Το in.gr έχει φέτος μία κίνηση που θεωρώ οτι αξίζει τον κόπο να αναφερθεί:

Στο αφιέρωμα για τις γιορτές του 2007, στην δεξιά στήλη, υπάρχει χώρος για διαφημίσεις. Εκεί, όποιος κάνει κλικ, «αναγκάζει» τον διαφημιζόμενο να πληρώσει ένα ποσό στην ΜΚΟ «Χαμόγελο του παιδιού»

http://www.in.gr/review2007/

Διαβάζουμε επίσης:

Το in.gr δεν εισπράττει χρήματα για τις διαφημίσεις – το σύνολο του ποσού θα δοθεί απευθείας απο τους χορηγούς στο «Χαμόγελο του Παιδιού»!

Αξιόλογο πιστεύω, ως ενέργεια.

Οι σκέψεις μου:

1. Μόνο ένας χορηγός; Είμαι σίγουρος οτι αν τους …»τρελάνουμε» στα κλικ θα πειστούν και άλλοι διαφημιζόμενοι οτι αξίζει να …»δαπανήσουν» τα λεφτά τους

2. Όλοι κερδίζουν. Οι χορηγοί, γιατί δέχονται κλικ, το in.gr γιατί βοηθάει, οι χρήστες γιατί βοηθάνε με ένα απλό κλικ, και περισσότερο απο όλους το Χαμόγελο του Παιδιού, γιατί τα έχει ανάγκη αυτά τα λεφτά (θα επανέλθω σε αυτό)

Ας κλικάρουμε λοιπόν. Ας χαρίσουμε ένα Χαμόγελο με ένα click!

Η Βέρα μου πρότεινε και άλλον έναν τρόπο να βοηθήσουμε: Μπορούμε μέχρι τις 20/12/2007 να δώσουμε παιχνίδια στο ΤΡΑΜ, και αυτό με την σειρά του θα τα δώσει στα παιδιά στο ΠΙΚΠΑ!

Διαβάστε:

Συγκεκριμένα, από τη Δευτέρα 17/12 μέχρι και την Πέμπτη 20/12 καλούνται οι αθηναίοι πολίτες να αφήσουν όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια για παιδιά νοητικής ηλικίας μέχρι και 6 ετών στα εκδοτήρια του τραμ ( στάσεις ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ, ΑΓ. ΦΩΤΕΙΝΗΣ, ΑΧΙΛΛΕΩΣ, ΣΕΦ, ΠΛ. ΚΑΤΡΑΚΗ, ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΒΟΥΛΑΣ). Ενδεικτικά μάλιστα προτείνονται κούκλες, αρκουδάκια, αυτοκινητάκια, μαρκαδόροι και μπλοκ ζωγραφικής, επιτραπέζια και κατασκευές.

Εδώ όλο το Project απο το ΤΡΑΜ

Με προτάσεις όπως «μαρκαδόροι και μπλοκ ζωγραφικής» στ’ αλήθεια νομιζω οτι το μόνο που μας σταματάει, είναι η βαρεμάρα μας.. ας κουνηθούμε λοιπόν!

Είναι μόνο μέχρι την Πέμπτη!

Εγιναν δύο οι διαφημιζόμενοι στο αφιέρωμα του in.gr! Αν ξέρετε καμία εταιρία που να ενδιαφέρετε ενδιαφέρεται, προτείνετέ το! (όχι σε ‘μένα, σε αυτούς :))

14 thoughts on “Το click του Χαμόγελου…(και το τρένο των παιχνιδιών)

  1. Διαφωνώ με τα «τρελά κλικ για να πάρει το χαμόγελο του παιδιού λεφτά». Δημιουργείται για λανθασμένη εικόνα για την διαφήμιση που πρακτικά δεν έχει λόγο ύπαρξης. Αυτοί που θέλουν να κάνουν πολλά κλικ για να δώσουν λεφτά μπορούν πολύ απλά με 1 κλικ να κάνουν μια δωρεά.

    Ο διαφημιζόμενος δεν αναγκάζεται να πληρώσει – αυτό έχει συμφωνήσει να κάνει γιατί, κατά την ταπεινή μου γνώμη, ελπίζουν ότι θα γίνουν πολλά κλικ (βλέπε χαμόγελο του παιδιού, χριστούγεννα, παιδιά κλπ κλπ).

    Αν θέλει κάποιος να βοηθήσει ας κάνει δωρεάν. Τελεία και παύλα.

  2. Το publicpet ειναι πραγματικα αηδια. Σιχαμερο σαν ιδεα. Ρε τιτανα πλακα μας κανεις; λεει ο αρκουδος οτι με αυτες τις διαφημισεις κερδιζουν ολοι – που διαφωνεις; ειδικα εσυ που το blog σου είναι κυριως διαφημιστικο

  3. Δυστυχώς, μου φαίνεται πως θα αρχίσουμε να φτιάχνουμε λίστες απαγορευμένων sites στο Discussion (στην πλατφόρμα της WP) άμα τη εμφανίσει τους – λέγε με PublicPet. Εκεί διαβλέπω το καινούριο κακό που αναδύεται, τώρα που τα προγράμματα e-mail εξελίσσονται με αντι-spam φίλτρα, τα blogs θα είναι ο επόμενος στόχος. Και το χειρότερο συμβαίνει όταν υποκύπτουν σε αυτούς τους πειρασμούς οι φίλοι σου.

  4. Ναι βρε Just, όλοι(;) μισούμε το PublicPet… Αλλά σε αυτό το post το θέμα είναι τα διαφημιστικά κλικ προς το χαμόγελο του παιδιού 🙂

    Μην …μαγαρίζουμε την κουβέντα ρε παιδιά 🙂

  5. Κάνε το καλό και το ρίχτο στο γυαλό (και μην αφήνεις να γίνονται trackbacks στο «καλό» που κάνεις. Γλυτώνεις και τα σχόλια των υποκριτών).

  6. γεια σου, μόλις κάναμε ένα update στο νεο μουσικό portal http://fuck-music.blogspot.com/ με τίτλο «Lupe Fiasco – The Cool – Σας το υποσχεθήκαμε, σας το πήραμε, σας το φέραμε τι άλλο θέλετε?» μπορείς να μπεις και εσύ να δεις την κριτική το φωτογραφικό υλικό καθώς και να κατεβάσεις τον δίσκο,πες το και στους φίλους σου, Peace

  7. Κάνω όσα περισσότερα κλικ γίνεται την ημέρα. Μπράβο αρκούδε που προτρέπεις τον κόσμο να δείξουν ευαισθησία στο Χαμόγελο, τώρα ειδικά που με τα επίκαιρα γεγονότα. Μακάρι και η πολιτεία να θέσει ακόμα πιο αυστηρές ποινές από εκείνες που υπόσχεται σε υποθέσεις τέτοιες σαν αυτή που ακούσαμε αυτό τον καιρό στο Ίλιον. Και πάλι μπράβο αρκούδε μου!

  8. Ας βοηθήσουμε και μια φορά ΧΩΡΙΣ γκρίνια και τι στον κόσμο. Θενξ, αρκούδε για την υπενθύμιση. Αφήνω κάτω τα μελομακάρονα για να βοηθήσω και να φτιάξω ένα post και συνεχίζω (τα μελομακάρονα)

  9. Πάτε μια βόλτα και από το http://www.thehungersite.com/ που είναι ένα site στημένο ολόκληρο πάνω σ’ αυτήν την ιδέα. Και κάντε κλικ.
    («κλικ», όπως απάντησε κάποτε στεντορεία τη φωνή σε παρόμοια προτροπή μια εκπαιδευόμενη σε υπολογιστές)
    Φιλιά, καλές γιορτές σε όλους!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.