Μου το έστειλαν με email, οποίος ξέρει τον συντάκτη ας με ενημερώσει για να του αποδώσω τα εύσημα.

Μέχρι τότε, ένας μόνος απο τους λόγους γιατι είμαι κορόϊδο:

Αυτός είναι ένας μόνο λόγος. Κάνε κλικ εδώ (ή πάτα refresh) για να διαβάσεις άλλον έναν (και άλλον έναν, και άλλον έναν….)….

Αν έχεις και εσύ κάποιον καλό λόγο γιατί είμαι κορόιδο, γράψτο στα comments, να τον βάλω και αυτόν…

12 thoughts on “Ω, μα ναι, είμαι κορόιδο…

  1. είμαι κορόϊδο για κατάφεραν τα κανάλια να μου τρώνε κάθε μέρα, 1 – 1,5 ώρα από τη ζωή μου δείχνοντας μου «ειδήσεις» ενώ φθάνουν και περισσεύουν 10 – 15 λεπτά.

  2. είμαι κοροϊδο που ανησυχώ για την κρίση, όταν αυτοί που πραγματικά θα έπρεπε να ανησυχούν, ΧΕΣΤΗΚΑΝ

    (σόρρυ κιόλας)

  3. είμαι κορόιδο γιατί, με βομβαρδίζουν καθημερινά με τη λεγόμενη «βία», ενώ στην ουσία τη βία την ασκεί το ίδιο το κράτος εις βάρος όλων μας.
    Επιβάλλοντας σταδιακά ένα νέο, μεταλλαγμένο καθεστώς Δικτατορίας, Και εφαρμόζοντας πρακτικές που θυμίζουν στρατιωτική χούντα (κάμερες, αστυνόμευση, Ματ, κατάργηση απορρήτου, κατάργηση ασύλου πανεπιστημίων κ.α.),διασπείρει τον τρόμο και τον πανικό στον πολίτη με σκοπό να τον εξαναγκάσει να αυτοπεριοριστεί στο σπίτι του. Να μην τολμά να κυκλοφορεί στους δρόμους να πηγαίνει μόνο για τις απαραίτητες υποχρεώσεις και να τρέχει να κρυφτεί τρομαγμένο στο σπίτι του. Φυσικά μια τέτοια συμπεριφορά, μακροπρόθεσμα θα επιφέρει και άλλες συνέπειες. θα καταστήσει το άτομο ένα αβουλο, τρομαγμένο, μίζερο ανθρωπάκι. Χωρίς άποψη, χωρίς δικαιώματα,και απαιτήσεις. ¨Ενα κορόιδο.

  4. Είμαι κορόιδο, γιατί με έπεισαν για τον μεγάλο εθνικό στόχο της επιστροφής των Ολυμπιακών αγώνων στην πατρίδα τους και την βελτίωση της υποδομής της πρωτεύουσας και δεν είδα τη φάκα της υπερχρέωσης της χώρας και το ότι κονόμησαν πέντε-δέκα μεγαλοεργολάβοι και πολυεθνικές.
    Είμαι κορόιδο, γιατί πληρώνω για κρατική τηλεόραση για να εξασφαλίσω ποιοτική τηλεόραση και παίρνω πίσω μια από τα ίδια με τα άλλα κανάλια, κυβερνητική προπάγάνδα από τα δελτία ειδήσεων και ραγιαδισμό προς τις δύο μεγάλες ομάδες του ποδοσφαίρου τις οποίες έχουν χρυσοπληρώσει μάλιστα με τα δικά μου λεφτά.
    Είμαι κορόιδο, γιατί με έχουν πείσει ότι ο χαβαλεδισμός και η έλλειψη επαγγελματισμού είναι το…προτέρημα της χώρας και ότι το οτι εδώ έχει πάντα ήλιο, πρέπει να με κάνει να αισθάνομαι τυχερός.
    Είμαι κορόιδο, γιατί δεν έχω μεταναστεύσει ακόμα.

  5. είμαι κορόιδο γιατί επιμένω να βλέπω τις ειδήσεις τους, από τα τηλεοπτικά παράθυρα και δεν προτιμώ να διαβάζω από εναλλακτικά μέσα χωρίς συμφέροντα.

  6. είμαι κορόιδο γιατί με πείσανε ότι δεν είμαι τίποτα μέσα στο πλήθος αν δεν είμαι επιχειρηματίας ή λεφτάς ή τραγουδίστρια, ή χαζιοβιόλα παρουσιάστρια ή gay σχεδιαστής μόδας, ή εθνικός σταρ, ή μεγαλοδημοσιογράφος, ή χρυσοχόος στο κολωνάκι, ή μοντέλο, ή ηθοποιός της σεζόν, ή ηλίθιος εγκληματολόγος-δικηγόρος, ή υπουργός, ή σύζυγος βουλευτού, ή ……

    μόνο ο πόνος μας είναι σημαντικός επειδή είναι εκμεταλλεύσιμος,
    ποινικοποίηση της ηλιθιότητας τώρα!

  7. Είμαι κορόιδο γιατί ανέχομαι να κτίζουν αυθαίρετα μες τα δάση και τα βουνά(στα καμένα), στις παραλίες και τα νησιά(ο νόμος προβλέπει οικοδομή 100 μέτρα από το χειμέρειο κύμα), και να πληρώνουν 100 ευρώ το χρόνο (πρόστιμο διατήρησης αυθαιρέτου) ενώ εγώ να μένω με ενοίκιο-χαράτσι και να πληρώνω και τους φόρους μου (χωρίς να έχω ινδούς ή άλλους υπηρέτες) Είμαι κορόιδο που δε σηκώνομαι να παω να τα ισοπεδώσω με ένα κασμά.

  8. Είμαι κορόιδο γιατί ξέρω πως δεν πρόκειται να δω μισθολογικά άσπρη μέρα αν δεν έχω μπάρμπα στην Κορώνη, όμως αντί να κάνω κάτι για να αλλάξει η σκατά νεοελληνική νοοτροπία, αποδέχομαι κιόλας τις 2 ( που σιγά μην είναι 2 μόνο ) λύσεις : Βρίσκεις μπάρμπα ή αλλάζεις χώρα.

    Μάλλον το δεύτερο.

  9. Είμαι κορόιδο που νομίζω πως έχουμε δημοκρατία επειδή έχω το δικαίωμα της ψήφου όταν όλοι οι υπόλοιποι δημοκρατικοί θεσμοί περί παν. ασύλου, περί ανθρωπίνων δικαιωμάτων (βλέπε την ιστορία με το AIDS, και τον θάνατο κρατουμένης από βασανιστήρια), περί δικαιοσύνης στα δικαστήρια (βλέπε χρηματισμό και περί κωλυσιεργίας του δικαστικού συστήματος), περί άρση της ανωνυμίας (βλέπε κουκούλες, bloggers, καρτοκινητά) έχουν καταργηθεί.
    (:)-(

  10. Eιμαι κοροιδο γιατι ενω, σαν πολιτης της χωρας αυτης και ενω βλεπω, ακουω, διαβαζω το παιζω εξυπνος, μαγκας, μορφωμενος, πολυταξιδεμενος, παλι σα ….μλκς θα παω να ψηφισω αυτους που με κοροιδευουν και μου υποτιμουν τη νοημοσυνη λεγοντας οτι οτι ζω σε μια δημοκρατικη χωρα, οταν ολα δειχνουν οτι μπροκειται για μπανανια!

  11. Eimai koroido gt den vgenw stous dromous me tous koukouloforous kai kathome kai parakolouthw tous tilemaintanous na katastrefoun sinidiseis….

    Oloi sto dromo, opws thelei o kathenas, me koukoula i oxi….

  12. Είμαι κορόιδο γιατί πιστεύω ότι η πρωτοβουλία δεν ανήκει σε μένα για μία έστω, ασήμαντη, μηδαμινή αλλάγή. Π.χ. να μη δεχτώ να είναι κανένας μα κανένας αγενής μαζί μου (αρχίζοντας από τον αδικαιολόγητο ενικό, στη χυδαία αδιαφορία, στην τυποποιημένη απάντηση «άλλος είναι υπεύθυνος», στην αυτονόητη «σοβιετική» ουρά κλπ).
    Είμαι κορόιδο γιατί η γελοία κουτοπονηριά μου με ενθαρρύνει να πστεύω ότι δε θα βρεί μιμητές. Π.χ., εγώ να αποσπάσω από το άντρο διαφθοράς της οικείας πολεοδομίας την άδεια για υπερκάλυψη του ελάχιστου οικοπέδου μου, καταπατώντας ακόμη και το πεζοδρόμιο, για να καταγγείλω στη συνέχεια για την έλλειψή του, το γείτονα, το «φακελάκι»,το κράτος και άλλους «εξωγήινους» παράγοντες. Το αποτέλεσμα είναι η κόλαση που βιώνω καθημερινά.
    Μια ιταλική παροιμία, αποφαίνεται ότι, ο καθένας στη ζωή έχει αυτό που του αξίζει…μια ελληνική καλή αρχή, είμαστε εμείς οι ίδιοι. 12

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.