blog_wii.jpg

Κάντε λίγο μια παύση απο τα σοβαρά.

Λίγο.

Just a bit.

Κυκλοφορεί ιος.

Αμα σε πιάσει, δεν σε αφήνει.

Ψέμματα – δεν είναι ιος, εξάρτηση είναι.

Η Cyberella το έχει κολλήσει. Ο Simic το ίδιο. Η Ζωή, φυσικά. Η κουμπάρα (τους, όχι μας) την πάτησε. Ούτε και ο Gel έχει γλυτώσει. Κανείς.

~

Εγώ αποφεύγω να το δώ. Αποφεύγω να ακούσω για αυτό.

Μέχρι να βγει το PES για το….

Περισσότερα στο (καινούργιο, φρέσκο, πάρε-πάρε) blog της Cyberella’s.

Αμα θέλετε εξηγήσεις, εδώ και εδώ.

10 thoughts on “Το μικρόβιο του Wii

  1. My man, όπως λένε εδώ στο Αμέρικα, you wanna stay away from this shit, trust me. Όσο για το Pro Evo δεν το κόβω να βγαίνει στο Wii προσεχώς. Βασικά το σχόλιο είχε σαν σκοπό να αναφερθεί στο ask2use linkaki που έχεις βάλει. Δεν το έψαξα πολύ, αλλά μου φαίνεται σαν αντιγραφή του Creative Commons license που τρέχει εδώ και κάποια χρόνια ο David Bollier μαζί με τον Larry Lessig.
    Eλπίζω όχι αποτυχημένη αντιγραφη γιατί έχουν και αυτοί δικό τους license. Με πιάνεις? Απλά έτσι να πω τη μαλακία μου…

  2. Πόσο θα με απογεύγεις αρκούδε, όχι για πολύ. Ξέρω πως ο γάμος είναι σε 8 μέρες (κουλούρα) και κάποια στιγμή θα έρθετε για ένα τραΠΑΙΖΩμα… χερ χερ χερ.

  3. Αρκούδε η ώρα η καλή…
    χμμ με την Cyberella στην παρέα σου, δεν υπάρχει περίπτωση να την γλιτώσεις την ίωση. Νομίζω πως εκτός από το κομμάτι της ψυχαγωγίας μέσω των games η κοινωνική πλευρά του Wii είναι αυτό που κερδίζει την εκτίμηση του κοινού. Όταν θα το αποκτήσεις με το καλό και το συνδέσεις μετα Wii των φίλων σου θα καταλάβεις.
    Ξέρεις τι θα πει να γυρνάς από την δουλειά αργάμιση… και να βλέπεις το Wii μπλε? Θες δεν θες το ανοίγεις, και όταν βλέπεις την Debra με καρδουλίτσες να προσπαθεί να αποφύγει τα φλας της δημοσιότητας… ξέρεις ότι κάποιος σε σκέφτηκε, του απαντάς… ε και με το Wii Remote στο χέρι… ένας αγώνας tennis ή μια πίστα Eledees, είναι μόλις 1 κλικ και 8 δευτερόλεπτα μακρυά…

  4. Cyberella, στις Photo με το kororinpa που μου έστειλες στο Wii… είναι και ο Αρκούδος?
    Η Debra άπαιχτη με γυαλιά ηλίου και καρδουλίτσες…
    Άσχετο, αλλά για το kororinpa κανα ρεβιού που λέει και ο Νικόλας, πότε να περιμένω να δω?
    Ήμουν στην λίμνη σήμερα και τράβαγα photo ταίζοντας τα ψάρια και την Μικρή Λουλού, μετά απο συμβουλές βουρτσόσματος σκύλων και θέματα για σκύλους που παίζουν Wii, σκέφτομαι να κάνω ποστ για την αρμονική συνύπαρξη 84 χρυσόψαρων, 6 κόι και μιας χελώνας.

  5. WhiteYoshi όχι αυτός είναι το γκομενέτε της κουμπάρας. Ο αρκούδος δεν έχει έρθει ακόμα στο σπίτι. Όταν θα έρθει θα το καταλαβεις… όλο για το Wii θα γράφει ο παντέρμος!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.