Τον τελευταίο καιρό, λαμβάνω email οτι ο τάδε ή η τάδε με ακολουθεί στο twitter.

Για όσους δεν γνωρίζουν, το twitter είναι μία web υπηρεσία στην οποία ο χρήστης γράφει ένα μικρό κειμενάκι, χωρίς τίτλο, συνήθως με θέμα «Τι κάνω τώρα». Το facebook status είναι μια καλή αντιγραφή του twitter.

Πριν πολύ καιρό, λαμβάνοντας υπόψιν οτι είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο, άνοιξα λογαριασμό στο twitter – αλλά μετά το ξέχασα, καθώς, για να το ενημερώνεις, έπρεπε να μπαίνεις στο site του – ή να κάνεις άλλα κόλπα, να εγκαταστήσεις εφαρμογές, βαβούρα.

Μετά τα τελευταία email όμως, «αναγκάστηκα» να επαναπροσδιορίσω την θέση μου, καθώς τόσος κόσμος έμπαινε στον κόπο να δει τι κάνω – και εγώ είχα αφήσει μία καταχώρηση απο το 2007.

Γαϊδουριά, όσο να πεις.

Επιπλέον, κάποια στιγμή που συνάντησα προβλήματα με το blog, και δεν έπαιζε, σκέφτηκα οτι θα μου ήταν πολύ χρήσιμη μία υπηρεσία, με την οποία θα μπορούσα να ενημερώνω τους επισκέπτες μου, είτε οτι όλα είναι οκ, είτε οτι δουλεύω για να διορθώσω τυχόν προβλήματα.

Ετσι, εγκατέστησα το twitter στο blog μου, κάνοντας το εύκολο και για να το βλέπω και να το θυμάμαι, και για να το ενημερώνω.

Όσοι επισκέπτεστε το blog, θα το βλέπετε στο πλάι.

Οι υπόλοιποι, θα με βρείτε (και) στο http://twitter.com/arkoudos

Να μην ξεχάσω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που έδειξαν ενδιαφέρον – και κίνησαν το δικό μου..

3 thoughts on “Τουιτερίζοντας….

  1. μα γιατί να δίνεις διαρκή αναφορά του τι κάνεις? δεν αρκεί η ενημέρωση μέσα απ’το blog? το λέω καλοπροαίρετα και με μια ανησυχία για τη ροή προσωπικών πληροφοριών που παρέχεις εθελοντικά….

  2. Απολύτως σωστός ο προβληματισμός σου, τον είχα και εγώ.

    Απο την άλλη, αφου έχω πλήρη έλεγχο της πληροφορίας (άρα δεν υπάρχουν προσωπικά που δεν θέλω) και αφού τόσοι άνθρωποι ενδιαφέρθηκαν – γιατί να τους χαλάσω χατήρι;

    Όπως το βλέπω, είναι σαν να με ρωτάνε «Τι κάνεις;» – ε, δεν έχω λόγο να μην απαντήσω 🙂

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.