[…]Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Μύτικα, Κώστας Αγραφιώτης στον αγώνα με την Έξω Παναγίτσα αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία.Τις πρώτες βοήθειες στον λιπόθυμο ποδοσφαιριστή, έδωσε ο προπονητής της Έξω Παναγίτσας, ο οποίος προσπάθησε να τον επαναφέρει με μαλάξεις.

Ο Αγραφιώτης ανέκτησε τις αισθήσεις του και έπειτα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε κοντινό νοσοκομείο, όπου μετά από ένα τέταρτο της ώρας, εξέπνευσε με τους γιατρούς να κάνουν λόγο για ανακοπή καρδιάς.[…]

Απο τον pathfinder.

Α, δεν τον ξέρεις, ε;

Ξερω γιατί.

Μήτε Champions League παίζει, μήτε Super League. Ητανε μόλις 18 χρονών.

Ανώνυμος.

Δεν τον κλάψανε πολλοι αυτόν. Ε, δεν πειράζει.

Τουλάχιστον να γίνει η Κάρτα Υγείας Ερασιτέχνη Ποδοσφαιριστή (ή μήπως δεν προλαβαίνουμε τώρα, και πρέπει να περιμένουμε άλλα 3,5 χρόνια;)

Την …επεξεργάζεται η ΕΠΟ, δεν λέω…

4 thoughts on “Ο Πουέρτα πέθανε. Για τον Αγραφιώτη, άκουσες τίποτα;

  1. το είδα εχθές κάποια στιγμή και είπα να περιμένω να το βγάλει το in.gr ώστε να δω τι έγινε… δεν έβγαλε τίποτα στο rss και εγώ το ξέχασα..
    μερικά blogs και εσύ μου το θυμήσατε…
    δεν ήταν puerta δυστυχώς…

  2. Γιατί όταν είχε αιτηθεί η ΑΕΚ αναβολή αγώνα απο την UEFA λόγω εθνικού πένθους, δεν της δόθηκε. Πέθανε ο Πουέρτα και τότε δόθηκε (εξαιτίας του) η αναβολή!

    Αλλά κάνουμε λες και ξαφνιαζόμαστε. Τέτοιο κόσμο φτιάξαμε. Η αξία σου είναι το ΠΟΣΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ και το ΠΟΣΑ ΞΟΔΕΥΕΙΣ. Κατα τα άλλα δεν υπάρχεις…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.