Ενώ όλοι (in.gr, skai.gr) οι αναμενόμενοι φορείς ΜΜΕ κάνουν τα δικά τους debate (και καλά κάνουν, κάτι χρήσιμο μπορεί να βγει απο αυτό), τα blogs φαίνονται πιο πολιτικά απο ποτε.

– Ο George και η Stella παρουσιάζουν μικρότερα -και αξιοπρεπέστατα- κόμματα (και με «αναγκάζουν» να διαβάσω το προγραμματικό πλαίσιό τους – θα εκφέρω γνώμη όταν τελειώσω),

– Το εξαιρετικό ιστολόγιο δίνει την δυνατότητα στους επισκέπτες του να ρωτησουν τον Αλέκο Αλαβάνο.

Τούτες οι εκλογές (λόγω συνθηκών) δεν είναι αρκετά ψηφιακές. Οι επόμενες όμως, θα διεξαχθούν με κλικς, να είστε σίγουροι για αυτό…

5 thoughts on “Η πολιτική μέσω των blog

 1. Το ξέρω, γι αυτό και το κοινό link. Αλλά είμαι σίγουρος οτι και άλλοι θα υποστηρίζουν άλλα, μικρά κόμματα – απλώς εγώ δεν τους γνωρίζω…

 2. Επειδή έχω ξανακούσει για αυτούς τους «Ελληνοφιλελεύθερους», να υπενθυμίσω ότι «Φιλελεύθερος» είναι και ο Στέφανος Μάνος, για αυτό έχασε την Αλλατίνη, φιλελεύθερος ήταν και ο Βενιζέλος (ο παλιός που έγινε αεροδρόμιο).
  Ο φιλελευθερισμός, τουλάχιστον για μένα, ενώ ακούγεται ωραίος δεν έχει πραγματικές θέσεις και φτάνει στα όρια της αναρχοδεξιάς. Σαν το καινούριο φρούτο που ξεφύτρωσε τώρα με τις πυρκαγιές, το ΕΝ.ΑΝΤΙ.Α, που μου ακούγεται κάτι σε αναρχοαριστερά με φιλελεύθερες τάσεις.
  Εν ολίγοις στα λόγια όλοι ωραίο είναι (και ο Μάνος με τους Φιλελεύθερους και τον ταύρο του ωραίος ήταν, αλλά με τη ΝΔ συμπολιτεύτηκε, και το Τσοβόλος με το ΔΗΚΚΙ του ωραίος ήταν, αλλά τώρα το ΔΗΚΚΙ είναι στα δικαστήρια η μεν ΔΗΚΚΙ με τους δε ΔΗΚΚΙ), το θέμα είναι ποιός πόλος τους είναι πιο ισχυρός, ο αριστερός ή ο δεξιός;!

 3. Τις θέσεις του ΕΝ.ΑΝΤΙ.Α, που αναφέρεις, μπορεί κανείς να τις βρει στον δικτυακό τους τόπο.

  Επίσης, για να μην παρερμηνευτώ, «αξιοπρεπέστατο» θεωρώ πλέον ένα κόμμα που δεν έχει στις τάξεις του υποψήφιους τύπου Έφη Σαρρη.

  Έχω ρίξει πολύ χαμηλά τον πήχη, όπως καταλαβαίνεις, και πάλι κάποιοι δεν τον περνάνε…

 4. re: Arkoudos : «Έχω ρίξει πολύ χαμηλά τον πήχη, όπως καταλαβαίνεις, και πάλι κάποιοι δεν τον περνάνε…»

  *πολύ σιγανό αλλά απολαυστικό γέλιο*

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.