Όχι μονο θα (μας) πληρώνετε μία ζωή, αλλά θα μας ευγνωμωνείτε κιόλας – Αποκτήστε επιτέλους αυτά που δεν μπορέσατε ποτέ, και ζήστε για να δουλεύετε να μην πάτε φυλακή – Στις υπηρεσίες μας σας προσφέρουμε απόλυτη αδιαφορία, κέρδος πάνω στο κέρδος, ψεύτικες διαφημίσεις για όλους, και έχουμε τα μικρότερα γράμματα της αγοράς! – Επιτέλους, και ο ποιο φτωχός δικαιούται να νιώσει λίγο πλούσιος! – Ζήσε και εσύ το όνειρό σου, και ξύπνα μετά ιδρωμένος – Να είσαστε σίγουροι οτι η τράπεζά μας θα σας ζητήσει πάντα περισσότερα λεφτά απο όσα έχετε, με δυνατότητα κάλυψης του κενού με νέο δάνειο! – Δείχνουμε το ανθρώπινο πρόσωπό μας: δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να μην μας χρωστάει – Σύντομα και νόμιμο αεροπλανάκι: βάλε έναν φίλο σου να χρωστάει, και θα χρωστάς λιγότερα και εσύ! – Κάλεσε μας τώρα: η κλήση είναι δωρεάν (θα τα βγάλουμε εμείς μετά, μη σε νοιάζει)

blog_creditcard.jpg

10 thoughts on “Μην βάλεις στην πιστωτική σου την φωτογραφία της πεθεράς σου – υπάρχει τώρα καλύτερη λύση!

 1. Δυστυχώς ο πολύ κόσμος είτε δεν κατανοεί τι σημαίνει να έχει πιστωτική κάρτα είτε πέφτει στη λούμπα να αποκτήσει μία μπροστά σε χρέη και ανάγκες (πολλές φορές πλασματικές βέβαια). Αν βάλουμε μέσα και όλες αυτές τις εταιρείες από ταξιδιωτικά γραφεία, κέντρα αισθητικής, γυμναστήρια, εστιατόρια, καταστήματα ηλεκτρικών και ηλεκτρικών ειδών κλπ που προωθούν τις κάρτες για να μπορέσεις να αγοράσεις από αυτά το θέμα είναι ατελειώτο. Τελικά όλος ο κόσμος είναι φεσωμένος μέχρι το κόκκαλο και μεταφέρει δάνεια και κάρτες από τράπεζα σε τράπεζα (η νέα μόδα). Η αγορά λειτουργεί τελικά με πλαστικό χρήμα, δηλαδη πληρώνουμε με «τίποτα» και οι εταιρείες με επιταγές υπογεγραμμένες μέχρι και 11 φορές (έχω ακούσει αληθινή περίπτωση). Είμαστε απλά η Αμερικανικη κοινωνία με μερικά χρόνια καθυστέρησης. Απορώ πως ακόμα δεν μας έχουν βγάλει δείκτες πιστωσης (credit scores).

 2. Καλά, η διαφήμιση με τις φωτο πάνω στην πιστωτική, παίζει να είναι και η πιο ΗΛΙΘΙΑ που έχω δεί ποτέ! Πραγματικά, όποτε βλέπω αυτά τα χαζοχαρούμενα, θέλω να σπάσω την TV!!!

 3. Για αυτό και εγώ φτιάχνω τέτοιες …διαφημίσεις. Γιατί σπάζομαι με τις αηδίες που βλεπω καθημερινά, και λέω να τους πολεμήσω με τα όπλα τους!

  Για να δούμε αν ποτέ θα μου έρθει με email κάποια διαφημισή μου 🙂

 4. Φοβερό!

  Αλλά έχεις την εντύπωση ότι και μετά θάνατον, θα γλιτώσουν οι κληρονόμοι σου;
  (U & your brats pay us 4 ever)

  Εγώ πάντως ακόμα περιμένω να εμφανιστούν οι γκόμενες που υποσχόταν η παραπλανητική διαφήμιση της κάρτας μου…

  (Μήπως φταίει το γεγονός ότι έβαλα την γυμνή φωτογραφία μoυ πάνω στην κάρτα;)

 5. Να σε ρωτήσω κάτι; Έχεις ξεφύγει επειδή παντρεύεσαι;
  Anyway, θέλω να βάλω στην πιστωτική μου κάρτα (που δεν έχω) μία μούντζα! Ωραίο θα είναι…

 6. Kαλή Ανάσταση αγαπητέ μου φίλε, καλό Πάσχα με τους αγαπημένους σου

  (Μη «μας» τα βγάζεις όλα στα φόρα καλέ, πως θα πληρώσουν τους μισθούς μας;) ;))

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.