Όπως έγραφε και ο πρόεδρος της ΕΕΧΙ Νίκος Βασιλάκος η δίκη για τον Τσιπρόπουλο και το Blogme.gr έγινε πριν λίγο καιρό.

Όσοι δεν ξέρουν περι τίνος πρόκειται, μία μικρή αναζήτηση θα σας βοηθήσει – ή ενημερωθείτε περισσότερα απο το site του κατηγορούμενου.

Παρακολουθώ καθημερινά διαρκώς blogs που καταφέρονται εναντίον του Λιακόπουλου, και της μήνυσής του – αλλά έχω θέμα, και παίρνω θέση:

Δεν φταίει ο Λιακόπουλος. Ασφαλώς, οι θέσεις του τον κάνουν εύκολο κακό σε όσους δεν συμφωνούν με την δουλειά του. Εγώ προσωπικά δεν είμαι fan του Λιακόπουλου – ούτε των έργων του.

Αλλά δεν τον κατηγορώ για την άδικη μεταχείρηση που υπέστη ο Τσιπρόπουλος. Ο Λιακόπουλος δέχθηκε δικτυακή επίθεση – και εφόσον εθίχθη, έκανε το απολύτως αναμενόμενο:

Ζήτησε απο την πολιτεία να τον προστατέψει.

Τώρα, αν η πολιτεία δεν ξέρει την δουλειά της, και πιάνει αυτόν που κολλάει τις αφίσες αντί να παραπέμψει αυτόν που τις γράφει, δεν φταίει (αποκλειστικά) ο Λιακόπουλος.

Ο Λιακόπουλος δεν είναι υπεύθυνος να κάνει έρευνα. Το κράτος όμως είναι. Μπορεί ο Λιακόπουλος να είναι ο εύκολος κακός, αλλά ο καλός (το κράτος) αποδεικνύεται δύσκολος και δύσχρηστος και αδαής.

Θα υποστηρίξουμε τον Τσιπρόπουλο, γιατί υπέστη άδικια σε αυτήν την ιστορία. Αλλά ας αναζητήσουμε αλλού τον κακό της υπόθεσης…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.