Μπείτε σε αυτήν την διεύθυνση, και δείτε το.

Εγώ, σας προειδοποιώ, ακολούθησα ότι ζήταγε. Σαν hint σας λέω να μπείτε σε όλα τα δωμάτια, αφήνοντας τελευταίο το δωμάτιο της κοπέλας…

Ύστερα, αν θέλετε επιστρέψτε, και διαβάστε το υπόλοιπο απο αυτό το άρθρο, για να διαβάσετε την άποψή μου (στα comments).

Δεν σας την γράφω εδώ, καθώς δεν θέλω να σας χαλάσω την έκπληξη…

Το σχόλιό μου θα μπει (μάλλον) αύριο στα comments. Μην ανησυχείτε, το έχω ήδη γραμμένο 🙂 Στο μεταξύ, μπορείτε να σχολιάσετε ότι θέλετε, είμαι πολύ περίεργος για τις αντιδράσεις σας….

Για όσους έχουν την ευγενική καλωσύνη, μην αποκαλύψετε στα σχόλιά σας περι τίνος πρόκειται. Ευχαριστώ.

Δεν σας προτείνω να κάνετε οτιδήποτε, δεν είναι αυτός ο ρόλος μου. Σας ενημερώνω απλώς οτι εγώ το ακολούθησα κατά γράμμα. Εσείς κάντε ότι θέλετε 🙂

22 thoughts on “(*) Ενδιαφέρον…

  1. Δεν πείθομαι. Ίσως πω γιατί όταν, και αν, αρχίσει η κουβέντα. Η σύλληψη (το κόνσεπτ που λένε) μου άρεσε. Το τηλέφωνό μου το έδωσα. Ας το δώσουν και όσοι αποφασίσουν να γίνουν μέρος της ιστορίας.

  2. Χε, έξυπνο, αν και για να πω την αλήθεια αν δεν είχα την προτροπή (και την περιέργεια) να ακολουθήσω τις οδηγίες εδώ ή κάπου αλλού που να εμπιστευόμουνα, σιγά μην έδινα το τηλέφωνο!

  3. Αποφεύγω κατηγορηματικά να σας προτείνω να δώσετε τηλέφωνο 🙂

    Απλώς, σας λέω οτι εγώ το έκανα.

    Εσείς, μεγάλα παιδιά είσαστε,… 🙂

  4. Τώρα αν σου πω τη γνώμη μου, θα με κόψει ο νόμος περί ασέμνων…
    Συμφωνώ με τον papo και τον cybergoulion (αυτό είναι εξωτικό φυτό;) ότι είναι έξυπνο.
    Μου θύμισε εκείνα τα χαρτάκια που έλεγαν «άγιε νεκτάριε θαυματουργέ… στείλε αυτό το γράμμα σε δέκα γνωστούς σου. Ο κυρ Ηλίας που δεν το ‘ στειλε, του κάηκε το modem, η κυρία Σούλα που το έσκισε, πλήρωσε 18 μήνες πάγιο ΟΤΕ ενώ είχε διακόψει και κάνει συνδρομή με Tellas…»
    Tι; δεν τα θυμάσαι τα χαρτάκια αυτά? Φτου! Πάλι καρφώθηκα με την ηλικία μου….
    Πού τα βρίσκεις όλα αυτά ήθελα να ήξερα…

  5. Μπορεί κάποιος να πει τι παίζει όταν δώσεις τον αριθμό σου; Εγώ πάντως δεν τους εμπιστεύομαι.

  6. Το επίσημο σχόλιό μου για το διαφημιστικό:

    Η Vodafone δεν έχει καταλάβει τίποτα απολύτως.

    ~

    Εδώ και τόσο καιρό την κατηγορούν οτι η ανάμιξή της στις υποκλοπές είναι εμφανής, μερικοί αναρωτιούνται για τον θάνατο του Τσακιλίδη, εκατοντάδες τηλέφωνα vodafone αποδεδειγμένα παρακολουθούντο, και πως αντιδράει η εταιρεία;

    Κατ’ αρχάς, αρνείται τις ευθύνες της.

    Δεν απαντά στα δεκάδες ερωτήματα που έχουν προκείψει – όχι πειστικά τουλάχιστον,

    Ισχυροποιεί την θέση της, αγοράζοντας διαφημιστικό χώρο – και συνειδήσεις, λένε μερικοί,

    Δίνει απίστευτα ποσά για διαφήμιση και σε προσφορές, για να γίνει …"φιλική",

    Και μετά;

    Και μετά βγάζει ένα διαφημιστικό, που, ανώνυμα, ζητάει το κινητό σου τηλέφωνο.

    Όταν έμαθα απο ποιά εταιρεία επρόκειτο, βγήκα απο τα ρούχα μου!

    Όχι γιατί είμαι εχθρός της vodafone, αλλά γιατί μία εταιρεία που κατηγορείται για ανάμιξη στις υποκλοπές, ζητάει το κινητό μου τηλέφωνο!

    Δεν μπορείς να μην κάνεις -δεκάδες- συνειρμούς.

    Όλοι αρνητικοί για την εταιρεία και την ιστορία της.

    ~

    Το consept είναι η χαρά της παρακολούθησης: Κάμερες παντού, παρακολουθούν τους εργαζόμενους, και δίνεις το τηλέφωνό σου για να ακούσεις μια αγχωτική κοπέλα να ζητάει βοήθεια.

    Καλοσχεδιασμένο, και ακριβό το δίχως άλλο – αλλά εκτός τόπου και χρόνου, για το παρελθόν της εταιρείας.

    Αστοχο, όσο να πεις.

    ~

    Επιπλέον, έχει και ένα ενδιαφέρον κενό:

    Τι θα γίνει αν βάλω το τηλέφωνο κάποιου άλλου;

    Όσοι ακούσατε την κοπέλα που σας καλεί, φαντάζεστε την έκπληξη του καλούμενου – ειδικά όταν δεν ξέρει τίποτα για την υπόθεση…

    ~

    Πριν μου πείτε οτι το τραβάω, σας προλαβαίνω: το ξέρω οτι το τραβάω.

    Είναι μόνο μία διαφήμιση βρε αδελφέ – σιγά την βαβούρα.

    Αλλά όταν νιώθω οτι με κοροϊδεύει η εταιρεία που συνεχίζει (άκουσον-άκουσον!) να έχει συνδρομητές και την ανοχή του κοινού μετά απο αυτήν την εξοργιστική υπόθεση, όταν υποπτεύομαι οτι χάρη στον οικονομικό πακτωλό (μην ρωτήσετε που τα βγάζει, απο εμάς τους ανόητους τα βγάζει, και την υπεραξία των -δήθεν ακριβών- κλήσεων που καρπώνονται όλες οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας με τα καρτέλ τους) που διατίθεται για …διαφημιστικούς λόγους, αφήστε με να το σχολιάσω τουλάχιστον.

    Μήπως βάλουν μυαλό: οι συνδρομητές, και πράξουν το αυτονόητο. Η εταιρεία, και πράξει το αυτονόητο. Το κράτος, και πράξει το αυτονόητο.

  7. Το πρόβλημα με το τηλέφωνο άλλου φαίνεται οτι ανησύχησε και την εταιρεία, και έκανε μία απέλπιδα προσπάθεια να αποτρέψει τις πλάκες:

    Σε βάζει να τσεκάρεις μία επιλογή, δηλώνοντας οτι είναι το δικό σου τηλέφωνο.

    Έτσι, πάνε οι ευθύνες.

    Αυτά είναι….

  8. Ξέρεις πως είδα την ολοκληρωμένη version μαζί σου. Ενώ με εντυπωσίασε το σενάριο και το τηλεφώνημα στο κινητό και εκείνη που ακούγεται και όλα, μετά όταν είδα πως είναι Vodafone τρικ, πραγματικά ξενέρωσα. Γενικότερα όταν είδα πως είναι διαφημιστικό κόλπο και δεν είναι ένα προσωπικό project της Ogilvi ένιωσα μία αποστροφή σε όλο αυτό που πριν από λίγα λεπτά με είχε εντυπωσιάσει.

  9. Ωραία τα λες, αρκούδε, αλλά πες μου ειλικρινά: η Vodafone φταίει? Το γεγονός ότι έγινε ίσως ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα στην ιστορία της χώρας και τελικά δεν αποκαλύφθηκε τίποτα, δεν προκαλεί σε κανέναν εντύπωση; Ο Ανδρέας Ανδριανόπουλος είχε πει κάποτε ότι στην Ελλάδα αν θέλουμε να μην λυθεί ένα πρόβλημα, φτιάχνουμε μια κρατική επιτροπή για να το λύσει. Κατά προέκταση, αν θέλουμε να μην διερευνηθεί ποτέ μια υπόθεση δικαστικά, την αναθέτουμε σε ειδικό εφέτη ανακριτή. Μάθαμε ποτέ τι έγινε, ποιος παρακολουθούσε κοτζάμ πρωθυπουργό; Όχι. Και η Vodafone είναι μια χαρά, και αποτελεί και τον χρυσό χορηγό της Εθνικής, αλλά και του Ολυμπιακού (εσείς οι κόκκινοι να τα βλέπετε…). Τι τα ψάχνεις τώρα; Αντιδρά ποτέ κανείς εδώ σε αυτή τη χώρα; Θα πάει η κυβέρνηση να τα βάλει με την Vodafone? Ξέρεις τι θα της απαντήσει η εταιρεία: «Πρόστιμο? Αααα δεν έχω να πληρώσω, το κλείνω το μαγαζί και πάω αλλού και κάτσε εσύ με χιλιάδες άνεργους στην πλάτη…»
    ΥΓ Για την ιστορία, φίλη μου που βρέθηκε πρόσφατα στο Σαράγιεβο μου έλεγε ότι λάμβανε sms που της είχα στείλει πριν από ένα χρόνο (Vodafone είμαι βέβαια). Τα συμπεράσματα δικά σας.

  10. Αν και καθυστερημένα μετά από 5 μέρες, να διευκρινήσω αυτό που εννοούσα «προτροπή». Πολύ απλά ότι αν πετύχαινα το συγκεκριμένο site από όπου να’ναι και όχι από κάπου που να έχω εμπιστοσύνη και να μου πει και κάποιος ότι το δοκίμασε (αυτό υπονοεί ότι σου έχω εμπιστοσύνη), δεν υπήρχε καμία περίπτωση να δώσω το κινητό μου. Μη σου πω ότι ακόμη κι έτσι έψαχνα μια δεύτερη κάρτα που είχα για να το δοκιμάσω. Όσο για το να βάλεις ένα ξένο τηλέφωνο και να κάνεις πλάκα στους φίλους σου; Όσο το σκέφτομαι τόσο εξοργίζομαι. Με τον εαυτό μου. Πως μπορεί να μην το σκέφτηκα νωρίτερα;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.