς κιόλας, αλλά απο πότε οι εργασίες είναι one man show; Αν πεθάνει, αν του την δώσει και φύγει, αν οτιδήποτε, παει, κατέρρευσε η κυβέρνηση; Στα αρχίδια του Μαρκογιαννάκη κρεμόμαστε όλοι;

  Αν η εταιρεία μου με απέλυε, θα περίμενα να αναλάβει το κόστος της απόλυσής μου.

  Γιατί αν δεν το έκανε, θα έκανα τα ίδια και χειρότερα, αφού θα απολάμβανα πλήρους ασυλίας λογω των …»δυνατοτήτων μου».

  Και φυσικά, τίθεται και θέμα παραδείγματος – αν έβλεπα ότι ο Μαρκογιαννάκης δεν …κουνιέται με τίποτα, τότε θα έκανα και εγω τα ίδια, αν ήμουν όμοιός του.

  Εν ολίγοις: Απο που και ως που αναντικατάστατος ο… Μαρκογιαννάκης;

  Για όνομα…

 4. Επίσης παιδιά: κανά link για το ΤΙ είναι τέλος πάντων αυτό το C4I που αφήσαμε στα αποκλειστικά χέρια αυτουνού του ανεκδιήγητου ψεύτη, του Μαρκογιαννάκη;

  Για να ξέρουμε δηλαδή τί αφήνουμε που…

  Κανα Link ρε σείς παιδιά;

 5. Ως προς το ρολόι συμφωνώ.

  Ως προς τα άλλα, προφανώς δεν είναι αναντικατάστατος ο Μαρκό, ή οποιοσδήποτε άλλος. Είναι όμως η καλύτερη διαθέσιμη επιλογή για τη συγκεκριμένη δουλειά και μέχρι αυτή να τελειώσει, δεδομένων των λόγων που εξέθεσα στο προηγούμενό μου post.

 6. Ρε συ Αρκούδε, εδώ υπερβάλλεις. Εφόσον ο Μαρκό ήταν ο υπεύθυνος για μια διαπραγμάτευση που κράτησε πολύ-πολύ καιρό, δεν είναι λογικό να τη φέρει ο ίδιος εις πέρας ή να βοηθήσει στην περάτωσή της; Φαντάσου την εναλλακτική: αναλαμβάνει στην πορεία φυτευτός ένας τρίτος οπότε:

  α. ή ξεκινάμε πάλι από την αρχή
  β. ή την τελειώνει κακήν-κακώς χωρίς να μπορεί, εκ των πραγμάτων, να γνωρίζει τι έχει διαμειφθεί μέχρι τώρα.

  Άλλωστε το ίδιο μοντέλο ακολουθήθηκε και στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ο Χρυσοχοίδης βοήθησε πάρα – μα πάρα – πολύ τον Βουλγαράκη και μετά τις εκλογές. Κακό ήταν αυτό;

  Σκέψου τέλος το εξής – και επίτρεψέ μου την αναλογία: αν είσαι σε μια εταιρία και έχεις αναλάβει ένα project και για κάποιο λόγο σε απολύσουν, ή παραιτηθείς, δεν είναι εύλογο να σε κρατήσουν, ή να μείνεις, μέχρι να ολοκληρώσεις το project αυτό;

  Αυτή είναι η συνήθης πρακτική. Και θα ήταν τουλάχιστον γελοίο να βοηθά στη φάση ο Μαρκό και να το κρατά ο Βουλγα κρυφό… Άσε που άμα από κρυφό έβγαινε στη φόρα, θα λέγανε όλοι το μακρύ τους και το κοντό τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.