Δεν σας άρεσε το τελευταίο Point Of View απο ότι φαίνεται(**). Δεν ξαφνιάστηκα: Ήξερα αμέσως μόλις το ετοίμασα τι το περιμένει.

(Αυτό που σας έχω ψυχολογήσει και ξέρω τι σκέφτεστε βέβαια, καθόλου δεν μ’ αρέσει. Όχι τίποτε άλλο, αλλά μην ξεχαστώ καμιά μέρα και αντί για δικό μου point of view, πάω και βγάλω κανένα δικό σας.)

Anyway, για όποιον ενδιαφέρεται ακόμα, ακολουθούν σύνδεσμοι απο άλλα Post.

Για την δική μου γνώμη, επειδή είμαι πολύ στεναχωρημένος και πολύ θυμωμένος με αυτό που έγινε, λέω να περιμένω λίγο (*). Άλλωστε, την εικόνα της σκέψης μου, την έχετε.

Σύνδεσμοι λοιπόν:

Απο το prwgreece.blogspot.com: (Βιτριόλι; Μήπως δεν είμαστε στο 2008;, Οικονομική ενίσχυση για την συνδικαλίστρια Κωνσταντίνα Κούνεβα), απο το indy.gr (Ενημέρωση από το νοσοκομείο για την Κωνσταντίνα Κούνεβα, Ο Στέλιος Κούλογλου για τη δολοφονική επίθεση εναντίον συνδικαλίστριας), απο την Ελευθεροτυπία, απο τα Νέα, αναφορές στο twitter για οξύ, blogs

Τα λίνκ τα βρήκα στο http://prwgreece.blogspot.com/, οπότε αν θέλετε ανανεωμένα ή καινούργια, μην διστάσετε να το επισκεφθείτε.

Σας θυμίζω οτι έχει ανοίξει λογαριασμός για την γυναίκα, έχει όλες τις προϋποθέσεις να ξυπνήσει το ανθρωπιστικό μας ένστικτο, οπότε, αν σας περισσεύει, σπεύστε.

~

Όσοι περιμένετε να γίνει πρώτο θέμα στις ειδήσεις, μην φάτε, έχουμε γλάρο: είναι σαφώς πιο σημαντικά η λειτουργία των καταστημάτων την Κυριακή, η το ότι έπεσε η κυρία Παπανδρέου. Βασικά, το θέμα της Κωνσταντίνας, ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝ στα δελτία ειδήσεων.

Μα τον Θεο, είδα τρέηλερ σε σειρά στον Αντένα, που έλεγε «Δείτε στο βραδινό δελτίο ειδήσεων: Ντύθηκε Αη Βασίλης, και σκότωσε οχτώ» – και αναφέρεται σε έγκλημα που έγινε στην … Αμερική. Ο μαλάκας στην Αμερική χωράει να γίνει τρέηλερ στον Αντέννα, οι τραμπούκοι – δολοφόνοι στα Πετράλωνα πάλι, όχι. Δημοσιογραφία του κώλου, αυτό έχω να πω εγώ.

Καλά μας Χριστούγεννα, και καλές αγορές.

(*) Δεν αντέχω όμως, να μην πω αυτό: Α ρε καθίκια, αν είχαν κατέβει πάλι οι πιτσιρικάδες στους δρόμους, εκατό – εκατό θα τρέχατε στα πάνελ. Για όσους είχαν απορία γιατί τα σπάσανε οι κουκουλοφόροι: Γιατί, αν δεν τα έσπαγαν οι κουκουλοφόροι, η ιστορία του Αλέξανδρου θα είχε την ίδια τύχη με την ιστορία της Κωνσταντίνας: Θα έβγαινε απο το δελτίο ειδήσεων στην πρώτη δυνατή ευκαιρία. Μόνο αν φωνάζουν οι πιτσιρικάδες και τα σπάνε τα μαλακισμένα ανοίγουμε εμείς τα μάτια μας, ως κοινωνία…..

(**) Για να μην παρεξηγηθούμε, το ποστ το έγραψα όταν το εξώφυλλο είχε μείνει σε τρεις ψήφους, μία «πολύ κακό», μία «κακό» και μία «μέτριο»…

12 thoughts on “Για το οξύ στην Κωνσταντίνα Κούνεβα

  1. Οι κουκουλοφόροι όμως σκασιλάρα τους για αυτή τη γυναίκα όπως και όλοι μας έτσι δεν είναι;Οι πιτσιρικάδες τώρα δεν θα κάνουν καμία κατάληψη για χάρη της. Είναι εορταστική περίοδος άλλωστε δεν κάνουμε καταλήψεις. Από την αρχή του χρόνου τώρα.

  2. Ούτε μια λέξη χτες για το θέμα σε τρία κανάλια των 8. Ούτε καν για την πορεία της υγείας ενός ανθρώπου.
    ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΙΑ Η΄ΠΟΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΕΙΧΕ ΚΟΝΤΡΑ?
    Έτσι, ρωτάω. Από περιέργεια. Δε θα κάνω τίποτα.

  3. Πρώτα από όλα θα ήθελα να σου εκφράσω την δική μου αντίληψη στην γκρίνια σου που αφορά το προηγούμενο Point of View.
    Στο Point of View για την κυρία Κούνεβα η φράση «δεν μας πάει η καρδιά να πετάξουμε οξύ» είναι άτοπη. Εδώ δεν πρόκειται για μια κατσαρόλα φακές που «δεν μας πάει η καρδιά» να πετάξουμε στον νεροχύτη, εδώ μιλάμε για φρικτά πράγματα. Για τραμπουκισμούς όπως λες, για απόπειρα δολοφονίας, για μία πράξη ευνουχισμού της συνανθρώπου μας. Έχω ξανακούσει για τέτοια περιστατικά για λόγους που έχουν σχέση με ερωτικό σκάνδαλο. Αυτός ο τρόπος επίθεσης ευνουχίζει στην κυριολεξία το θύμα, αν δεν έχει καταφέρει να το σκοτώσει.
    Πέρα από τον φρικτό τρόπο της επίθεσης αυτής, με φοβίζει περισσότερο η έλλειψη ενημέρωσης για το όλο θέμα. Με φοβίζει ακόμα περισσότερο πως επειδή γράφω και διαμαρτύρομαι μήπως τελικά κι εγώ φάω στην μούρη οξύ, σφαίρα, ξύλο. Το όλο πράγμα ξεφεύγει από την κρατική – αστυνομική βία και πάει σε άλλη διάσταση. Εδώ μιλάμε για πραγματική τρομοκρατία από τον εργοδότη. Και το χειρότερο είναι πως το κράτος κάνει τα στραβά μάτια (ένας θεός ξέρει πόσα άλλα τέτοια χτυπήματα έχουν συμβεί και δεν τα έχουμε μάθει). Το κράτος δεν ανέχεται, το κράτος επικροτεί και συναινεί με την σιωπή του.

  4. @cghera , δεν συμφωνώ: εμείς έπρεπε να κατέβουμε στους δρόμους. Εμείς. Εγώ, εσύ, η Cyberella και ο Odyssey.

    Οι κουκουλοφόροι πιτσιρικάδες δεν υποχρεούνται κάθε φορά να καθαρίζουν τα σκατά μας.

    @Odyssey, υπάρχει μία αναφορά στο indy, ίσως και στον ιο της ελευθεροτυπίας. Περιέργως πως όμως, μοιάζει να είναι επιτακτική η ανάγκη να μην παρουσιαστεί τίποτα απο το θέμα πουθενά.

    Δεν πειράζει όμως. Την δική τους ενημέρωση αυτοί, με Ρουβά και Μαλιωτάκη, την δική μας εμείς.

    @Cyberella, είχα φτιάξει άλλο εξώφυλλο. Ήμουν έτοιμος να το βγάλω. Αλλά αποφάσισα οτι αυτό που μου αφήνει δεν (πρέπει να) είναι θυμός, αλλά απογοήτευση.

    Συμφωνώ όμως απόλυτα σε κάτι που γράφεις: Είναι χειρότερο, γιατί δεν είναι το κράτος. Είμαστε εμείς.

  5. «Οι κουκουλοφόροι πιτσιρικάδες δεν υποχρεούνται κάθε φορά να καθαρίζουν τα σκατά μας.»

    Να υποθεσω οτι η Νεα Σμύρνη και το κεντρο εχουν περισσότερα σκατα απο τη Φιλοθεη ή απλώς χεζουμε οπου ειναι πιο ευκολο κανωντας σκατα την ζωή των άλλων ?
    Μηπως τα σκατα προερχονται απο τους μικροαστικους κωλους των πατεράδων τους ?

  6. Νέστορα, η κουβέντα πάει σε άλλο επίπεδο: αντιλαμβάνομαι πλήρως τι εννοείς οταν γράφεις για την Φιλοθέη και την Νέα Σμύρνη – αλλά το δικό μου ερώτημα είναι:

    Θύμωσες για την Κωνσταντίνα Κούνεβα; Θύμωσες το ίδιο όσο ένιωσες οργή για τους κουκουλοφόρους; λιγότερο; περισσότερο;

    Επίσης, αυτό που λέω είναι οτι «Γιατί, αν δεν τα έσπαγαν οι κουκουλοφόροι, η ιστορία του Αλέξανδρου θα είχε την ίδια τύχη με την ιστορία της Κωνσταντίνας: Θα έβγαινε απο το δελτίο ειδήσεων στην πρώτη δυνατή ευκαιρία»

    Διαφωνείς;

  7. Την ιστορία ( ή μάλλον τραγωδία )της κυρίας. Κούνεβα την έμαθα μόλις σήμερα.. Όντως είναι φρικτό έγκλημα αυτό που έγινε και μας θυμίζει μαφιόζικους μεθόδους. Έχει τόσο μεγάλη δύναμη και επιρροή αυτή η εταιρία καθαρισμού, που μπορεί να επηρεάσει τον τύπο? Με το θέμα των κουκουλοφόρων δεν συμφωνώ. Αυτά που έγιναν τον περασμένο μήνα ήταν απαράδεκτα. Ποιο πολύ πιστεύω την δολοφονία του παιδιού είχαν ως αιτιολογία, ώστε να βγουν στον δρόμο και να τα σπάσουν ότι έβλεπαν μπροστά τους. Δεν τους ένοιαζε ότι το μαγαζί ή το αυτοκίνητο που σπάει ανήκει στους ανθρώπους που με τον ιδρώτα τα έχουν αποκτήσει και ότι πολλοί εργαζόμενοι έμειναν χωρίς εργασία. Δηλαδή αυτοί οι άνθρωποι έφταιγαν για την δολοφονία? Αν ήθελαν να δείξουν την οργή τους, γιατί δεν πήγαν να διαδηλώσουν στα σπίτια των υπουργών, να τους σπάσουν κανένα αυτοκίνητο, κανένα τζάμι? Εκεί ήξεραν ότι δε θα τους περάσει, ενώ πολίτες τι δύναμη έχουν?

  8. Είδατε την εκπομπή τα παρατράγουδα στην τηλεόραση Σαββάτο 21/03/2009 .Είδατε αυτή τη σιχαμένη ελεεινή και κατάπτυστη ΒΟΥΛΓΑΡΑ που έμεινε έγκυος ,και τώρα το μετάνιωσε, και δεν γουστάρει το μωρό της και θέλει να το δώσει να απαλλαγή ; Έλα ντε που είναι 8 μηνών έγκυος .!
    Και μου λέτε για βουλγάρα συνδικαλίστρια , Τι λέτε καλέ ακόμα έχετε κολλήσει εκεί. Άντε κοπέλα μου να γίνεις καλά στον Ευαγγελισμό ,από την καρδία μας .και μετά αι στο καλό του θεού που πιστεύεις .Ποίο χειρότερος λαός δεν υπάρχει πρώτα οι Αλβανοί και μετά οι γείτονες τους οι βούλγαροι.
    Άκου λέει δεν γουστάρει το παιδί .Σιγά τη καλλονή σαν την κουρτίνα της μάνας μου πλισέ ήταν .Αυτή δεν το έχει κάνει μία φορά αυτό .σίγουρα .Διότι η μούρη της ήταν σαν στημένη λεμονόκουπα . Αυτοί θέλει χαστούκια από το πρωί μέχρι το βράδυ, να ακούει κλάμα μωρού και να τρέχει να δει τι κάνει .
    Έλα μορή χλαπάτσα σε μένα να δεις πως γίνεσαι μάνα σε μία ώρα Άκου εκεί δίνω το παιδί μου σε όποιον το θέλει !
    Τι θα μου πείτε τώρα ! ότι είμαι υπερβολικός εεεε!!!
    Όταν σήκωνε τα μπούτια ήταν καλά η κυρία αρθοπόδη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.