Δύο ξεκάθαρα σχόλια:

– Πρώτον, γι΄αυτό εβαλα το ‘φωναχτήρι’ – για να έχουμε άμεση επικοινωνία (όποτε αυτό είναι δυνατόν)

– Δεύτερον, γι αυτό είναι τα Blog.

Ενα ζευγάρι ελλήνων πήγε (για δουλειά, απο ότι έχω καταλάβει) στην Ινδία. Ένα ευχάριστο blog γεννήθηκε απο τα δυσάρεστα (αλλά πολύ ενδιαφέροντα) έχουν τραβήξει μέχρι τώρα!

Μπείτε, και ρίξτε μία ματιά. Το διάβασα μονορούφι!

http://ellada-india.blogspot.com/

4 thoughts on “Bollywood

  1. Αρκούδε, πράγματι είχε πολύ ενδιαφέρον το blog με τους Έλληνες στην Ινδία, όπως επίσης και το comment της tamara. Εγώ πάντως θα πρότεινα το travelblog Around Europe in 21 days, μιας παρέας φίλων που αποφάσισαν να κάνουν το γύρο της ευρώπης με αυτοκινούμενο τροχόσπιτο. Αυτούς μάλιστα. Τους ζηλεύω και θέλω κάποια στιγμή στο άμεσο μέλλον να το κάνω κι εγώ. Ως τότε, θα «παίρνω μάτι» τα ταξείδια των άλλων!

  2. Αρκούδε, συγγνώμη, αλλά δεν συμμερίζομαι τον ενθουσιασμό σου για τον εν λόγω μπλογκ. Επίτρεψέ μου να μεταφέρω κι εδώ το σχόλιο που τους άφησα, γιατί με τσάντισαν βραδιάτικα:

    Δεν έχω πάει στην Ινδία, οπότε δεν ξέρω αν τα πράγματα είναι τόσο χάλια όσο περιγράφονται εδώ. Μπορεί να είναι και χειρότερα. Αλλά το να βλέπω ΄Ελληνες να ανοίγουν μπλογκ για να κράξουν κάποιους «τριτοκοσμικούς» μόνο ντροπή με κάνει να αισθάνομαι.

    Γιώτα και Γιάννη, δεν ξέρω τι κάνουν οι Ινδοί, αλλά εμείς εδώ είμαστε περήφανοι για τη φιλοξενία, την ανεκτικότητα και την επιείκια που -υποτίθεται;- ότι ιστορικά δείχνουμε απέναντι σε άλλους λαούς. Αν έχετε κι εσείς λίγο σεβασμό και περηφάνεια γι’ αυτή την παράδοση, πατήστε «Delete Blog».

  3. Nigel, καταλαβαίνω τι λες. Είναι λίγο ενοχλητικό στην αρχή, αν δεν το πάρεις χαλαρά.

    Αλλά έχω την αίσθηση οτι είναι πραγματικό, αληθινό, και ειλικρινές, και γι’αυτό αξίζει τον κόπο να διαβαστεί. Λένε μια ιστορία όπως θα την άκουγες απο κοντά, και σου περνάει το ίδιο χρώμα.

    Ετσι πρέπει να είναι κάθε μπλογκ, κατά την γνώμη μου.

    Αλλά περι ορέξεως, κολοκυθόπιττα. Σε άλλους αρέσει, σε άλλους όχι. Είναι τόσο άδικο το να γκρινιάζεις αδιαλείπτως για τους Ινδούς, όσο είναι να ζητάς «delete blog» σε ένα blog που δεν σου αρέσει…

    Dummy blogger, πολύ καλό το Around Europe – αλλά έληξε πολύ άδοξα ρε γμτ… 🙁 κρίμα για τα παιδιά…

    yian-yiot, keep up the good work!

  4. File nigel.
    To sigkekrimeno blog einai pio poli xioumoristiko para exei diathesi na koroidepsei h na prosbalei. Signomi an auti einai h entiposi apo to blog. Siexise na mas parakoloutheis kai tha deis kai ta oraia pou exoume perasei sintoma. Giati h xora mexi simera mas exei gemisei empeiries. Kai kales ai kakes.
    Arkoude euxarisotume poli gia to link. Xairomaste poli pou sou arese to blog. Gia na eimaste eilikrineis h oli idea gennithike diabazontas to diko sou blog. Bye

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.