Εγώ θα ψηφίσω, ακόμα κι αν έχουν έτσι τα πράγματα.

Όχι βέβαια τους δύο μεγάλους.

Αλλά αυτά που λέει ο αραχτός, τα υιοθετώ (σχεδόν) όλα.

blog_ekloges.jpg

(Η φωτό είναι για την νέα διακόσμηση του αραχτού)

10 thoughts on “Ψήφο ρε (κατά το ψόφα ρε)

  1. Θα ψηφισω οποσδηποτε. Δε ξερω τι ακομη. Μαλλον πολυ μικρο κομμα οπως την προηγουμενη φορα.
    Εκεινο παντως που μου εκανε εντυπωση απο τις τελευταιες δημοσκοπησεις ειναι πως..ναι μεν 1ο κομμα βγαινει ακομη η ΝουΔου αλλα στην ερωτηση «ποιο κομμα θα θελατε να νικησει» βγαινει πρωτο το Παθοκ.
    Ακομα και το ποσοστο της Νουδου σε αυτη την ερωτηση ειναι μεγαλυτερο απο τη προβλεψη ψηφου.
    Ε ρε φιλε αφου θες να νικησει ενα κομμα γιατι δε το ψηφηζεις? Ντρεπεσαι? Κανεις επανασταση?
    Εγω δεν το κατανοω αυτο. Δεν γουσταρω πια να βγει κανενας τους και δεν τους ψηφιζω. Οταν γουσταρα να βγει ο Σημιτης την 1η φορα τον ψηφισα (μη Βαρατε ρεεεεεε!).
    ουστ! κρυφοπασοκοι και κρυφονοδουληδες των γκαλοπ 😀 😀

  2. Συμφωνώ, Cyberella, ΔΙΑΚΟΠΕΣ! ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Ο ΙΟΥΛΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΚΩΛΟ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ….
    Όσο για τις εκλογές, εγώ ψηφίζω στις 28 Οκτωβρίου 2007 Frente Amplio para la Victoria.
    Εύχομαι την ώρα που θα ρίχνω την ψήφο στην Αργεντινή, να γίνουν οι εκλογές και στην Ελλάδα να ξαναβγεί ο καταλληλότερος για πρωθυπουργός, με την καταλληλότερη σύζυγο, τα καταλληλότερα δίδυμα, τους Πολύδωρες, τις Φάνες, τις Πάλλες, τις Πετραλιές, τους Γιακουμάτους και τους Αβραμόπουλους και να ησυχάσουμε. Να μην το έχω και κρίμα στο λαιμό μου…
    Είμαστε ό,τι τρώμε και ό,τι ψηφίζουμε.

  3. Ευχαριστώ arkoude.

    Έχω ένα ερώτημα για τους Εθνοσωτήρες.

    Αν κάποιος έχει προγραμματίσει π.χ. το γάμο του για τις 30 Σεπτεμβρίου.
    Και σωστά το έχει προγραμματίσει γιατί αυτά τα πράγματα θέλουν προγραμματισμό.
    Έχει τυπώσει προσκλητήρια και έχει καλέσει τον κόσμο,
    Και οι «αρμόδιοι» κρίνουν ένα μήνα πριν ότι καλό θα είναι να κάνουν εκλογές την ίδια ημερομηνία,
    Τι θα γίνει?
    Θα παντρευτεί ο νέος τη νέα?
    Ή θα πάει κι αυτός όπως και όλοι οι καλεσμένοι για…πουρνάρια?
    Να ψηφίσουν δηλαδή το Γιακουμάτο μη τυχόν και δεν βγεί και χάσει η βενετιά το βελόνι.
    Και πάμε κατά διαόλου σαν Έθνος άν δεν βγεί ο Γιακουμάτος ή ο Παναγιωτόπουλος?
    Ή ο Τσιτουρίδης !

    Όχι, ρωτάω δηλαδή.
    Γιατί δεν προγραμματίζουν ολόκληρες εκλογές ένα χρόνο πριν?
    Γιατί όχι 4 χρόνια πριν?
    Που ζούμε ρε παληκάρια της πολιτικής (και της φακής)
    Ή μάλλον, που ζήτε.

    araxtos & μαύρο στους Μαυρογιαλούρους

  4. Όποιος υποσχεθεί και τηρήσει την υπόσχεσή του για 3 μήνες διακοπές τον χρόνο και μείωση των ημερών εργασίας από 5 σε τέσσερις, καταργώντας την Δευτέρα, θα τον ψηφίσω!!!

    Διά-κο-πες Διά-κο-πες Διά-κο-πες

  5. Καθότι είμεθα και σε προεκλογικιά περίοδο, θα χρησιμοποιήσω το ανάλογο ρήμα για αυτό που θέλω να πω: ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΩ την cyberella για απίστευτη λούφα, φαρισαϊσμό, υποκρισία, περίεργο πλουτισμό και άλλα τέτοια. Για μένα λέει, αλλά όλη μέρα στο blog του αρκούδου είναι. Κοινώς, έχει τον αξεκόλλητο. Αντε, χρυσό μου παιδί να πάρεις και την άδειά σου, να σου χαρίσουμε και κανά δυο μήνες τζάμπα άδεια να το φχαριστηθείς. Μην ξεχάσεις να πάρεις μαζί σου το Wii.
    Aσχετο: για άντε να πεις αυτά για τους 3 μήνες άδεια στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού τσι εταιρείας σου και αν δεν πάθουν απανωτά εγκεφαλικά, έλα να με βρεις….

  6. Αγαπητή Cyberella, μην ανησυχείς. Θα συμπέσουν. Αλλωστε, εμείς εδώ στο κλουβί ζούμε την Ημέρα της Μαρμότας. Πρωί, μεσημέρι, βράδυ.. ένα και το αυτό…

  7. Ετοιμαστείτε…η ώρα ήρθε που πρέπει ξανά να αφήσετε άλλους να κανονίσουν για σας,άλλους να ελέγχουν τη ζωή σας και να τη φτιάχνουν στα δικά τους και όχι στα δικά σας μέτρα… ή μήπως όχι; μήπως για πρώτη μας φορά ( για εμένα τουλάχιστον πρώτη είναι) όλες οι κινητοποιήσεις-και μόνο τις φετινές να πάρεις, όλες οι κατακτήσεις αυτών που φύγαν-και πειτε τους και ρομαντικούς,αριστερούς κ ό,τι άλλο,όλο το αίμα το καθημερινό για την επιβίωση,το ψωμί,την παιδεία και…την συνειδητοποίηση της αναγκαιότητας-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ-,μήπως όλα αυτά για πρώτη-σας- φορά σας/μας χτυπήσουν κατακούτελα και έτσι κάνουμε επιτέλους το βήμα;ποιο θα μου πείτε. Για κοιτάχτε παραπάνω-συνέιδηση του αναγκαίου η ελευθερία, του που ανήκουμε και του τι έχουμε ανάγκη, του τι πρέπει να κάνουμε και ενάντια σε ποιούς να στραφούμε. Για ξεχωρίστε λίγο την ήρα απο το στάρι, τους καλούς απο τους κακούς, τους συμμάχους απο τους εχθρούς και -επιτέλους- ας ενωθούμε πάνω σε αυτά που δικαιωματικά μας ανήκουν και ας τα απαιτήσουμε!!!και μην βλέπετε τις εκλογές ούτε ως λύτρωση και άφεση αμαρτιών -και για μας και για αυτούς,ούτε ως πανάκεια,ούτε ως ευκαιρία για αυτομαστίγωμα-αν άλλαζαν τον κόσμο, θα ήταν παράνομες. Δειτε τις απλά σαν αιματοβαμμένο κεκτημένο, μια μεγάλη μαχη ενάντια σ’αυτούς που μας θέλουν αιωνίως δέσμιους στις αλυσίδες μας και ψηφίστε βασει των αναγκών σας, για εσάς, για μας, για αυτούς που θα έρθουν… Μαύρο σε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΕΕ-ΝΑΤΟ-ΗΠΑ κλπ Αυτή η κρίση μου και ας ψηφίζω για πρώτη μου φορά, μετα το σουργελο του νόμου-πλαίσιο, την αναθεώρηση του 16 και του 24-βλεπε αποτελεσματικότητα εφαρμογής στην Παρνηθα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.