Ο blogger (δημοσιογράφος – σχολιαστής – φωτογράφος) Arkoudos, σας προσφέρει, σε παγκόσμια αποκλειστικότητα σχέδιο που ετοιμάζεται στην ΕΛ.ΑΣ. (αλλά και στην ΓΑΔΑ, και σε άλλα ιδρύματα και οργανισμούς), και αφορά τον σχεδιασμό της Αστυνομίας για τις πορείες που (που θα πάει; δεν θα έρθουν;) θα έρθουν.

Το σχέδιο προβλέπει ζαρτινιέρες -παύλα- αστυνομικούς, οι οποίες θα φυτεύονται στην μέση των κεντρικών οδών (π.χ. Β.Σοφίας) ωστε να διακοπτεται με τον πλέον ειρηνικό τρόπο οι όποια παραβατική συμπεριφορά των γνωστών – αγνώστων (π.χ. συμβασιούχων, συνταξιούχων) που χαλάνε την ηρεμία και την ησυχία με την οποία έχει συνηθίσει το κράτος (π.χ. Παυλόπουλος), όταν ζητάνε (άκουσον-άκουσον) τα δεδουλευμένα τους.

Άκουσον – άκουσον δηλαδή. Ανοήτοι διαδηλωτές, να ενοχλούν κοτζαμάν κυβέρνηση, για εισπράξουν τα νομίμως δεδουλευμένα τους. Θράσσος κύριοι, θράσσος.

Επανέρχομαι.

Η οργάνωση της εκστρατίας έχει προγραμματιστεί εδώ και καιρό, για να αποδειχθεί η πίστη του κράτους σε εφαρμοσμένες τεχνικές, και οτι ο,τι γίνεται, γίνεται με μακρόχρονο σχεδιασμό. Εξ’ου και το αμίμιτο:

«Τι περιμένατε να τους δώσουμε; Γαρδένιες;»

Ε, τώρα θα τους κοπανάνε ολόκληρη την ζαρτινιέρα.

Σύμφωνα με τα Δελτία Τύπου που συντάσονται (απο τώρα, άλλωστε δεν θα αλλάξει τίποτα στο μέλλον), οι διαδηλωτές ΑΝ πηγαίνουν στο νοσοκομείο για αναπνευστικά προβλήματα θα ευθύνεται το έντονο άρωμα των λουλουδιών, και ΑΝ τραυματίζονται σοβαρά θα είναι επειδή, προσπαθώντας εμφανώς να διαφύγουν, θα προσκρούουν εντόνως στις ζαρτινιέρες, όπου και θα τραυματίζονται ελαφρώς. Το «σοβαρά» του τραυματισμού θα προκύπτει απο αλλεπάληλες προσπάθειες διαφυγής. Το κόστος δε των ζημιών της ζαρντινιέρας, θα καλύπτεται α) απο την αύξηση του Τέλους Κινητής Τηλεφωνίας, β) απο τα Παρκόμετρα της Αθήνας, και γ) απο πρόστιμα που θα παίρνουν οι συλληφθέντες – οπότε οι πολίτες δεν χρειάζεται να ανησυχούν. Επίσης, αν διακομιστούν υπερβολικά πολλοί διαδηλωτές, η αστυνομία θα παρέχει αστυνομικούς ντυμένους με πολιτικά, επιφορτισμένους με ειδικές εντολές (όπως το κάψιμο της σημαίας, ο λιθοβολισμός, το κάψιμο αυτοκινήτων) ωστε να τηρηθεί το τυπικό, και ούτε η διαδήλωση να χάνει το νοημά της, ούτε να χάνουν την ποιότητά τους οι γνωστοί γνωστοί-άγνωστοι.

Η κάτωθι φωτογραφία τραβήχθηκε απο την δοκιμαστική πορεία που έγινε στο κτήριο της ΓΑΔΑ, όπου και τραυματίστηκαν σοβαρά πέντε Αστυνομικοί που παρίσταναναν τους διαδηλωτές και τρεις Ζαρτινιέρες – αποδεικνύοντας έτσι περίτρανα το πετυχημένο σχέδιο που οργάνωσε η κυβέρνηση.

Η κυβέρνηση παρακαλεί να διακοπούν οι συγκεντρώσεις (άνω των δύο ατόμων, όπως τα παλιά καλά χρόνια) καθώς η παραγωγοί αδυνατούν να έχουν έτοιμες μπλέ γαρδένιες, ωστε να θυμόμαστε όλοι ποια κυβέρνηση εφήρμοσε τούτο το μέτρο, και να χρησιμοποιηθούν και σε περίπτωση που -μακρυά απο εμάς- τολμήσει κανείς να ζητήσει αλλαγή πολιτικού σκηνικού.

Κοινώς, να ζητήσει Δημοκρατία.

Ετοιμάζεται επίσης στόλος απο γλάστρες, που θα αντικαταστήσουν τους μηχανόβιους αστυνομικούς, θα είναι πιο ευέλικτες, και θα ομορφύνουν την Αθήνα – και μερικά κεφάλια.

Αυτά, για να μην λέτε (εσείς οι γελοίοι) οτι δεν παράγεται κυβερνητικό έργο.

[Το παρόν είναι ελαφρώς ανορθόγραφο. Το έκανα επίτηδες, ωστε να διαφέρει απο το αληθινό Δελτίο Τύπου, το οποίο είναι εξίσου γελοίο, αλλά περισσότερο σοβαρό. Λένε και άλλα αστεία κατα καιρούς, αλλά αυτά, δεν τα φτάνω με τίποτα.]

Πηγές: εδώ και εδώ

Υ.Γ. 1: Το πάντα έγκυρο Ιστολόγιο με αναγκάζει να κάνω μια μικρή διαφημιστική διακοπή και να προτείνω (απο καρδιάς) το ποστ του για το συγκεκριμένο θέμα. Εκεί θα βρείτε, εκτός απο το βίντεο της αλητείας, και αναλύσεις και απόψεις…
Υ.Γ. 3: Για το πιο πάνω, ο blogger απειλήθηκε! Διαβάστε…

6 thoughts on “Επιτυχία (Δημοσιογραφική)

  1. Να ‘ναι καλά ο Ιστολόγιος 🙂

    Οσο για τις ζαρτινιέρες, μόνο 500; Έρχονται δύσκολες μέρες για τους εξουσιαστές…

    Update: Η κύβερνηση ζήτησε συγνώμη, άρα όλα καλά. Θα τιμωρηθούν όλοι (και οι δέκα που αναμιγνύονται), οι εξής τρείς.

    Οι οποίοι δεν κατονομάζονται, γιατί είναι δύσκολοι καιροί και για ερωτήσεις επίσης…

  2. Άσε αγαπητέ Αρκούδε, Η κοινωνία μας έχει γεμίσει από ζαρτινιέρες και σε λίγο θα πέφτουμε διαρκώς πάνω τους και θα μας ελέγχουν γιατί έτσι απλά θα εκτελούν εντολές από τις κυβερνήσεις που μας θέλουν ρομποτάκια. Άντε σθγά σιγά να ξυπνάμε και να καταστρέφουμε και καμμιά ζαρτινιέρα. Μπράβο για άλλη μια φορά για τα post σου.

  3. Βλέποντας την ελληνική σημαία να κυματίζει στη Βέροια ή όπου στο διάολο ήταν που είχανε πάει ο επιτυχημένος Πρόεδρός μας και ο σεμνός και ταπεινός και στέρεας Παιδείας πρωθυπουργός μας, σκέφτηκα ότι αν ζούσε σήμερα, αυτό το ποίημα θα έγραφε για τη σημαία μας ο Θρασύβουλος Ζωιόπουλος (Στέφανος Δάφνης)

    Αυτό είναι το ιερό πανί, το πρασινογαλάζο
    ξεσκλίδι από σκάνδαλα κι από φριχτές κλεψιές
    που σαν τη μούχλα είναι μπλε και πράσινο σαν έλος
    και λοιδωρεί ένα λαό με αυνανισμένο νου.

    Αυτό είναι το ιερό πανί που όταν περνάει μπροστά μας
    το σιχαινόνται οι ψυχές και βλαστημά η καρδιά μας.
    Πάνω του χέζουν υπουργοί΄ και κτήνη βουλευτές
    ολονυχτίς επάνω του πορνεύονται κρυφά.

    Και δεν ειν’ η αύρα που ’ρχεται γλυκά να το χαιδέψει-
    δεν τ’ανεμίζει πρόσχαρα η αύρα η σιγανή,
    παρά σβησμένη μια πνοή που δεν μπορεί να ορμήσει
    και ν’ ασελγήσει και αυτή στο δίχρωμο πανί.

    Είν’ η σημαία΄ την ξεπουλούν παπάδες μ’ άσπρα γένια
    για έναν παρά ή για χλιδή και πλούτη μυθικά΄
    ειν’ η σημαία΄ που η Βουλή με κείνηνε ασπίδα
    διώχνει το κάθε που ’ρχεται καλό για την πατρίδα.

    Γιώργης Χολιαστός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.