23/10/2008: Με αφορμή την -χθεσινή- Παγκόσμια Ημέρα Καρκίνου του Μαστού, επαναφέρω στην κορυφή αυτό το (για πολλούς διαφορετικούς λόγους) θαυμάσιο ποστ. Όσοι το επισκεφθείτε για πρώτη φορά, καλό είναι να γνωρίζετε οτι τα περισσότερα απο τα 900 σχόλιά του γονατίζουν τον server μου και θα εμφανιστεί με κάποια καθυστέρηση και δυσκολία… Επίσης, αφαίρεσα την φωτογραφία, ωστε να μην γονατίσει η επισκεψιμότητα και τους ξένους server..
05/11/2007: Το post είχε ανέβει πρώτη φορά στις 5/2/2007.

Η απίστευτη συμμετοχή σας με άφησε άφωνο. Δεκάδες άνθρωποι συνέβαλλαν, γράφοντας σχόλια για τους εαυτούς τους ή για συγγενείς, μοιράζοντας τις ιστορίες τους, πόνο και ελπίδα.

Εμεινα άφωνος.

Στην αρχή απαντούσα στα σχόλια, αλλά μετά παρατήρησα οτι το βήμα λόγου που δινόταν εδώ στους (έμμεσα ή άμεσα) παθόντες ήταν πολύ πιο σημαντικότερο απο την δική μου γνώμη.

Έτσι σας άφησα να λέτε ότι βάραινε την καρδιά σας.

Είσαστε πολλοί – πολλοί περισσότεροι απο όσους περίμενα.

Αυτή η συμμετοχή σας με αναγκάζει να το επαναφέρω στην επικαιρότητα, καθώς, μιλώντας με την Αντικαρκινική Εταιρεία, και λαμβάνοντας υπόψιν το #51 σχόλιο απο τον Γιώργο, σκέφτηκα οτι δεν μπορώ να μείνω απαθής παρακολουθώντας αυτήν την συζήτηση.

Πρώτα, το post:

5/2/2007:

Πες το δυνατά ρε, Καρκίνος.

Όχι το ζώδιο, το άλλο. Η «ασθένεια». Η «επάρατη νόσος». Η «κατάρα». Το «ακατανόμαστο».

Η μάνα μου έπαθε καρκίνο της ουροδόχου κύστης, και πέθανε -τελικά- απο αυτό. Κυρίως, έφταιγε (και φταίει) το κάπνισμα. (Τώρα, πως φτάνει η τζούρα απο το πρωϊνό απαραίτητο τσιγάρο στην ουροδόχο κύστη, τρέχα γύρευε. Φτάνει όμως. Να είσαστε σίγουροι, γιατί η μάνα μου για περίπου ενάμισι – δύο χρόνια, είχε ένα σωληνάκι, πλαστικό, που έδιωχνε τα ούρα σε μία σακούλα).

Όταν τριγυρνούσα στην Πάρο μετά τον θάνατό της, όλοι στραβομουτσουνιάζανε όταν έλεγα «Καρκίνος». Όταν άκουγα τους ανθρώπους να μιλάνε για άλλους, που πέθαναν απο καρκίνο, έλεγαν «η ασθένεια».

Μα τον θεο, ούτε να το προφέραν δεν μπορούσαν.

Τι τρέχει με αυτό; Τι είδους κόλλημα είναι; Μήπως και αν το πεις, κολλάς; Μην είναι κολλητικό; Μην το κολλάς με την αναφορά;

~

Κάπου τρία χρόνια πριν, στο γραφείο, έχω χάσει μπόλικα κιλά. Απο την Taste and Diet. Κάθε μέρα, τρώω το φαγητό που μου φέρνουνε – για μήνες λέμε τώρα, ε; – στο εστιατόριο, μαζί με ΟΛΟΥΣ τους άλλους. Πιάνει το κόλπο, τα χάνω τα περιττά, γίνομαι γκομενάκι, είμαι στα πάνω μου, ξυρίζω το κεφάλι μου.

Τι το ‘θελα;

Μήνες μετά, όσο είχα διατηρηθεί, ανακαλύπτω οτι υπάρχει φιλολογία: ο Γιάννης έχει καρκίνο (φτου! που έκανε και ο Φιλιππίδης όταν παρουσίαζε τα ζώδια στις ειδήσεις του Μαστοράκη στον Αντέννα).

Σου λέει ο άλλος, ξυρισμένο κεφάλι ίσον χημειοθεραπεία, χαμένα κιλά, that fits.

Ε, ούτε τότε δεν είπανε «καρκίνος». Το έμαθα απο κουβέντα που ξεκίναγε «το ξέρουμε οτι είσαι άρρωστος«.

Άρρωστος, όχι καρκίνος.

Σαν να έχεις τον σατανά μέσα σου.

Και, σαν να μην έφτανε αυτό, αν τελικά τον αποκτήσεις (μακρυά απο μας, ε;) δαγκώνεσαι.

Πως να το πεις; Φυλαγεσαι.

Γιατι σε κοιτάνε σαν πεθαμένο – ήδη. Όπως τους κοίταζες και εσύ παλιά.

~

Λοιπόν, παλικάρια, να τα βρούμε λίγο εδώ: Ζεις, απο τον καρκίνο. Επιβιώνεις. Είναι μπάσταρδη ασθένεια, αλλά δεν είναι θανατική καταδίκη. Πολλοί γλυτώνουν – έχω παραδείγματα-. Και μετά είναι καλά. Απολύτως καλά. Ούτε την ψυχή τους πουλήσανε, ούτε φαντάσματα είναι. Άρρωστοι πριν – καλά τώρα. Και ούτε έχουν να ντρέπονται για κάτι.
Και αξιοπρεπείς, και αμόλυντοι. Για αυτό, αν ακούσετε κανέναν με καρκίνο, μην το κοιτάξετε σαν πεθαμένο. Σαν κρυολογημένο κοιτάχτε τον. Και μην φοβηθείτε να το πειτε – καρκίνος.

Δεν υπάρχει «ανίατη ασθένεια», «επάρατη νόσος», «η ασθένεια» και άλλες τέτοιες υπεκφυγές.

Και αν το αντιληφθούμε, ίσως κάνουμε κάτι για αυτό. Αν υποψιαστούμε οτι με τον τρόπο ζωής μας (φυτοφάρμακα, κινητά, τσιγάρα, διατροφή) κινδυνεύουμε, και δώσουμε λίγο σημασία, μπορεί και να το αποφύγουμε.

Δεν κολλάει με το να το πεις. Με το τσιγάρο, μπορεί. Με το να το πεις, όχι.

Και, αν θέλετε να με ακούσετε, μην το ανάψετε το γαμημένο για λίγο. Έτσι, τιμής ένεκεν.

Μιλώντας με την Αντικαρκινική Εταιρεία, πήρα δύο τηλέφωνα: Πρώτον, το 210.6456713-5, στο οποιο μπορείτε να βρείτε ψυχολογική και άλλη υποστήριξη είτε ως ασθενείς, είτε ως κοντινά πρόσωπα, και το τηλέφωνο 197 που παρέχει μία ακόμα ψυχολογική βοήθεια. Όταν το τηλεφώνημα αφορά θέματα καρκίνου το 197 θα σας περάσει στην αντικαρκινική.

Μην διστάσετε να τους καλέσετε. Η ψυχική σας υγεία (είτε είσαστε ασθενείς, είτε είσαστε κοντικά πρόσωπα) είναι εξίσου σημαντική με την σωματική.

Αν πρέπει να μάθουμε να λέμε «καρκίνος» χωρίς να ντρεπόμαστε, τότε σίγουρα πρέπει να μάθουμε να αντιμετωπίζουμε τον πόνο της καρδιάς και του νου μας, χωρίς δισταγμούς.

Στην γραμμή θα σας απαντήσουν άνθρωποι που γνωρίζουν πολλά για την ασθένεια, και γνωρίζουν πως να απαλύνουν τον πόνο της ψυχής σας.

Ελπίζω απο καρδιάς να έχω κάνει ότι μπορώ για να απαλύνω τον πόνο σας…

Καταχωρήσεις:

  • Αρχική ημερομηνία: 5/2/2007
  • Δεύτερη ημερομηνία: 5/11/2007
  • Τρίτη ημερομηνία: 23/10/2008

Οι σέρβερ μοιάζουν να μην αντέχουν άλλο να δείξουν αυτήν την σελίδα. Κοντά στα χίλια comment, με γεμάτο κείμενο, και πάνω απο τριάντα τρείς χιλιάδες επισκέψεις, είναι σίγουρα πρόκληση -στην καλύτερη περίπτωση- για το WordPress. Για να το αντιμετωπίσω, χρειάστηκε να χωρίσω τα σχόλια σε σελίδες. Τα σχόλιά σας, μπορείτε ακόμα να τα δείτε συνολικά σε μία σελίδα, πατώντας στην αντίστοιχη επιλογή..

5.052 thoughts on “Πες το δυνατά ρε, Καρκίνος.

  1. Denis τα καλυτερα δυνατα αποτελεσματα σου εύχομαι!
    ΝΑνσυ συμφωνω με την Θωμαή είσαι σπουδαία!

  2. Λοιπόν δεν θα το πιστέψετε, ούτε εγώ δεν το πιστεύω αυτ’ο που έκανα, μου είχαν πει να πάρω τλφ σήμερα γιά τα αποτελέσματα, κι εγώ παίζοντας με τη μικρούλα μου ξεχάστηκα και όταν το θυμήθηκα είχε περάσει η ώρα , ήταν ήδη 5 και φυσικά δεν απαντούσε κανείς στο τλφ. Δε βαριέσαι αύριο.
    Αυτό δείχνει πόσο φοβάμαι τον καρκίνο….
    ggg να είσαι καλά να τον θυμάσαι.

  3. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΜΟΥ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ.DENNIS ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Ο DENNIS Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Κ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ.ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙΣ Κ ΜΕΝΑ!ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!

  4. Λοιπόν σήμερα κατά τις 11 πήρα τλφ γιά αποτελέσματα.
    Η επί κεφαλής του παθολογοανατομικού μου είπε να πάρω κατά τις 4 γιά να είναι έτοιμα επειδή έχει κάνει βαθύτερες βιοψίες όπως μου είπε…Πήρα λοιπόν και μου είπε να πάρω σε μιά ώρα, ξαναπηρα και μου είπε οτι δεν βλέπει καρκίνο σε κανένα ιστοτεμάχιο, αλλά φλεγμονή. Γιά πιθανότητα φλεγμονής μου είχε μιλήσει και ο γιατρός που με χειρούργησε, μου είπε όμως να της πάω αύριο την τελευταία αξονική, να την δει γιατί της γράφουν γιά όγκο. Θα την πάω αύριοπρωί να δούμε. Μπορεί όμως να είναι φλεγμονή γιατί στο ιδιο σημείο είχα χτυπήσει κάνοντας βουτιά στο χώμα γιά να πιάσω ένα κουνέλι που μου είχε φύγει προ μηνός περίπου και πονούσα γιά πολλές μέρες πάρα πολύ…
    Οπότε αύριο βλέπουμε, αλλά δεν θα το αφ΄ήσω έτσι και αρνητικό γιά καρκίνο να είναι θα το ψάξω λίγο ακόμα…..

  5. Δεν ξερεις τι χαρα μου εδωσες με τα νεα σου Denis! Οπως και να χει σιγουρα θα τα καταφερεις οτι κ να ναι αυτο που σου βρήκαν. Να σαι καλα κ να χαιρεσαι το παιχνίδι με τη μικρούλα σου. Καλο βραδυ σε ολους. Μανια , ggg να ειστε καλα κ να χαίρεστε τα παιδάκια σας.

  6. DENIS σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είναι τα πράγματα όπως ακριβώς στα είπα σήμερα η γιατρός. Ψάξτο λίγο ακόμα εφόσον το θέλεις. Είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά. Πόσο χαίρομαται όταν διαβάζω τέτοια νέα!!!!

  7. Παρέλαβα τη βιοψία, είναι φλεγμονή δεν υπάρχει ούτε καρκίνος, ούτε τπτ αλλο κακό, είμαι τυχερός.
    Θέλω να ευχηθώ στην Κωνσταντίνα αν διαβάζει, και να της πω να χαίρεται τη Βαγγελίτσα της…

  8. DENNIS,ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑ! ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!ΕΓΩ ΑΥΡΙΟ ΕΧΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟ ΜΑΣΤΟΛΟΓΟ ΜΟΥ Κ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ ΜΝΜ ΣΟΥ.ΤΙ ΧΑΖΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ..ΘΑ ΔΕΙ ΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ ΜΟΥ Κ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ.Κ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.ΝΑΝΣΥ,ΙΩΑΝΝΑ,ΚΑΤΕΡΙΝΟΥΛΑ ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ!!

  9. Καλημέρα!!! Denis Χαίρομαι πολύ!!τι ωραία νέα!!!! παντα τέτοια να μαθαίνουμε να προσεχεις φιλια! Θωμαει πως είσαι? Εγώ ειμ οι πολύ καλά αυτή την εβδομαδα δεν είχα θεραπεία και παίρνω δύναμης! Ioanna, Κατερίνα,ggg ggiiaanniis,Μανία, sundy,φιλια σε ολους και σε όσους ξέχασα να έχετε όλοι υγεια!!

  10. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!ΝΑΝΣΥ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ.Π ΗΓΑ ΣΤΟΝ ΜΑΣΤΟΛΟΓΟ ΜΟΥ,ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ.Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 22 ΙΟΥΛΙΟΥ, ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ!!ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑΝΣΥ ΜΟΥ.ΞΕΚΟΥΡΑΣΟΥ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ…ΦΙΛΑΚΙΑ

  11. Παντα καλα νανσυ!!!
    ! Θωμαη ποσο χαίρομαι για σενα!!!!
    Καθε ευχαριστο νεο ειναι υπεροχο για ολους.

  12. Χθές είχα ραντεβού με τον γιατρό που με είχε χειρουργήσει, και αφού είδε τη βιοψία μου είπε ότι τα πράγματα είναι πάρα πολύ καλά, συχνά μετά τα χειρουργεία υπάρχουν αυτές οι φλεγμονές, θα το παρακολουθούμε βέβαια, αλλά και αν στο μέλλον αυτό εξελιχθεί σε καρκίνο, να μην ανησυχω καθόλου επειδη στο σημείο που βρίσκεται μπορεί να εξαιρεθεί πολύ εύκολα και θεραπευτικά.
    Σήμερα είχα ραντεβού με τον ογκολόγο μου, ο οποίος είναι κι αυτός απόλυτα ευχαριστημένος με την κατάληξη των πραγμάτων.
    Μάλιστα έκανε και κάτι που με ενθουσίασε, μου έκοψε τελείως την αντικαρκινική αγωγή, αυτή που μόνος μου είχα κόψει τη μισή, χωρίς να του το έχω πει βέβαια.
    Τον ρώτησα γιατί και μου είπε ότι δεν την χρειάζομαι πιά.
    Ετσι λοιπόν τέρμα τα δηλητήρια και με τη βούλα του γιατρού.
    Αυτά τα λίγα είχα να σας πω φίλοι μου, και εύχομαι να είσθαι όλοι καλά…

  13. denis … πρέπει να ένιωσες πολύ ωραία … μπράβο σου . περαστικά σε όλους μας

  14. Πόσο χαιρομαι για σένα Denis να είσαι πάντα καλά! όπως και ολοι!
    giiaanniiss εσύ πως τα πας? Να είσαι καλά !!!!!!!!!!!
    Εμενα ο πατέρας μου θα πάει να τον δει η γιατρός κατα τις 23/6. απλα για να τον δει αξονική θα ξανακάνει τέλος σεπτέμβρη. Ανυπομονώ να πάει γιατί είμαι σίγουρη οτι θα ναι καλά. Φαίνεται πιο καλά απο οποιαδήποτε άλλη φορά.
    φιλια σε όλους σας

  15. Πόσο πολύ χαίρομαι για εσένα DENIS και για ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΆ ΣΟΥ ΙΟΑΝΝΑ.DENIS εισαι ο «μπαμπάς» μας σε αυτο το SITE.Αυτός που μας εμψυχώνει και μας τα «χώνει» όταν υπάρχει λόγος γι’αυτό πρέπει μέχρι τα 90+ να γράφεις και να υπάρχεις εδώ.

  16. Μάνια μου, πολύ χάρηκα που σε διαβάζω.
    Τι κάνεις; τα μωράκια σου πως είναι; νόμιζα ότι μας ξέχασες.
    Είμαι όντως ο μπαμπάς σας, και έτσι θέλω να με ακούτε όλοι, οι μικροί τουλάχιστον…. Αλλιώς δίνω και ξύλο….
    Σας ευχαριστώ όλους γιά το ενδιαφέρον, και γιά τα λόγια σας.

  17. DEMI,πως είσαι;
    Εχεις να γράψεις πάρα πολύ καιρό, δεν θέλω να σκέπτομαι άλλα πράγματα,αν είσαι καλά, η έστω το παλεύεις δώσε ένα σημάδι, τώρα που φτιάχνουμε και ομάδα….

  18. Γιά όσους δεν καταλαβαίνουν τι γράφω, κάποτε είχα γράψει στη demi ότι γράφει, μόνο κάθε φορά που κερδίζει ο Παναθηναικός, επειδή ήταν βαζέλα….. ελπίζω να είναι καλά, πρώτη φορά έχει να γράψει τόσους πολλούς μήνες.

  19. ioanna euxome ta kalytera gia ton patera sou . egw exw rantebou me ton giatro mou 16 iouniou . den exw axonikh tomografia alla exw uperixous kai aktrinografies .makari na eimai kala kai auth th fora giati einai akoma poly nwris gia na xarw . sorry gia ta greeklis

  20. Είμαι καλά και εγώ και τα παιδάκια μου.DENIS φυσικά και δεν σας έχω ξεχάσει ήσασταν και είστε για εμένα ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου και δίπλα στην πιο δύσκολη μου στιγμή μέχρι τώρα.Χαίρομαι που σας βρίσκω καλά και οι περισσότεροι το παλεύεται τόσο ηρωικά. ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

  21. giiaannii , ευχαριστώ πολύ! Σου εχομαι τα καλυτερα για τις 16!!!!
    ΜΑΝΙΑ χαίρομαι πολύ που σε διαβάζω. Να είσαι καλα και συ και η οιογενεια σου, πολλά φιλια σε όλους

  22. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!ΙΩΑΝΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΣΟΥ.GIIANNIIS ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!ΝΑΝΣΥ,DENIS ΟΛΑ ΚΑΛΑ;ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΟΥ EΣΥ;ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΑΝΑ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΩ ΧΡΟΝΟ ΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ.ΧΑΜΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Κ ΕΔΩ ΣΤΟ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ.ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΣΤΟ ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ,ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ.ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΕΙ Ο ΑΙΜΑΤΟΚΡΙΤΗΣ ΜΟΥ ΣΤΟ 31 ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ.ΑΝΤΕ ΑΥΡΙΟ Κ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΣΤΙΣ 24 ΤΟΥ ΜΗΝΑ…ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,ΜΑΝΙΑ Κ ΣΕ ΣΕΝΑ!!!

  23. SANDY ΚΑΛΗΜΕΡΑ!ΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΜΝΜ ΜΟΥ,ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΠΛΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΟΛΑ ΤΑ ΜΝΜ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΑ Κ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ..ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΥΧΩΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ…Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΚΙΑΧΤΗΚΑ ΛΙΓΟ Μ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ,ΓΝΩΡΙΖΩ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ.ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΟΛΑ ΡΟΖ….

  24. ΘΩΜΑΗ

    Ολα καλα σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου. Ετοιμαζόμαστε για διακοπές απο Σάββατο για 10 μερες. Νωρίς φέτος γιατι μετα έχουμε μετακόμιση και δε ξέρω αν θα βρούμε ευκαιρία. Ελπίζω μονο να κανει καλό καιρό. Χαίρομαι που όλοι είστε καλα. Αντε κοριτσάκι μου να τελειώσεις με τις θεραπείες να κανεις και την επέμβαση και να τα αφήσεις ολα πισω. Τον έφαγες τον γαιδαρακο. Ολα να σου πανε καλα. Πολλα φιλιά σε όλους.

  25. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΟΥ,ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙΣ.ΕΓΩ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ,ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΒΟΥΤΙΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΤΑΧΤΩ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ 12 ΛΕΠΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ.ΑΝ ΒΡΕΘΕΙΣ ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΜΟΥ ΘΑ ΧΑΡΩ ΝΑ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΩ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΕΤΡΑΩ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ.ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ Κ ΠΟΛΛΕΣ ΒΟΥΤΙΕΣ Κ ΓΙΑ ΕΜΑΣ!DENNIS,ΝΑΝΣΥ,ΙΩΑΝΝΑ,GIANNIIS ΟΛΑ ΚΑΛΑ;

  26. καλημέρα σε όλους,

    Θωμαή μου υπομονή αλλή μια! πέρισυ τετοιο καιρό και ο μπαμπας μου ή αλλή μια ήθελε ή άλλες δυο.μετά πήγαμε διακοπές και απο πέρισυ το καλοκαίρι έως και σήμερα δεν έχει πάρει ούτε ένα φάρμακο. Μονο ένα για την πίεση παίρνει που το έπαιρνε έτσι κ αλλιως εδώ και 5-6 χρόνια.
    Θα χαρούμε όλοι να ακούσουμε νέα σου και ευχάριστα νέα γιατί έτσιθα ναι!
    Φιλια πολλά σε όλους σας

  27. Θωμαή, τον φάγαμε το γαίδαρο, σε λίγο θα είσαι τελείως καλά.
    Ο καρκίνος θέλει απέναντί του δυνατούς ανθρώπους, και μπάνια θα κάνεις και το καλοκαίρι σου θα είναι καλό, θα δεις.
    Κατερίνα καλές διακοπές.
    Χαιρετισμούς σε όλους.

  28. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ!!ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.ΕΙΣΤΕ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΟΥ,ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΧΩΡΙΣ Κ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΑ ΤΟΣΟ ΨΥΧΡΑΙΜΑ!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ

  29. Γεια σε ολους καλό τριήμερο!!!!!Υπομονή Θωμαη τελειωνεις όλα καλά και βουτιες θα κανείς τώρα ξεκινάει το καλοκαίρι!!!εγώ προ χθες εκανα την δεύτερη του τρίτου κύκλου μετα πήγα για μετάγγιση αίματος γιατί είχα χαμηλό αιματοκρίτη τώρα νιώθω καλυτερα όσπου να ερθει ή πεμπτη και παλι απο την αρχή……Κατερίνα καλες διακοπές!!!!!!! Φιλια σε ολους.

  30. Νάνσυ, περαστικά κορίτσι μου!
    Θωμαή, ναι γιατρός είμαι, αλλά του εργαστηριακού τομέα. Δεν κατάλαβα την ερώτησή σου. Στην διάθεσή σου αν μπορώ να βοηθήσω κάπου.
    Φιλιά σε όλους.
    Εμείς έχουμε βροχή εδώ στα βόρεια

  31. kala eimai 8wmah . sths 16 tou mhna 8a paw ston giatro mou . 8umamai otan ekane τις χημειοθεραπείες η μανα μου που σκεφτόμουν ότι και εγω θελω να κανω για να δω τι πέρναγε . na pou eida . μια ανάμνηση μου μιας που είναι των ψυχών σήμερα …

  32. Καλησπέρα σε όλους,
    έχω πολύ καιρό να μπω να σας μιλήσω.Δικαιολογημένα δε θα με θυμάτε και κανείς. Εμένα είχε αρρωστήσει η Μητερούλα μου το ’98 με καρκίνο του μαστού. Έξι χρόνια τώρα μετά την εγχείρηση και τις θεραπείες πάει καλά. Κάναμε τώρα τις εξετάσεις του εξαμήνου, όλα οκ. Οι γιατροί είχαν πεί ότι θα τις κόψουν τα φάρμακα , αλλά τελικά αποφάσισαν να τα συνεχίσει. Δεν ξέρω γιατί αλλά ανακουφίστηκα. Φοβάμαι μήπως τις τα κόψουν και ο καρκίνος επανέλθει. Σας παρακαλώ πέστε μου ο φόβος μου είναι δικαιολογημένος;;; Ξέρω ότι σημασία έχει ο τρόπος και η άποψη ζωής του καθενός. Η μητέρα μου παρότι πολύ δυνατός άνθρωπος, έχει και ένα πεσιμισμό ,να τα βλέπει όλα μαύρα. Εύχομαι τα καλύτερα για όλους σας!!!!

  33. KAΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!GIIANNIS EYXOMAI TA KAΛΥΤΕΡΑ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ.ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΕΑ ΣΟΥ.ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΤΡΑΓΙΚΟ ΛΑΘΟΣ,ΕΠΕΤΡΕΨΑ ΣΕ ΜΙΑ ΗΛΙΘΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΗ ΜΕΡΑ.ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΝΑ ΚΛΑΙΩ.ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΠΟΥ ΕΧΩ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕΤΑΣΤΑΣΕΙΣ….ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ!!!!!ΕΧΕΙ ΝΟΣΗΣΕΙ Κ Η ΙΔΙΑ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ Κ ΓΥΡΝΑΕΙ Κ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΕΜΕΝΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ;ΕΛΕΟΣ!!!!ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.ΜΠΑΜΠΑ DENNIS ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕ ΜΑΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΕΤΡΕΨΑ..ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΩ…ΟΤΙ ΤΟΥ ΡΘΕΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΑ ΛΙΓΗ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΔΕ ΒΛΑΠΤΕΙ.ΚΑΤΕΡΙΝΑ Σ,ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΣΟΥ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ.ΤΟΝ ΔΙΩΞΑΤΕ,ΠΑΕΙ.ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΧΑΖΟΚΑΡΚΙΝΟ.ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΟΥ.ΝΑΝΣΥ DENNIS GIIANNIS ΙΩΑΝΝΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΝΙΑ ΣΑΝΤΥ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΝ ΞΕΧΝΑΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.