blog_yourblog.jpg

Πολλοι απο εσάς είστε blogger, θέλετε να δείξετε την δουλειά σας, αλλά δεν ξέρετε πως (εκτός απο το να μπείτε σε λίστες και να χαθείτε στους άλλους).

Σχολιάζοντας σε αυτήν την σελίδα, μπορείτε να αναφέρετε το blog σας, και ότι άλλο θέλετε για να ιντριγκάρετε κάποιον να σας γνωρίσει…

Αν πάλι θέλετε, μπορείτε να προτείνετε κάποιον άλλο που προτιμάτε…

Αν μαζευτούν αρκετά, θα τα εμφανίσω σε ξεχωριστό link στο πλάϊ.

Ιδού λοιπόν, πεδίον δόξης λαμπρό…

Καλό θα είναι να μην συμπεριλάβετε πολλά link, γιατί μπορεί να «χτυπήσει» ο συναγερμός του σπαμ, και να μην εμφανιστεί το σχόλιό σας. Αντίθετα, μπορείτε να γράψετε όσα διαφορετικά σχόλια θέλετε, για όσους blogger θέλετε…
Όσοι είσαστε νέοι blogger, να σας θυμήσω την προσπάθεια ask2use για την αναφορά των δικαιωμάτων χρήσης του blog σας…
  • Παρόμοιο άρθρο: Ποιοι είστε εσείς;
  • 93 thoughts on “What’s YOUR Blog?

    1. γεια χαρα!
      το «ποτε θα πεταξουμε?…τωρα» ειναι το δικο μου Blog
      ειμαι εγω.
      καταγραφω σκεψεις, γεγονοτα και ο,τι αλλο μου ερθει η επιθυμια να μεταμορφωσω σε κειμενο.
      περαστε να σας τραταρουμε μια σκεψη!
      :@))

    2. Καλησπέρα και από το Shadow’s Corner! Είμαστε οι Χρήστος και Δώρα. Αρκο;yδε σε διαβάζαμε καιρό και συνεχίζουμε, και έστι αποφασίσαμε και εμείς να δημιουργήσουμε ένα δικό μας blog. Γράφουμε γενικά πολλά θέματα (αν και στην πορεία θα συναντάτε πιο πολλά κείμενα που έχουν να κάνουν με τις ασχολίες μας…αθλητισμός, pcs, τέχνες). Εαν θέλετε περάστε να ρίξετε μία ματία!
      Ευχαριστούμε πολύ!

    3. Ένα blog αφιερωμένο σε urban artists: Ο υπέρτατος σκοπός είναι να ενώσω διαφορετικές σταγόνες από τον χώρο της τέχνης ώστε να δημιουργήσουμε ένα ενιαίο, αδιαίρετο και διαχρονικό ποτάμι, γένος άπειρων divine drops.

      Επίσης βιντεάκια, εικόνες, τραγούδια και ούτο κάθε εξής που θέλει ο κανένας και ο καθένας να ανεβάσει είναι επιτρεπτό, αρκεί να είναι “ψαγμένα” με όλη την σημασία της λέξης και φυσικά με κεφαλαία γράμματα.

      Όνειρο μου ή αλλιώς ο διακαής πόθος μου είναι αυτό το βλογκ να γίνει ένα μουσείο από masterpieces of art and sound. Προσωπικά δεν έχω κανένα κόμπλεξ, βεντέτα ή αντιπάθεια με “έργα” που είναι καλά ή αρκετά καλά. Τούρκος Οθωμανός ενσαρκώνομαι όταν κάποια πάλι “έργα” δεν φτάνουν, πόσο μάλλον δεν αγγίζουν ούτε καν το επίπεδο που αρμόζει σε κάθε φιλοσοφική και επιστημονική πειθαρχία επειδή είναι ασεβεία στον ιδρώτα, αίμα και πόνο που έχυσε και βίωσε ο κανένας και ο καθένας για να υπάρξουνε γύρω μας τα πνευματικά αγαθά και intellectual property και να τα έχουμε ως δεδομένα στην σημερινή και σύγχρονη εποχή. Εμένα η προσπάθεια και το πείσμα μου αρκεί, και ας είναι όσο χαμηλού επιπέδου θέλει.

      Δεν έχω μεγάλη ιδέα για τον εαυτό μου αλλά έχω τουλάχιστον ιδέα για εμένα. Και συνεπώς είμαι γνώστης και όχι παντογνώστης τι εστί πραγματικά καλό δείγμα και τι απλά καλό.

      Για περισσότερες πληροφορίες ή δημοσίευση έργου σας, παρακαλώ να επικοινωνήσετε μαζι μου στο the_void_mystery@hotmail.co.uk

    4. Καλημέρα, κι απο μένα. Στο δικό μου blog πέραν των προσωπικών απόψεων που απορρέουν απο την τεχνοκρατική μου ιδιότητα, υπάρχουν και αποσπάσματα απο την πρώτη μου συγγραφική προσπάθεια.
      Εύχομαι να διασκεδάσετε, να προβληματισθείτε, και να μάθετε και κάποια μυστικά απο την κλειστή κοινωνία των λεγόμενων golden boys που μας εχουν σκίσει τελευταία.

    5. Είναι ένα διήγημα που δεν το θεωρώ ολοκληρωμένη δουλειά, δημιουργήθηκε πως χάρτης που οδηγεί στο μυθιστόρημα, το οποίο και δουλεύω αυτόν τον καιρό.

      Να στε καλά.

      Φώτης

    6. Γεια σας,
      θα ήθελα κ γω με την σειρά μου να ανακοινώσω ένα καινούργιο blog όπου θα μιλάμε για τον καρκίνο του μαστού κ όχι μόνο.
      Η διεύθυνση είναι:

      http://www.sundycancer.blogspot.com

      Ευχαριστώ για την καταχώρηση κ σας περιμένω.
      Με αγάπη
      sundy

    7. http://djdb.me/

      Αντιγράφω απο το about μου:

      Ένα ιστολόγιο αρθρογραφίας το οποίο ασχολείται με μια ευρεία γκάμα θεμάτων, τα οποία «κοιτάζει» από μια μη συνηθισμένη (ίσως και αιρετική) οπτική γωνιά. Και φυσικά, με τις απόψεις που εκφράζονται εκεί δεν χρειάζεται να συμφωνούν όλοι. Στόχος ούτως ή άλλως είναι το δωρεάν μοίρασμα τροφής προς σκέψη.

      Σας περιμένω!

    8. Ο πρωτος που θα μπει στο blog μου θα αποκτησει τη δυνατοτητα να μπαινει καθε μερα δωρεαν!

      Οι υπολοιποι μπειτε οποτε θελετε. Ετσι κι αλλιως τζαμαπα ειναι…

    9. Γεια σας,
      το μπλογκ μου δεν είναι τίποτ’ άλλο, πέρα από ένα online μέρος, που μου δίνει την δυνατότητα να ανεβάζω ότι θεωρώ ενδιαφέρον και ταυτόχρονα να το μοιραστώ με όποιον άλλον ενδιαφέρεται. Πρόκειται λοιπόν για το δωμάτιο μου, και τις αφίσες που κατά καιρούς κολλάω στους τοίχους του. Όποιος ενδιαφέρεται ας μπεί. Προσφέρεται και πορτοκαλάδα 🙂

    10. Καλησπέρα!

      Ποιός είμαι εγώ;

      Είμαι:

      * ο Ντάνκο του Γκόρκι, που ξερίζωσε τη φλεγόμενη καρδιά του και οδήγησε τα αδέλφια του στη σωτηρία.
      * ο Ζορμπάς του Καζαντζάκη,που έκοψε το δάχτυλό του επειδή τον ενοχλούσε στο τροχό.
      * ο Ζαρατούστρα του Νίτσε, που τον χλεύαζαν όπου και να τον βρίσκανε οι άνθρωποι.
      * αυτός που σκάει και τα 100 γαϊδούρια ,όπως είχε πει κάποτε η μάνα μου.
      * αυτός που δε συμβιβάζεται ποτέ.
      * ρατσιστής με τους ρατσιστές.

      Αλλά η πραγματική ερώτηση είναι:

      ΕΣΥ ποιος είσαι;

    11. Γεια!
      ειμαι ο Στεφανος Μαξιμος και αυτα ειναι τα μπλογκ μου :
      http://mag-gr.blogspot.com (για ελληνικα περιοδικα)
      http://blogo-gr.blogspot.com (για ελληνικα μπλογκ)
      http://imerologiotv.blogspot.com (για ελληνικη τηλεοραση)

      Αν θελεις διαβασε τα και αν σου αρεσουν γινε μελος και βαλε τα στη λιστα σου.
      Θα κανω κι εγω το ιδιο και θα σε διαβαζω.

      Ευχαριστω.

    12. Καλησπέρα Αρκούδε και σε όλους τους άλλους bloggers

      http://senioritaradio.blogspot.gr

      θέλω να παρουσιάσω και εγώ το δικό μου blog και επίσης να αναφέρω ότι πρέπει να είναι το πρώτο Ελληνικό που έχει Live stream αν κάνω λάθος ζητώ συγνώμη και θα ήθελα πολύ να μάθω ποιοι άλλοι bloggers streamaroyn.
      Ευχαριστώ.

    13. Το όνομά μου είναι Παπαδόπουλος Δημήτριος ή dhspapa.

      Τοποθεσία μου η Θεσσαλονίκη και το http://www.seaplaellinika.com το μπλογκ μου.

      Όπως οι περισσότεροι bloggers έτσι και γώ προσπαθώ να μοιραστώ να συνοραματιστώ να αφουγκραστώ, να κρίνω, να καταγγείλω.

      Το μέσο είναι ένα και έχει πρωτόγνωρη δυναμική….είναι το διαδίκτυο. Χαρά μου να αναδυκνύω τρόπους ώστε να αυξηθεί η παραγωγικότητα της κοινωνίας μας, σε προιόν, σε αξίες και στέρεες σκέψεις με βάση απτά δεδομένα που βελτιώνουν την ζωή μας και πάνω απ´ολα με απλό κατανοητό τρόπο.

      Αρκούδε, σε ευχαριστούμε για την ευκαιρία πο μας δίνεις, και εκτιμούμε πολύ το γράψιμο τόσο στη χροιά όσο στο ύφος του πολύ δομημένου λόγου σου.

    Αφήστε μια απάντηση

    Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.