Κάντε κλικ για μεγαλύτερη εικόνα...…έχουμε ετοιμάσει τα πράγματά μας, έχω ξεχάσει 2-3 χρήσιμα (αλλά, ως γνωστόν τίποτα δεν είναι πραγματικά απαραίτητο όταν λείπεις για τρεις μέρες μόνο), είμαι οκ.

Αλλά, φροντίζω, α) για να μην με ματιάσετε, με το να σας δώκω μία φωτό1 (κάντε της κλικ, μεγαλώνει εντυπωσιακά!) απο την προηγούμενη εξόρμησή μου στο νησί.

Και, β) για να μην με ξεχάσετε, και σταματήσετε να συμμετέχετε, σας βάζω ένα θαυμάσιο ερώτημα:

Που μπορώ να πάμε εύκολα με το αυτοκίνητο για τις επόμενες διακοπές Σαββατοκύριακου; Που μου προτείνετε εσείς;

Όροι (αλλά όχι απαραίτητοι):

  • Να είναι κοντά (κάπου στο δίωρο, άντε τρίωρο οδήγησης)
  • Να έχετε πάει και να έχετε περάσει καλά
  • Να μπορείτε να προτείνετε ξενοδοχείο ή κατάλυμμα φθηνό
  • Να μην το ξέρει πολύς κόσμος
  • Αντε να δούμε τι αστέρια αναγνώστες έχω!

    Ρε ζηλιάρηδες;

    Την Καθαρά Δευτέρα 06/03 ο καιρός θα σημειώσει επιδείνωση. Βαρομερικό χαμηλό από τα δυτικά θα προκαλέσει ισχυρές βροχοπτώσεις καταρχάς στη Δυτική Ελλάδα και στη συνέχεια σε ολόκληρη σχεδόν τη χώρα, με κατά τόπους έντονα φαινόμενα. Οι νότιοι άνεμοι θα ενισχυθούν σημαντικά τόσο στο Ιόνιο και μέσα στην ημέρα στο Αιγαίο, φτάνοντας τα 8 Μποφόρ, με αυξημένη πιθυανότητα να έχουμε προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες.

    Από το meteo.gr

    Να πάμε τώρα ή να μην πάμε;

     

    Πήγαμε! Ο καιρός μοιάζει θαυμάσιος, περνάμε υπέροχα, και ήδη, δύο-τρία θέματα, θα κάνουν υπέροχα post 😉

    Ε, και αν δεν γυρίσουμε την Τρίτη θα καταλάβετε, ναι; 😀

    Κάντε και κανα σχόλιο για την φωτό βρε παιδιά… σας άρεσε; ‘Η τσάμπα τα τραβάω όλα αυτά; (για τις φωτογραφίες μιλάω…:) )

    1. Την έχω τραβήξει εγώ, pls σεβαστείτε τα δικαιώματα,ε; Πάρτε την αν θέλετε, αλλά μην σβήσετε το arkoudos.com απο πάνω της… []

    9 thoughts on “Πάμε Πάρο…

    1. Μπορείς να πας Σαλαμύκονο!

      Καλά να περάσεις. Την τελευταία φορά που πήγα Πάρο μου είχε τάξει ο Τάσος να μου πάρει γούνα! (γμτ δεν ήξερα ότι ήταν ψάρι)

      😛

    2. Λιβανάτες, αν σου αρέσει το ψάρεμα. Περίπου 145 χλμ στην εθνική Αθηνών Λαμίας δεξιά. Κατάλυμα θα βρεις φτηνό. Ουζάκια και κουβέντες μπόλικες με ντόπιους, ξένοι γιοκ.

      Αν πας ίσαμε Αγ. Κωνσταντίνο, απέναντι είναι η Λιχάδα και η παραλία της (Αη Γιώργης Λιχάδας). Ομορφα! Δεν ξέρω όμως αν έχουν βάλει απο τωρα το καραβάκι για να περάσεις απέναντι..:-(

      Οπου και να πας, καλά να περνάς:-))

    3. Ξενώνας Ευρωστίνη στο ομώνυμο χωριό στην ορεινή Κορινθία. Ακριβώς μέτά το Δερβένι (Ε.Ο. Αθήνα-Πάτρα), περίπου 1,5 ώρα από Αθήνα. Βουνό, δέντρα, νερά. Ζήτα το δωμάτιο με το ζακούζι. Έχω πάει 3 φορές και έχω στείλει και όλους τους φίλους μου. Για ζευγαροκατάσταση, ε;

    4. Προτείνω Εύβοια, κεντρικά και βόρεια.
      Παραλιακά χωριά, Πήλι, Βλαχιά. Θα βρεις φτηνά ξενοδοχεία, ησυχία, καλό και φτηνό ψάρι. Αν καίγεσαι για clubbing μάλλον δε θα καλυφθείς.
      Φτηνό κατάλυμα μπορείς να βρείς στον ξενώνα του Αγ.Ιωάννη Ρώσου. Τώρα αν πέσεις σε κάποιο πανηγύρι και σε γκρούπ με κατηχητικά… πάρε τα ρίσκα σου.
      Οδικά να πας προς τα πάνω, πολύ όμορφη φύση, δάση κλπ. Η Λίμνη είναι όμορφη.

    5. Πέθανα στο γέλιο με την ιστορία του Θεού και της Ευας. Οπου και να πας Σαββατοκυριακο, θα περάσεις καλά γιατί τα βλέπεις όλα θετικά. Και προδιαθέτεις θετικά και τους άλλους. Νομίζω ότι στο εξής θα ακολουθώ τα βήματά σου.

      Ορισμένοι όμως δεν καταλαβαίνουν με τον ωραίο τρόπο. Αυτοί πρέπει να παταχθούν στην Πάρο, την Αθήνα, την Ευβοια και την Ιαπωνία. Δεν θα μου στερήσεις αυτή την χαρά, φαντάζομαι.

      Μακάρι να μπορώ να ηρεμήσω νωρίτερα.

    Αφήστε μια απάντηση

    Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.