…το WordPress είναι εξαιρετικό.

Όσοι «παιδεύεστε» ακόμη με το blogger, ξανασκεφτείτε το.

Περισσότερα inside σχόλια, μόλις το συνηθίσω 🙂

11 thoughts on “Για τα καλορίζικα

 1. Σας ευχαριστώ παιδιά! 🙂

  @Γιάννη: είδες πως μου το έκανε το blogspot? μου έβγαλε όλες τις παραγράφους! Ευτυχώς εδώ εμφανίζεται σωστά, αλλά… 🙁

  @Κατερίνα, mikrouli: Θανκς. Το εικαστικό είναι το συνηθισμένο της WordPress, αλλά ΄θα το παλέψω να αποκτήσει το …προσωπικό μου στύλ.

  @YannisYiota: Έχεις δίκιο, στους απέξω η διαφορά δεν είναι μεγάλη (εκτός απο τις κατηγορίες που μπαίνει ένα άρθρο, για να το βρίσκετε ποιο εύκολα). Αλλά για τον συντάκτη, είναι ποιο απλό, και ποιο ..blog. Παλιά το Blogger ήταν ασύγκριτο, αλλά τώρα χωλαίνει, και εκνευρίζει λίγο τους παλιούς χρήστες. (Όταν …παλιώσεις, θα με καταλάβεις! 🙂 )

  Μην ξεχάσετε να αλλάξετε τα bookmark σας σε arkoudos.com!

 2. @Γιάννη: Το παλιό blog διορθώθηκε, και οι παραγραφοι ξαναμπήκαν. Συνεπώς η μεταφορά είναι ….βελούδινη (τουλάχιστον στην περίπτωσή μου).

  Μην ξεχάσεις πάντως, να φυλάξεις κάπου το Template σου (οι τύποι στην WordPress το αλλάζουν, οδηγώντας τους χρήστες στο…site τους!)

 3. Αρκούδε,

  Επειδή είμαι ψιλοάσχετος με wordpress και τώρα άρχισα να το τροποποιώ κλπ αφού και εγώ μέσα στις επόμενες μέρες μετακομίζω από τον blogger στο domain μου, πώς μετέφερες όλα τα posts (και τα comments) από το blog σου στο blogger στο blog σου εδώ ???

 4. Καλορίζικο, Αρκούδε, μιά και είσαι από τους παλιότερους που ξέρω στο blogspot, θα είναι λίγο δύσκολο να το συνηθίσω αλλά καιρός ήταν να βγεις σε δικό σου domain name (.com, no less :-p).
  Άιντε και οι υπόλοιποι στα σπίτια μας, λέμε!

 5. @Γιάννης: Εκεί όπου κάνεις όλες σου τις αλλαγές, στο admin του WordPress, δες την εντολή Import. Τα υπόλοιπα είναι μονόδρομος.

  Κάνε Backup με όποιον τρόπο μπορείς στο blogger. Σίγουρα το template σου, γιατί θα στο χαλάσει – αλλά και να κατεβάσεις με έναν site downloader όλο σου το site στον δίσκο σου, ποτέ δεν ήταν κακή ιδέα…

  @Oneiros: No less, φυσικά 🙂 Original brand name….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.