…που είσασταν όταν έψαχνα για σπίτι; Ε;

Λοιπόν, τα παιδιά, ψάχνουν για έναν νοικάρη λουκούμι. Προσφέρουν μεγάλο σπίτι, με πλεονεκτήματα και χαρές.

Και μηνιαίως θα βλέπετε τους bloggers να τους ρωτάτε πως πάνε τα posts.

Περισσότερες πληροφορίες εδω (με χάρτες, συν, πλην, όλα τα καλά).

Το δημοσιεύω και εγώ α) διότι πολύ τα πάω τα παιδιά, β) μιά bloggeroικογένεια είμαστε, βοηθάμε ο ένας τον άλλο, γ) βαριόμουν να γράψω άλλο Post παρασκευιάτικα, και μου ήρθε λουκούμι.

Επειδή όμως είμαι και blogger τρομάρα μου, άμα μπορέσω και κάνω κέφι και γουστάρω και δεν βαριέμαι, θα σας ανεβάσω και μία φωτογραφία ντουκουμέντο (ναι, έτσι, ντουκουμέντο, να κάνει εντύπωση), για το πως έψαχνα εγώ να βρώ σπίτι.

Θα την βάλω Το ‘βαλα! σε τούτο το ποστ που διαβάζετε, για να μην το ψάχνετε αλλού και χαθείτε και σας ψάχνουμε. Να μας ξανάρθετε λοιπόν, μπας και γουστάρω και κάνω δουλίτσα για πάρτη σας.

Ιδού:

blog_look4rent.jpg

Για την ιστορία δεν χρειάστηκε να το αναρτήσω γιατι το καμάρι μου η Ελεάνα βρήκε σπίτι εκτός συναγωνισμού (πράγμα που ξάφνιασε όοοοοολους όσους θεωρούσαν απίθανο το αίτημα 400 ευρώ δυο υπνοδωμάτια) – αλλά θα τα πούμε μιαν άλλη φορά αυτά…

…άντε να νοικιάσετε τώρα το σπίτι των παιδιών 🙂

Στο μεταξύ, αμα πάτε απο μένα, και σας αρέσει, και το κλείσετε, να πιείτε ένα κρασί στην υγειά μας (εμένα και της Ελεάνας), που είμεθα καλοί άνθρωποι.

Μουτς.

5 thoughts on “Ενοικιάζεται…(updated)

  1. Να’ σαι καλά αρκούδε και σε ευχαριστούμε πολύ.
    Κρίμα να μην ψάχνεις για σπίτι λίγο πιο αργά χαχαχα.
    Εάν βρούμε νοικάρη να μαζευτούμε όλοι μαζί να το πιούμε το κρασάκι.

  2. Ναι, καλά, λέτε ότι θα μαζευόμαστε στο σπίτι τους, να τρομάξουν οι άνθρωποι:
    «Τι, θα νοικιάσω εγώ σπίτι, και θα μου έρθουν πιτσιρίκια που θα νομίζουν ότι είναι δικό τους, και αρκούδοι? Λαμπόγυαλλο θα μου το κάνουν». Έτσι θα λένε οι άνθρωποι.

  3. koyan …και δίκιο θα έχουν. Δεν είναι διαφήμιση αυτή, δυσφήμιση είναι.

    Αλλά, βάλε απο την άλλη οτι αν έρθουν απ’ εδώ, απο αυτόν τον χρήσιμο και σπουδαίο δικτυακό τόπο, απο αυτό το λίκνο της δημοκρατίας…

    …θα έχουν την ελπίδα οτι μπορεί, μια μέρα (των ημερών) να γνωρίσουν προσωπικά τον αρκούδο.

    …ναι, ναι, τον ίδιο.

    (ω,ναι)

    Ε, αυτό, όσο να κάνεις, είναι huge αντβάταζ (που θα ΄λεγε και η ξ) και το γράφεις και στο ενοικιαζόχαρτο.

    Με huge letters.

    Citronella, να είσαι προετοιμασμένη: Εγώ πίνω άσπρο (ή μαυροδάφνη) η Ελεάνα κόκκινο (ναι, με τέτοιες huge διαφορές παντρευτήκαμε τα χαζα) 😀

  4. Πέτυχα το post αυτό ψάχνοτας στο google και μου άρεσε! Κυρίως για το που μπορεί να φτάσει κάποιος για να βρεί ένα σπίτι (ή ενδιαφερόμενους ενοικιαστές). Από στόμα σε στόμα, ενοικιαστήρια κολλημένα σε κολώνες και τοίχους … μέχρι και σε blog!

    Για την επόμενη φορά απλά θυμήσου αυτό: Rento, ώστε να μην χρειαστεί να πάρεις τα όρη και τα βουνά για να βρεις το επόμενο σπίτι (ή σπηλιά).

    Μου φαίνεται θα το κρατήσω αυτό το post να το βάλουμε και στο blog του Rento!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.